Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (10)
Raspunsuri - Pagina 11
vanessa ionescu spune:
mi-e foarte greu sa citesc subiectul de la inceput. bb-ul meu are 3 luni si o saptamana (nascut pe data de 13.06.2004. are 7,500 kg si aproximativ 67 cm. s-a nascut cu 3.750 si 52cm. asi incepe diversificarea pentru ca nu se satura cu laptele (milumil). dar o sa mai astept pana pe la 4 luni macar.
a nascut vreuna dintre voi la Polizul in perioada 13-17 iunie 2004?
icv
madutza spune:
Scuze, a uitat ca m-am loggat dimineatza ca mamica de mai.
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003
madutza spune:
Bun venit Vanessa! Sa iti traiasca puiul si sa te bucuri de el. Daca vrei sa ni te alaturi, te asteptam cu intrebari si sugestii. Daca vrei te trecem si pe listutza.
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003
danaA spune:
Lili, am vazut pozele!!! Super! Sa-ti traiasca mamaruta!!! Are niste ochi foarte frumosi.M-am distrat ca si noi avem scaunel exact la fel si cred ca asa e si a lui Irinel.
Madutza, sportiva noastra, multumim frumos pt programul de diversificare. Asa am inceput si cu Andrei--cu legume fierte. Doar ca nu stiam de ceapa.
Eu am zis ca mai astept vreo 2 saptamani.
Dana, mamica de 2 baieti--Andrei si Stefan(21 Mai)
Nally spune:
Buna fetele!!!
Bine ai venit Vanessa!
Mada plimbareata pana la capat!!!
Lili m-ai facut sa-mi dea lacrimile!!! Pai tu nu te gandesti mey ca daca vin vremurile alea si noi imbatranim???? MNi-ar place ca si peste ani sa stam de vorba ... sa nu piedem legatura odata cu trecerea timpului!!! Si poate chiar sa ne intalnim toata gasca de Mamici de Mai-Iunie!!! Si cu gandacii nostrii bineinteles care poate ca ne vor intrece la inaltime!!!
Fetelor va suparati pe mine daca nu scriu fiecareia in parte???
Ca sunt asa de obosita... Am avut o zi tare nasoala cu Sebi!!! Numai a plans toata ziua.. si si-a bagat manutele la ros in guritza!!! Manacile ude pana la cot .. la 4 randuri de bluzele.... am mai tras si io o repriza de pe langa el ca imi pierdusem rabdarea si nu stiam ce sa-i mai fac sa taca si sa doarma si el ca un copil cuminte... ce e!!! Il iubesc asa demuult si asa mila imi e de el cand il vad ca se chinuie si nu am cu ce sa-l ajut prea mult, ca simt ca mi se rupe ceva in suflet!!! I-am masat gingiutele cu Calgel si parca s-a mai linistit un pic!!!
Va pupic dulce!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa
Eryka spune:
`neatza fetelor .mhh iar dau startul pe aici?
Lauraa v-am vazut in pozici ,cred ca tare frumos a fost la plimbare.Sa stii ca si mie mi-ar place sa ne vedem cu toatele dar cum ca suntem care in cotro .uf uf.cam greu.Nally cum sa e suparam ca nu ne raspunzi?Se mai intampla si din astea doar.Hai nu mai fii suparata ,odihneste-te si ia-ti forte noi ,stiu cum e sa stii ca si eu am momente cand pur si simplu imi pierd toata rabdarea si asa imi pare rau dupa aia ,uitandu-ma la ea ca mititica doar nu o face expre.Uf uf exact ce vorbeam noi ,doar suntem si noi oameni nu?
Vanessa bine ai venit printre noi ,sa-ti traiasca puisorul si sa stii ca te asteptam mai des pe la noi.
Madutza gata ai inceput si tu diversificarea?Pofta buna la Mariuca .mada tu i le dai pe toate pasate deja sau doar supa in care au fiert legumele?
Mey cum va dati voi seama daca la bebe i este fome sau nu noaptea cand se trezeste?As vrea si eu sa incep sa nu-i mai dau noaptea sa pape dar mi-e frica ,maeru ma gandesc ca sa trezit de foame .Si nu as vrea sa o las nemancata .Voi cum face-ti?
Hai ca plec si revin mai incolo ,acum tre sa i dau papa la Ayumi ,scuze caui nu am apucat sa-i raspund.Vb mai incolo.
Poze cu Ayu - si - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31632" target="_blank"> Povestea nasterii
Eryka & bb Ayumi (03.iunie.2004)
danaA spune:
Uff Eryka,cand deschideam forumul ma gandeam ca probabil numai tu ai scris ca restul fetelor dorm. La tine ce ora e? Care-i diferenta de fus orar fata de Romania? Cred ca la mine se face face noapte cel mai tarziu. Eu sunt mai urma
Acuma sa-ti raspund la intrebare. Nici eu nu stiu daca ii este foame sau nu cand se trezeste. Cred ca tre sa incercam. Nu le dam de mancare sa vedem daca se linistesc. In loc de tzitzi le dam suzeta. Si eu cred ca o sa incerc in noaptea asta ca prea se trezeste de multe ori.
Eryka spune:
Dana A la mine vara sunt cu 6 ore inainte fatza de Romania ,iar iarna sunt cu 7 ore inainte ,ptr. ca aici nu se skimba ora.
Dar a mea nu accepta suzeta.Oare sa incerc doar cu apa?sa ar merge?www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31632" target="_blank"> Povestea nasterii
Eryka & bb Ayumi (03.iunie.2004)
danaA spune:
Eryka, asta inseamna ca esti cu 16-17 ore inaintea noastra!!!
Si eu m-am gandit la apa fiarta si racita. Ayumi accepta biberonul ? Stefa nu prea. A incercat mama mea(cand a fost aici) sa-i dea ceai dar nu a vrut. Poate daca-i noapte nu-si da seama ca-i somnoros.
Christina zicea parca, ca-i da apa la Victor.
De cate ori se trezeste Ayumi pe noapte?
sandra20 spune:
fetelor,bebe meu e cam marait de la un timp..maraie si cateodata chiar tzipa..dar tipa pana raguseste...chiar si in brate..cred ca-i da un dintisor,adica are gingiutza de sus un pic umflata si alba,saliveaza mult,si roade la degetel (si pe al meu cand il prinde)...
mi-e un pic greu sa-mi dau seama ptr ca el oricum are gingiutzele cam albe ,am fost si la medic,mi-a dat o crema(dar nu ia trecut),oricum a zis doc ca nu e nimic rau...sper sa fie dintisorul,sa nu fie altceva mai grav...
va pupic...o sa revin cu datele lui bebe,kg,cm etc
Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu
http://community.webshots.com/user/sandra2o