Mamici de ianuarie-februarie 2005(35)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilly spune:

Buna!
Eu o nasc prin cezariana. Si pe Miru am nascut-o tot prin cezariana nu pentru ca as fi avut probleme, mai mult de frica :).
Lili (16 sapt. - Dr. Conea, Bucur)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Ingerasu, eu sunt hotarata sa nasc natural cu epidurala si sper sa nu se intample nimic care sa-mi dea planurile peste cap...

Crinuta, am primit si nu-mi vine sa cred cat de clara se vede fata (pentru o ecografie)...e nemaipomenit...

Oana si comoara (18 sapt)
Dr. Hamid - Medicover/Filantropia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Ingerasu, m-ai facut sa plang cu ceea ce ai zis! Ma bucur ca ai putere sa treci peste asta, ca este foarte greu, intr-adevar sa nu ai parintii alaturi in astfel de momente. La mine este prima oara cand o sa ii vad de cand am venit aici (de aproape patru ani) si fac tot posibilul sa vina, se bucura ca asteptam un bebe, mai ales ca este baiat, ceea ce si-au dorit ei dupa ce m-au facut pe mine, si au iesit tot ...fete, si doua....:)) Deci, imi imaginez ce inseamna sprijinul parintilor in aceste momente, macar emotional, daca nu material. Bine ai facut sa va descurcati sa luati singuri tot, ca dupa aceea sa nu ai surprize. Si eu am o soacra la fel ca a ta, si ma bucur ca macar din acest punct de vedere e bine. Iti trimit si tie adresa de mail pe PM. Legat de faptul ca vezi bleu in fata ochilor, ma bucur ca sunt mai multi baieti, sa rasfete fetele voastre, cum ai zis si tu. Nasterea, eu am mai zis, vreau sa fie naturala cu epidurala.

Candy, ma bucur din suflet pentru voi! sa fie sanatos baietelul! Mie imi plac toate numele la care va ganditi.

oana si bebitza din burtica (25s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Apropo de mamici, eu ma laud. A mea a venit de la 1200 de km cand a aflat ca mi se face cerclaj ca sa fie cu mine. Acum e tare bine ca am ajutor.

Ingeras, la Giulesti eu am stat la Reanimare 2 zile unde chiar e ok. Personalul mi s-a parut dragut. Am si cotizat dar chiar a fost foarte bine si am fost bine ingrijita.Wc-urile sunt urate rau insa. Pt saloanelke cu plata optezi dupa ce nasti. Sau poti vorbi cu docoru inainte.

Apropo de alte spitale eu am mai fost internata si la Filantropia si la Pantelimon si mi s-a parut la fel de urat dar asistentele mult mai scarboase (cu tot cu spaga de rigoare). Doctorita mea e Anca Moisa.

Intradevar spitale mai civilizate sunt Elias, Municipal si CFR2.

Dar doctorul meu e aici si sarcina mea exista datorita ei si merg in continuare cu ea.

Crinuta nici eu nu am facut testul de chlamidia pt ca nu mi-a fost recomandat. Nici listeria nu mi-a fost recomandat si l-am facut singura (azi sau maine iau rezultatul). Zi-mi si mie ce mai afli de chlamidia. Eu stiu ca e periculos daca nasti normal ca se poate infecta bebe la ochisori. Iar eu cu problemele mele nu stiu daca ajung sa nasc normal.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Eu am optat pentru cezariana la cerere, in parte si datorita unei intamplari nefericite traite de mama mea. In plus, nu stiu cum e in Bucuresti, dar in Sibiu medicii nu prea asista la nasterile naturale si ma simt mai in siguranta cu 2 chirurgi. Drept sa va spun, mi-e mai frica de epiziotomie decat de cezariana! In plus, ma sperie si durata travaliului, care la primipare e de 12-14 ore, asa ca respect curajoasele, dar votez cu fricoasele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Eu as vrea sa nasc natural cu epidurala, iar daca va fi neaparat nevoie de cezariana, atunci cezariana dar tot cu epidurala. Nu vreau anestezie generala! N-am discutat insa despre asta cu medicul meu.

Mona 30 ani, 24 sapt, DPN 10 ian. 2004
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

PROPUNERE INTALNIRE: THALIA, undeva aproape de Tineretului, habar nu am sa va explic...dar am nr. de tel de acolo (se fac rezervari). O sa-l pun pe Dragos sa descrie cum putem ajunge... Noi mergem aproape in fiecare week sa papam ceva bun...si destul de ieftin (aproape).

Amaya, nu-i asa ca Rayan e un scump?

Crinuta, abia am reusit sa mai intru...Daca nu te sun de la serviciu te sun sigur de acasica...

Azi-noapte am visat ca am nascut (fara dureri!) un bebe inainte de termen... Era asa cuminte si eu nu prea aveam cu ce sa-l imbrac ca sa-l duc la medic sa-l consulte...Sunt un pic data peste cap... M-a speriat si asistenta dr. Poiana care a facut o fata cand a vazut ce contractii am... Acum ma cam doare in partea dreapta, jos si contractiile se cam tin lant...

Coca si Ingeras, nu va mai necajiti degeaba... Sa fiti sanatoase, iubite si respectate de partenerii vostri, pentru ca pana una alta, acesta este lucrul cel mai important din noua viata.
Daca nu ma insel, Cornelia a spus ceva tare important: frustrarile vietii lor nu tb sa va afecteze pe voi!

pupici

simona, 21 sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Eu m-am hotarit pentru nastere naturala, fara epidurala (nu suport injectiile de nici un fel- mai ales cind am auzit ce ac se foloseste pentru epidurala si nici nu trebuie sa te misti-- ceea ce imi este imposibil). Asta in conditiile in care totul o sa fie OK. Asa sper sa si fie.

Ingeras iti doresc sa fii tare si sa nu lasi pe nimeni sa te intristeze.

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Simona, am vrut sa adaug asta, dar imi era frica sa nu par ridicola, dar mi se pare ca Rayan are niste trasaturi perfecte, un echilibru tare frumos al fetei...cred ca va fi un baietel absolut superb...felicitari Crinuta

Oana si comoara (18 sapt)
Dr. Hamid - Medicover/Filantropia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Aoleu, raman singura martira pe aici Eu vroiam sa nasc si fara epidurala dar va vad pe voi toate ca vreti cu ea.
Nu cred ca este obligatoriu ca la prima nastere sa ai un travaliu de 12 ore, mama l-a avut de 3 ore - adica la 9 seara au inceput primele contractii iar la 12 fara 5 eu tipam prin maternitate si mi-a zis ca aproape nici nu a simtit durerile. Sper sa fiu si eu ca ea ca tare n-as vrea sa umblu cu acu infipt in coloana, nu stiu de ce dar acu ma speria mai rau decat nasterea in sine.
Fetele care veti naste natural sa ii spuneti doctorului sa va faca injectie cu un anestezic ca sa nu va doara cand va coase. Eu am fost avertizata de lucrul acesta ca mai apoi o sa simt totul si nu prea este dragut.

Ana Maria, vad ca esti pe mainile unei docotrite bune. Macar daca spitalul nu este cine stie ce atunci docotrii sa fie asa - si am auzit ca sunt foarte buni. Sa dea Domnu sa fie asa.

Simona pai cand organizam petrecerea?
Ai dreptate ca macar partenerii sunt ok fata de noi dar cand iti spune/se comporta astfel un parinte nu prea iti pica, ca doar este parintele tau.

"ingerasele" 25+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput