Simply White

Simply White | Autor: Pucku

Link direct la acest mesaj

Ce pare aveti de albitul dintilor? da vreun rezultat? merita bani? sau e doar asa de relama? sau cand ai terminat tubul, tre sa o iei de la capat?

Corina si Stephanie- 18.04.04

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

am o parere buna.merita banii,da' nu alea "over the counter",ci alea cumparate de la dentist pentru uz acasa-ca mouth tray-ul are o adaptare buna si nu lasa peroxidul sa "spele" toata gura,sau albirea "in office".Pen' ca altfel,se pare(mai nou) ca cele over the counter pot constitui cauza unui cancerel de limbutza.

Lia-stomatolog www.desprecopii.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Lia are mare dreptate, asha ca avetzi grija cu ce va albitzi dintzii.

Gabbriela & Julian web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Eu am intrebat stomatologul meu de albitul dintilor si mi-a spus ca ea nu face deoarece trebuie sa ia o gramada de bani si nici nu sunt rezultate spectaculoase!Mi-a placut ca a fost sincera!Poate afara sunt produse performante dar in Romania mai putin!

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kylie spune:

Ah, si eu am obsesia asta de ceva timp incoace, albirea dintilor.
Am auzit si eu de peroxid, care cica albeste (nu mult, dar se vede diferenta) insa ataca gingiile si devin sensibile si dor la rece Eu inca nu m-am hotarat daca sa optez pentru asta sau nu. In pastele astea chiar ca nu am incredere..cred ca sunt numai de reclama.
Eu zic ca cea mai eficienta metoda e cea a laserului si pe langa asta in fiecare zi.
Spre rusinea mea cateodata mi-e lene sa ma spal pe dinti seara, asa ca raman asa. Acum m-am hotarat sa ma pun pe o "cura de albire", ma sal de mai multe ori pe zi cu bicarbonat Pai am auzit ca da rezultate.. acum eu incerc. Apropo, si bicarbonatul ataca gingiile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_v spune:

Dentistul meu a zis ca pentru albirea dintilor exista un gel si un soi de proteza in care se baga gelul si se pune pe dinti. Acestea se procura de la cabinetele stomatologice si dau rezultate foarte bune.

Singura problema e ca daca ai plombe fotopolimerizabile (din alea albe de culoarea dintilor), alea nu se albesc si trebuie schimbate ca altfel ai dintii albi si niste chestii mai galbene pe langa ei (ca plombele au ramas la nuanta de dinainte a dintilor.)

Mergi la inceput

Exact de aceleasi proteze am vorbit si eu, singura problema ar fi cu gingiile care devin dureroase si parca au palpitatii.. eww.. e tare neplacuta senzatia.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Kylie

Exact de aceleasi proteze am vorbit si eu, singura problema ar fi cu gingiile care devin dureroase si parca au palpitatii.. eww.. e tare neplacuta senzatia.

interesant ce povestesti.ce produs ai folosit?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Kylie

Ah, si eu am obsesia asta de ceva timp incoace, albirea dintilor.
Am auzit si eu de peroxid, care cica albeste (nu mult, dar se vede diferenta) insa ataca gingiile si devin sensibile si dor la rece Eu inca nu m-am hotarat daca sa optez pentru asta sau nu. In pastele astea chiar ca nu am incredere..cred ca sunt numai de reclama.
Eu zic ca cea mai eficienta metoda e cea a laserului si pe langa asta in fiecare zi.
Spre rusinea mea cateodata mi-e lene sa ma spal pe dinti seara, asa ca raman asa. Acum m-am hotarat sa ma pun pe o "cura de albire", ma sal de mai multe ori pe zi cu bicarbonat Pai am auzit ca da rezultate.. acum eu incerc. Apropo, si bicarbonatul ataca gingiile

Da' stii ca si in "metoda laserului" tot despre peroxid e vorba?
Doar ca gelul e "ajutat" de laser in loc sa fie "ajutat" de lumina de la lampa de fotopolimerizare.
Periajul excesiv cu bicarbonat erodeaza in timp smaltul,"ataca" gingiile doar daca periezi intempestiv.

Mergi la inceput

Lia, uite eu am auzit ca laserul ar fi mai bun pentru gingii decat sa dormi cu proteza peste noapte. Eu nu am incercat pentru ca mi groaza ca nu cumva sa imi stric dintii, dar am auzit de la pacientele care au folosit proteza ca nu e ceva placut. Cred ca e aceeasi senzatie ca si cand stai mai mult timp cu bicarbonatul de sodiu pe dinti.
Heehhe, tocmai zilele astea a aparut la televizor o noua reclama cu ceva gel pentru albit dintii, cica un nou "super produs".. sunt sigura ca numai reclama e de el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Eu zic sa mergeti la un stomatolog si sa nu va albiti dintii acasa de capul vostru pt. ca daca inghititi acel gel poate sa fie periculos pentru sanatatea voastra.

Mergi la inceput