Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (58)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olga_stan spune:

neata gravidutelor! cum va simtiti azi?

ionela_roxana, cred ca in blocul acela este o molima si mai toate vecinele s-au molopsit intre ele. ai grija de tine si fereste-te de cuibul acelea de viespi!!!!!

eliza5, vai ce dragut ca suferi pentru pisicuta ta!!! m-ai impresionat! si eu sunt mare iubitoare de animale, dar pentru pisicute fac o adevarata pasiune! sper sa isi revina si sa se insanatoseasca ffff repede.
apropo de animalute, andreap are o catelusa care este ffff grasa si prima data cand le-am intalnit, pe ea si catelusa, am facut remarca (in gand) ..ia te uita au ramas gravidute amandoua! ieri cand a venit pe la mine, toate colegele din institutie remarcau ca atat stapana cat si catelusa sunt bortoase!!! catelusa este castrata si de aceea s-a ingrasat ffff tare! asa ca eliza5 o sa ai o pisicuta, cu timpul, fff grasuta! si eu am avut o pisicuta castrata si se ingrasase fff mult, dar imi placea pentru ca o facea mai mare si draguta!!

felis, mi-ai facut pofta cu vopsitul. te-ai vopsit in culoarea mea preferata - negru cu reflexe albastrui, imi mai place si negru cu reflexe de mov. cred ca o sa fii o nasica tare moderna!

olga 30 ani si bebe 30 saptamani de la u.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Ioana, dupa cum stii si colul meu e scurtat (ma rog , sa zicem ca a fost....). Doctora mea imi explica mereu , grafic cum actioneaza forta gravitationala asupra uterului .... si scurteaza colul..
Si metoda cea mai buna de rezolvare ...statul cat mi mult la orizontala ! La mine functioneaza de fiecare data.. Ca acum cred ca mi-e mai bine! (am mai avut problema asta acum o luna)
Iar cand stai la birou, lasa-te mult pe spate. Stiu ca e greu sa te apleci dupa hartii , ca ti-am mai zis eu ca biroul meu seamana tare mult cu al tau, dar incaerca .
Eliza , sa inteleg ca te-ai intors de la munte?
N-ai raspuns cand vii la mine ? Si de ce nu vii la Municipal la Scoala parintilor????
Ca si tu nasti tot acolo, si o sa ne de diploma, care ne va da un statut de FAVORIZATE acolo....

Fluguletz , maine merg si eu dupa carut!!!
Nu stiu daca gasesc la fel de frumos ca al tau, dar o sa am si eu....

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Salutare!

Ieri nu am mai reusit sa scriu nimic, am avut o zi infernala, zuza mea nu a vrut la gradi si ne-a mancat zilele si mie si maica-mii.
Azi am izbandit s-o conving, asa ca am cateva ore libere.

Vad ca am ramas cam singurica care nu a pregatit nici bagajul pentru maternitate, nici lucrurile pentru bebe , o sa incep sa intru in criza de timp , dar nu stiu ce Dumnezeu am de sunt intr-o stare de apatie totala si nu reusesc sa ma mobilizez deloc.Cred ca astept sa mi se intoarca si sotul peste o saptamana, atunci sper ca voi fi mai relaxata.

Ioanasi eu am avut in cateva nopti dureri de picioare, habar nu am de la ce ni se trag, dar durere asa ca lumea, de sus pana jos. Ce o mai fi si asta, chiar nu stiu.

Roxana- saptamana 34

DPN 6 nov- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

"Neata fetele!
Eu dupa o noaptea groazniza (nu dorm bine deloc, imi tin burtica in mana cand ma intorc de pe o parte pe alta, plus acea durere de "pitpalac" cum zicea cineva de pe forum), m-a trezit telefonul pe la 9.
Vreau sa va intreb daca ati vazut aseara pe Prima emisiunea cu nasterea. A nascut o tipa la 30 de saptamani o fetitza mica mica de 1,350kg s-o fi vazut ce mica era scumpa de ea, si.......finalul nu l-am vazut, dar oricum pe zi ce trecea crestea si incepuse sa respire singura, cu toate ca avusese si momente critice. Stiu ca la emisiune prezinta numai cazurile cu final fericit deci si in acest caz cred ca a scapat fetitza. Deci se poate....Trebuie doar sa isi dea interesul cat mai mult cei de prin spitale si binenteles o mana de ajutor de la D-zeu.
Pupici la toate.

Elena, 34sapt, DPN-5nov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Try,vom trai si vom vedea.Stiu si eu 2 tipe care au nascut normal si fara nici o problema la 38,respectiv 39 de ani.Fiecare cu organismul ei.

Eu cred ca e OK ceaiul de tei.Eu mai beau de sunatoare,in serile cand nu pot sa dorm din cauza arsurilor la stomac.

Eu acum sunt la capitolul cumparaturi.Am fost ieri la Dragonul Rosu si intr-adevar am gasit o gramada de lucrusoare pt bebe la preturi rezonabile.Am luat multe,ca n-am putut sa ma mai opresc.I-am luat si body cu maneca lunga,si pantalonasi,si caciulite,si salopetele.....Sunt si frumoase si de calitate (BBC 100 %) desi majoritatea sunt turcesti.Nu m-am incapatanat pe culoarea bleu,ci i-am luat si alb,si vernil,si galben,si rosu,si portocaliu si combinatii de culori.

Am vazut un sac de dormit tare frumusel,din material "polar" daca stiti la ce ma refer.Din cate am citit,e bine ca bebe sa aiba sac de dormit nu patura sau plapuma pt ca se mai foieste si poate sa ajunga sub respectiva paturica.Asa,in sacul asta de dormit,poate sa se frichine cat vrea el ca are loc destul dar nu poate sa se sufoce.Era 450000 lei si nu l-am luat,dar data viitoare daca il mai gasesc nu-l ratez.

Era destul de aglomerat si n-am mai ajuns sa intru si in cladirea aia mare cu geamuri fumurii pe care scrie NIRO.Am inteles ca acolo ar fi carucioarele.O sa ma mai duc camd o sa mai am timp.

Roserb,nici eu n-am pregatit nimic pt bagajul de spital.De cate ori ma gandesc la asta,nu stiu de ce....nu-mi vine sa ma apuc nici macar sa citesc lista aia cu tot ce ne trebuie la spital.Si imi fac autocritica,imi spun ca o sa intru in criza de timp,ca nu se stie niciodata cand se poate declansa nasterea si eu n-am nimic pregatit...dar degeaba.N-am reusit sa ma mobilizez.

Miche,unde vrei sa cauti carucior?

Ele,am vazut eu emisiunea pana la sfarsit si intr-adevar in final fetita era OK.Era tot sub greutatea normala pt varsta ei,dar ii mergea bine.Si pe mine m-a impresionat tare de tot povestea de aseara.Am retinut ca tipa zicea ca facuse ceva efort inainte sa o apuce nasterea prematura.Si iar m-am gandit ca nici eu nu ma potolesc deloc,vin si la servici,ma duc si prin piata (dar incerc sa nu car),ma agit,ma mai enervez pe la servici...

Jasmine
31 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna dimineata,burticute!
In legatura cu durerile de oase ale spatelui sau picioarelor,vreau sa va spun ca si eu ma confrunt cu ele. Daca stau intinsa pe spate sa ma uit la TV,cand vreau sa ma intorc am o durere infernala de la mijloc pana jos,la gambe.Si e chin sa ma intorc sau sa ma ridic. Dorm ori pe stanga ori pe dreapta,iar pt a ma intoarce de pe o parte pe alta ma trezesc de fiecare data din cauza durerilor de picioare.Of,si amotesc destul de des,deci ma trezesc de cateva ori pe noapte. Plus ca, tot noaptea, ma omoara si carceii,dar carcei ciudati,adica la muschiul piciorului,nu in talpa doar. Am intrebat medicul si mi-a spus ca aceste dureri sunt datorate dilatarii oaselor bazinului si greutatii pe care burtica o exercita asupra coloanei vertebrale. Deci,cu alte cuvinte Durerile de oase sunt normale .
Ele,am vazut si eu emisiunea de aseara.Intr-adevar,era tare scumpa micuta...arata ca o babuta.Finalul a fost fericit, fetita respira singurica,luase in greutate (dupa 2 sapt. de la nastere avea 1,850 kg) si mamica ei o putea tine in brate.Au mai ramas in spital,insa nu mai era nici un pericol; asistentele ii mareau doza de laptic si asteptau sa ia in greutate destul pt a o lasa acasa cu parintii ei.
Interesanta emisiune,mai ales pt mine,ca am vazut cum arata bebele meu (eu fiind tot in 30 sapt).Dar al meu baietel va mai sta in burtica pana la termen,ca e tare ascultator .
Va pupic!

Claudia 30 sapt
DPN 5 dec- Dr. Conteanu, Maternitatea Bucur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nitulica spune:

quote:
Originally posted by Ele

"Neata fetele!
Eu dupa o noaptea groazniza (nu dorm bine deloc, imi tin burtica in mana cand ma intorc de pe o parte pe alta, plus acea durere de "pitpalac" cum zicea cineva de pe forum), m-a trezit telefonul pe la 9.
Vreau sa va intreb daca ati vazut aseara pe Prima emisiunea cu nasterea. A nascut o tipa la 30 de saptamani o fetitza mica mica de 1,350kg s-o fi vazut ce mica era scumpa de ea, si.......finalul nu l-am vazut, dar oricum pe zi ce trecea crestea si incepuse sa respire singura, cu toate ca avusese si momente critice. Stiu ca la emisiune prezinta numai cazurile cu final fericit deci si in acest caz cred ca a scapat fetitza. Deci se poate....Trebuie doar sa isi dea interesul cat mai mult cei de prin spitale si binenteles o mana de ajutor de la D-zeu.
Pupici la toate.

Elena, 34sapt, DPN-5nov

Neata! Nitulica ma cheama si vreau sa va spun ca am vazut nasterea de aseara de pe prima si m-a impresionat. Fetiza e bine respira tot cu aparatele dar era bine, si nu mai era asa de colorata avea si ea pielea rozalie la final.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

neata fetele!
apropo de dormit...ma omoara faza asta...daca dorm pe parti ma dor soldurile si coastele (de dracusor ) iar pe spate simt ca nu am aer ...In plus, am nevoie aproape de tot patul sa ma intorc de pe o parte pe alta, si mai nou..ma tin de pijamaua sotului...n-ati vazut voi ce aventura si imbarligaleala implica la mine o intoarcere de 180 grade

si eu mi-am mai pus cate ceva la bagajul de spital...saptamana viitoare o sa-mi cumpar si sutienele de alaptat...E mai bine sa il am facut din timp si sa stau eu linistita...

Miche, sunt convinsa ca o sa gasesti carucior la fel sau mai frumos ca al meu...

cu David, 29 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Buna dimineata, burtici!
Stau si eu de cateva ore adormita la birou... Nu-mi vine sa fac nimic cu vremea asta...
Mai merge cum merge cu durerile de oase (la mine nu se simt prea tare deocamdata) dar carceii de la picioare (la gamba nu in talpa claudia) zici ca au ceva cu somnul meu si ma trezesc cand dorm mai bine...
Roxana, in acelasi stadiu sunt si eu cu cumparaturile... Dar mai avem vreme ca bb-ii nostri sunt cuminti si nu se grabesc. Cel mai bine e la mamica in burtica, nu?

31+ saptamani, DPN 21 Nov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

buna dimineata fetele !!!

try..de la tine chiarasteptam un raspuns ca stiu ca tu esti mai priceputa in asta......ultima echo am facut-o acum 4sapt, si atunci nu se ridicasae si nici nu dadea semne ca ar vrea....mai am o echo in 6 oct, sa vedem, ca avoi fi deja atunci in 7luni si o saptamana incheiata..am calculat asa ca sa nu mai fie dubii in ceea ce ii priveste pe doctori care zic ca esti in 8 luni numai dupa ce se implinesti si intrii intr-a 9a .... si ca sa poata zice ca sunt intr-a 7a ...... ca sa zic ei..ca sunt 8 numai dupa ce se implinesc 8 .. in fine..ca te-am bruia destul cu socotelile astea...
placenta este jos inserata, pe orificiul colului intern zic ei, f jos, de aceea am avut si sangerarile din luna a 4a cand am sta prin spital, si de actunci, desi am factu lunar echo, nu am mai avut slava domnului nimik....bine, nici efort nu am facut.... deci placenta este praevia, desi dr s-a ferit sa im puna acest diagnostic, zicand ca dupa luna a a7a vom mai vorbi..si de aceea am programat la sf lui spet, dar ti-am zis de ce merg mai bine in oct la inceput....
ce este chestia aceea care zic fetele ca se apuca de confedtinat...pt ebebelush? si bag de seama ca de la tine au ideea....

ele eu inca un am ajuns sa mi se umfle picoarele asa rau . in shimb mainele se fac butuc....si mai trece cat de cat cand le bag in apa rece ...

ioana, roserb..acum citesc ce ati scris voi..si eu am noaptea dureri de picioare de simt ca mor..ca o febrea musculara puternica..si mia nou si ieri am patit-o...cu tot cu sold de sus si pana jos...
si acum ma doare spatele !!!

ele am vazut eu emisiunea si am plans ca prostul non stop..asa mult m-a impresioant...si finalul..pai nus ce final,ca au zis ca revin dupa o scurta pauza publicitara ... care numai scurta nu a fost, si cand sa revina..nimik..au inceput cu un film.... in fine, am inteles ca este in fiecare miercuri de la 23.15

anne-marry 28 sapt DPN 21 Dec.
http://photos.yahoo.com/aniuta22111980
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput