Cum dispare igrasia?
Aveti idee cu ce trebuie dat ca sa dispara igrasia de pe pereti?
Luminita
http://photos.yahoo.com/lumylorv
Raspunsuri
flori76 spune:
Noi am incercat multe chestii ca sa scapam de igrasie,dar nimic nu a mers.Singura sansa a fost sa izolam peretele respectiv cu placi de poliestiren(sper ca am scris corect).Acum nu mai avem nici o problema cu igrasia.
Flori
lulu75 spune:
e vorba doar de vreo 20 de cm intr-un colt si deabia am terminat de zugravit. Alta solutie nu exista?
Luminita
http://photos.yahoo.com/lumylorv
Nally spune:
Lulu mama mea a scapat de igrasie astfel: a razuit peretele pana la placa, a spalat bine locul cu solutie concrentrata de Domestos - adica la 4l de apa 3/4 din sticla de Domestos! Frecat locul cu o perie! Lasat sa se usuce bine peretele cam 2 zile si reparat la loc! A facut operatia asta acum doi ani si nu a mai aparut egrasia acolo!!!
Altceva nu cunosc! Daca intrebai inainte ti-ar fi venit mai usor sa faci lucrul asta! Acu nu stiu daca te mai induri sa razui peretele! Eu zic ca merita!

Nally
si
Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa
Donia spune:
Mama spala peretele cu hipoclor, iar eu am incercat cu Ace (nediluat) si am fost foarte multumita, igrasia a disparut si nu a reaparut. Daca ai vopsea lavabila se si curata si nici nu se strica vopseaua, doar sa nu freci prea tare. Bineinteles, trebuie sa aerisesti ore bune dupa aceea, mai ales daca ai copil. Eu am spalat dimineata si m-am mai intors acasa seara, in tot impul asta geamul a fost deschis.
bebetica spune:
Este foarte posibil ca pe parte exterioara a peretelui sa ai o gaurica in care se face condens atunci cand ploua sau este umezeala afara. verifica si daca este asa acolo trebuie reparatmai intai. Sunt firme specilizate carepot verifica si repara cu aun aliaj din ciment special realizat pentru asfel de cazuri.
Eu am trecut prin asa ceva si acum totul este OK.
Toate cele bune!
Ioana si al ei
STEFAN DIMITRI
http://babycenter.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b0de21b371605805da
Karina spune:
Lulu75, exista solutii anti-mucegai. Unele se dau inainte de zugravit, altele se pot da si dupa. Eu am folosit cu succes Alpina, dar mai exista si altele. Dar important e sa repari "cauza" igrasiei, ca altfel recidiveaza. Daca este un colt, trebuie sa vezi daca nu exista cumva crapaturi pe afara prin care se infiltreaza apa si din care cauza se formeaza mucegaiul. Daca ai crapaturi exterioare, trebuie sa chemi niste alpinisti care sa-ti astupe gaurile respective cu expandat poliuretanic daca gaura e mai mare sau cu adeziv siliconic daca gaurile sint mai mici.
Aceste reparatii pot fi platite de bloc, deoarece sint pt. partea comuna, deci poti vorbi cu administratia pt. rezolvarea problemei.
Daca ai nevoie, scrie-mi pe PM si-ti dau un nr. de telefon de la niste alpinisti care ne-au ajutat pe noi intr-o problema similara acum citiva ani.
Karina
+ Bogdanel 
Nu traim ca sa mincam, ci mincam ca sa traim
vlada spune:
Si noi am avut aceeasi problema,avand pereti exteriori. Si nu am reusit sa scapam decat izoland peretii cu rigips si vata minerala.
Andreea si Vlad