Petrecere
Azi Ilinca a facut 1 an, ieri am facut o petrecere pe cinste si binenteles ca nebuniile au curs garla, prima: s-au gasit doi destepti sa se descalte iar Ilinca intr-un moment de nesupraveghere s-a pus pe ros papuci.......bleah!
Apoi a stricat din prima 2 jucarii primite cadou aici a afost ajutata de alti doi pustani...a dat un pumn tortului care s-a imprastiat cat colo si a fost mancat bucatele...dar...am avut si o realizarea...tare s-a bucurat si a aplaudat cand i s-a cantat La multi ani!
Nu-i asa ca am un bb cuminte??? A Scuzati o domnisorica ca de-acu' suntem mari!
Raluca si BB Ilinca
Raspunsuri
Elena spune:
LA MULTI ANI, Ilinca !!
Raluca, sa-ti traiasca fetitza dulce si nazdravana si sa va umple viata de bucurii !
Un an nou cu multe bucurii !
Elena&Laura
Lia spune:
La multi ani,Ilinca!Sa cresti mare,sa fii cumintica si sa-i asculti pe mami si pe tati!
Felicitari,Raluca!Sa-ti traiasca fetita,sa fiti sanatoase si fericite amandoua!
pentru Ilinca de la Andrew.
Lia&Andrew
oLo spune:
La multi ani!
si noi ne pregatim de petrecere pt sambata. Ce tambalau distractiv o sa fie!
Pupici,
Mihaela si Emma
Raluca spune:
Multumim dragelor de urari...e jale la petrcerea de 1 an, oare ce o urma...
Raluca si BB Ilinca
vilma spune:
La multi ani, Ilinca!! Sa fii sanatoasa, frumoasa si norocoasa.
Mami, de acuma urmeaza partea frumoasa si interesanta....
Pupici de la Ancuta.
iuliacm spune:
La Multi Ani, Ilinca. Sa cresti mare, frumoasa si destepta.
Ma bucur ca ai avut o petrecere pe cinste!
Raluca , tu sa fi pregatita ca asta e doar prima petrecere!
Iulia si Alexandru.
ymellda spune:
LA MULTI ANI FRUMOSI!!!!
Sa cresti mare si sa fi sanatoasa, sa ai parte de o viata plina de iubire.
Felicitari pentru petrecere!!! La noi, am facut o saptamana repetitie cu suflatul in lumanare si totul iesea OK, dar cand sa sufle in lumanarea de pe tort, s-a uitat lung, a scuipat-o, a vrut s-o prinda cu manutele, dar nici vorba sa sufle. Iar de stricat jucariile, sunt unele care n-au tinut nici cinci minute, le-a rezolvat.
UN AN NOU FERICIT !!!!
Alina si Andruta.
palmyrah2002 spune:
LA MULTI ANI,ILINCA!!!
Imi pare rau pentru intirziere,dar abia astazi am citit anuntul !!!
Sa fii sanatoasa si tot asa de cumintica,sa-i bucuri pe parintii tai si sa ai un car de noroc!!!Pupici de la Mihnea si Cristina
Bobita spune:
La multi ani Iinca, sa cresti mare, sanatoasa, cuminte si fericita. Sa o asculti pe mami.
Sa fim fericite
danielac spune:
Raluca ii urez Ilincutei cu intarziere un La multi ani calduros si sa se faca mare si frumoasa si sa faca cat mai multe trazani ca asa e bine.
Apropo, vezi ca dupa ideea ta cu casuta de bebici sotul meu a construit una , tare mult as dori sa -ti trimit o poza cu ea. Mai scrie-mi pe mail ca am pierdut toate adresele si iti trimit!!!
Dana si Diana-Maria