greselile noastre- invatatura pt copii nostri

greselile noastre- invatatura pt copii nostri | Autor: Pucku

Link direct la acest mesaj

Va invit dragele mele sa spunetzi care dintre greselile/ prostiile /bazaconile gacute de voi ca si copii nu v-atzi dori s-o faca si copii vostri.

sa incep eu, am o lunga lista, dar cea care as dori-o sa nu se intample niciodata este urmatoare.

Adolescenta fiind aveam multi prieteni cu care corespondam. Asa aveam 2 personaje declarate de sex masculim in tara, nu dau localitatea, care s-a adeverit ar fi fete. Se pare ca au jucat o festa tuturor. Nu m-am suparat prea tare dar m-am gandit eu in sinea mea atunci cu prietena mea sa jucam si noi rolul de masculi cu o corespondenta. Eu eram Robert, elev intr-a 12 , urma sa dau la faculta. Si uite asa m-am imprietenit cu fatuca X, si ea printr-a 10 atunci. Am corespondat vreun an de zile, vorbeam la telefon, i-am trimis o poza a unuia dintr-o revista, care arata cool gagiul, si cand ajung la faculta- in inventia mea, desigur ii scriu ca nu vreau sa mai continuam relatia, dandu-mi seama ca fatuca asta ma place, si era prea tarziu sa-i ranesc sentimentele. Am vrut sa las lucrurile asa o vreme si apoi sa o sun sa-i spun adevaralul si sa-mi cer iertare. dar prietena mea a interpelat scrisoarea de la ea, la vremea aia la ea primeam scrisorile si i-a spus in felul ei ce s-a petrecut, si ca a fost o gluma.

Nu stiu ce s-a intamplat apoi ca nu am reusit sa mai vorbesc cu fata, mi-a scris o ultima scrisoare care tare m-a durut, si care ma doare si acum dupa vreo 10 ani. Eram copila, nu-mi dadeam seama ca ma joc cu sentimentele cuiva, dar mi-as dori ca nimanui sa nu-i mai treaca prin cap un plan/ idee din asta

De multe ori stau si ma intreb ce s-a intamplat cu ea, dar s-au mutat de la adresa respectiva si nu am mai reusit sa aflu nik de ea.

Corina si Stephanie- 18.04.04

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Pukule, bazaconia ta imi aduce aminte de una a mea...mai mult sau mai putin asemanatoare...numai ca eu nu am avut atatia ani mustrari de constiinta. Acum cand citesc ce spui tu imi dau seama ce greseala am putut sa fac...
Si eu tot in colaborare cu o prietena, tot prin liceu, dar prin internet am cunoscut o tipa de vreo 30 de ani cu o fetita de 4 ani, careia i-am spus ca sunt un barbat vaduv, tot de 30 de ani cu un bebelus mic...Am mintit-o mult timp, pentru ca era o tipa inteligenta si ne gadila imaginatia (nu ca toti pustii de pe net), si am mers atat de departe incat am convins un prieten sa ii raspunda la telefoane...a devenit serios si s-a ajuns la intalniri...dupa 2 "tzepe" noi ne-am plictisit si am lasat-o fara nici o explicatie...
Iar acum nici macar nu imi aduc aminte cum o chema...
Alta boroboata pe care nu as vrea sa o faca si copilul meu...aveam cativa ani 6-7, si ma jucam cu 3 prieteni cand unuia i-a venit minunata idee sa plecam in lume. Zis si facut, ne-am luat "merinde" de acasa (tata era la serviciu si mama cu fratele meu plecati la munte) si am ajuns intr-o gara relativ aproape de noi (de unde plecau aproape numai marfare si personale) ne-am suit intr-un marfar si nu dupa mult timp trenul a plecat cu noi. Ne-au gasit niste impegati in Bucuresti si pentru ca nu au inteles multe explicatii de la noi ne-au dus in noaptea aceea la un orfelinat. Pana a doua zi cand ne-au recuperat parintii a fost un cosmar...credeam ca nu am sa ii mai vad niciodata ca o sa ajung ca ceilalti copii orfani care ne inconjurau. Tata nu m-a pedepsit de fel, ba chiar m-a mituit in speranta ca nu o sa afle mama, care oricum a aflat, vuia tot orasul de aventura noastra. Si pentru ca tata a fost pedepsit eu iar am scapat cu basma curata.
Nu as vrea sa ma trezesc si sa nu imi gasesc copilul nicaieri si sa stau o noapte fara sa stiu unde e, daca mai traieste sau nu, daca ar fi trebuit sa il supraveghez mai atent si daca e vina mea ca a disparut. Eu cred ca m-as fi batut daca as fi fost parintii mei...
Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

hheee...si eu m-as fi batut sanziano!!!!
uite ca si noi,copii fiind am zis ca ne luam lumea-n cap.
eram 6 verisori la bunica,pe atunci traia si bunicul,Dumnezeu sa-l ierte,ca era om bun,numai la bautura era cumplit,si din cauza ca era un betiv notoriu,va dati seama cum era...
asa ca ne-a dat bunica bani de autobuz(noua ,celor 4 verisori,intre 6 si 11 ani,eu eram mezina) sa mergem la Piatra-Neamt(la vreo 2 ore cu autobuzul) la o matusa,si apoi sa fim recuperati de parinti,ca se ingrosase treaba cu bunicul.
Si noi am ajuns in statie putin dupa ce a plecat autobuzul si am zis...hai pe jos,100 de km..ce-i asta?mizilic
am luat-o la picior pe malul Bistritei si am mers vreo 7 ore 25 de km,pana la Poiana Larcului,un sat mare.
intre timp au aflat toate neamurile ca am plecat de la bunica dar NU am ajuns la Piatra,asteptati fiind la fiecare autobuz si camion si masina..Bunica mai ca a innebunit in ziua aia.
Si noi ne pleostiseram rau de tot pe drum,ne apucase ploaia si voiosia noastra s-a topit intr-o scara de bloc,la miez de noapte,uzi pan la piele si lihniti de foame.
sincer,cum am ajuns acasa si ce s-a intamplat,nu mai tin minte...dar siner,nu vreau sa-i treaca si lui fi-meu idei din astea prin cap ca e ingrozitor!

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

acum ca zicetzi voi, e cu totul altfel. cand am cazut de pe acoperisul casei (cu tot cu jumatate din acoperis), nici nu m-am gandit la "ce-o zice mama", corcodusele erau prea bune. Acum, ca am copil, cred c-as innebuni la gandul ca-r putea cadea copilul meu de pe acoperis cu niste amarate de corcoduse...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

imi tare place subiectul asta!!!
Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

scuze, din viteza, am facut o gresea de ortografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

energy ..si eu am stat cu o mana in ghips si mi-am sucit nasul pentru niste...flori de tei!!!
la 10 ani mi se parea cool sa apar acasa cu fata manjita de sange si mana atarnand artistic...dar acum,vorba ta,daca mi-l imaginez numai pe Marc asa si ma strange in spate!!!!

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

si eu am facut taaaaare multe:
1.am sarit cu umbrela de pe acoperis la 6 ani pentru ca-mi crescusera aripi, caci vazusem eu un film! saraca mama!
2.la 14 ani aveam o prietena cam dementa si am sunat la Pompieri, ne-am imprietenit cu ei, le puneam muzica, numai ca aia aveau apelurile inregistrate si sa vezi reclamatie la numarul de telefon a prietenei mele. parintii mei ce sa mai zica, ai ei erau turbati, cica le stricasem renumele in oras.
3. la 8 ani am furat de la tata cand dormea 200 lei. dar eu nu aveam ce sa fac cu ei, ma dadeam mare doar. si nici sa-i mai pun la loc nu puteam. asa ca i-am cumparat sandale unei fete din grup (care le-a acceptat, iar eu am luat-o!!!)

mai am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara t spune:

Foarte frumos subiectul.
Cand aveam 5-6 ani am furat de la mama din portofel cativa lei ca sa-mi cumpar faimoasele"ciubucuri" si seminte.Cand mama m-a intrebat daca am luat bani sa-mi cumpar prostiile respective(mama ma vazuse de la balcon)eu am mintit.Deci doua lucruri rele(furt si minciuna)si stiu ca pe mama a duru-o sufletul cand ma atins,dar avea dreptate.Nici eu nu mi-as dori ca Andreea sa ma minta si nici sa ma fure.Stiu ca suna suna urat,dar mereu imi amintesc despre aceasta patanie.A si odata,tot pe la aceiasi varsta imi placeau corcodusele la nebunie,astfel incat saream gardul unei batrane care statea la curte,dar odata a dat drumul la caine si eu care aveam o sticla in mana am cazut si sticla s-a spart in mana mea.Aveam o taietura de toata frumusetea pe toata palma si bucati de coiburi in palma.Nu mi-as dori ca pitica mea sa pateasca la fel ca mine si de fapt nu vreau ca nimic rau sa i se intample in lumea asta.Uneori este atat de greu sa fii parinte,dar zambetul lor ne fac sa trecem mai usor peste toate.Hai ca m-am lungit si am luat-o pe aratura.
Pupica,Lacramioara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Singurul lucru pe care n-as vrea sa-l faca fie-mea...oricum nu cred ca se mai poate...dar am pus in balanta toate 'prostiile' copilariei-adolescentei mele ...multe minusuri are urmatoarea aventura:baie in putina cu corcoduse, prune, mere fermentate!!!
Bunicul era un fel de colector in sat pt. vinalcool-ul judetului si il dotasera aia cu o putina cit toate zilele(ajungeai cu scara sa versi un sac in ea) si un cintar si satenii veneau sa dea 'cota' la stat si cind se umplea haragaia erau doua cazuri:veneau aia sa o ia sau faceam noi baie in ea!!!cred ca va imaginati cum mirosea...tirziu am realizat ca puteam sa ametim de la fructele fermentate...ne gaseau plutind ...si mai si aruncau o gramada de 'material de beutura'...nu prea e de glumit, as inebuni sa o stiu pe Oti cu asa idee!

DORIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Nu imi amintesc de vreo prostie memorabila,fiindca mama ne-a tinut foarte din scurt,insa sotul meu era campion la facut prostii.S-a suit pe acoperisul scolii si a aprins un foc cu intentia de a incendia scoala (va dati seama ce mult ii placea!),apoi s-a plimbat cu autobuzul pe la vreo 6 ani,numai ca a uitat unde trebuie sa coboare pt a ajunge din nou acasa,noroc cu un vecin care la vazut intr-o statie,urmatoarea isprava a fost furtul armelor de la P.T.A.P(pregatirea tineretului pt apararea patriei,daca ati uitat), apoi la trimis maica-sa dupa paine intr-o zi si el a luat paine numai ca in loc sa se duca acasa cu ea,el s-a dus pe strand unde la gasit taica-su abia seara, si lista poate continua.Ma rog ca Robert sa nu calce pe urmele lui taica-su,cu toate ca am indicii clare ca ,cam asta se intampla!

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/ralualexandrei/album?.dir=/2037&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photo

Mergi la inceput