despre ...DUPA cezariana ...

despre ...DUPA cezariana ... | Autor: anne-marry

Link direct la acest mesaj

am tot citit despre operatia de cezariana, despre nastere etc....as vrea sa stiu despre cum a fost dupa operatie.....cum v-ati simtit, cum va fost, cum ati trecut peste ..dureri sau .....nus tiu..orice, cum a fost..si mai ales ce a trebuit pt bagajul de spital fata de ce trebuie la o nastere naturala.
multumim

anne-marry 27 sapt DPN 21 Dec.
http://photos.yahoo.com/aniuta22111980
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Du-te la "Nasterea pe glob" la "Despre doctorii si spitalele unde ati nascut" la paginile 11,12 si gasesti acolo povestea mea- nastere prin cezariana la Sp.Mun.pe 26 mai 2004 si totul despre dupa,si bagajel,etc.Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

E destul de rau circa 24 de ore nu te ridici din pat plus perfuzii sonde si altele.
Plus ca daca nu esti la un spital cu salon de copii linga salonul de mamici nu ti-l aduce nimeni sa il vezi. Eu mi-am vazut copilul dupa 30 de ore de la nastere ceea ce a fost foarte neplacut.
Cezariana e buna daca nu ai alta alternativa. Doamne Fereste!

Rodica si Stefan-Daniel
http://community.webshots.com/user/stefandaniel10
http://www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Daca vei face cezariana, iti recomand sa faci cu anestezie peridurala. Eu am facut cu generala si singurele inconveniente au venit de la anestezie. Dar durerile au fost suportabile, chiar am uimit asistenta care ma intreba daca nu vreau sa-mi puna ceva pt durere in perfuzie si eu am refuzat, mi se parea ca nu e nimic de nesuportat si imi era teama ca o sa fiu mai ametita daca mai primesc alte calmante.
La circa 18 ore dupa operatie m-am ridicat din pat, m-am mutat in alt salon, am inceput sa circul pe hol, sa iau fetita in brate si asa mai departe, ma durea burta cand ma miscam, dar treci peste toate cand stii ca bebe are nevoie de tine.
Singura problema a fost in primele 3-4 ore, din cauza sedativelor primite in timpul operatiei simteam ca nu mai am aer. Iar apoi alta problema a fost ca in timpul anesteziei generale esti intubata, iar apoi ramai cu o jena in gat, iti vine sa tusesti si daca tusesti te doare burta cam tare.
Dar daca vei avea peridurala scapi de toate problemele astea si iti poate lasa si cateterul inca 24 de ore, iti poti administra calmant de cate ori ai nevoie, asa ca e si mai bine.
La 48 de ore dupa cezariana am plecat acasa cu copilul in brate, fara probleme.
Cu cat te mobilizezi mai repede si ai vointa sa te misti, cu atat vei scapa mai usor de toate.
Iti urez nastere usoara si un bebe frumos si cuminte!

Anemona si Denisa mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

buna fetelor
va multumesc pt raspunsurile voastre.
nu stiu inca daca se va ajunge sau nu la cezariana. desi multe femei o prefera,eu consider ca tot mia bine anstural..cu tot chinul...dar o operatie este totusi....o.......operatie...cu tot cu consecintele ce decurg de aici.

de la inceput am avut porbleme cu placenta, si desi inca nu se putea considera praevia-jos inserata, am avut sangerari si am fost internat in luna a 3-a 4a ..... de atunc totul este ok, nsa la echo lunar la care am fost...am vazut ca nici pana acum nu s-a ridicat. de fapt luna sta nu am fost la echo si paote cand voi merge voi avea o surpriza si se va fi ridicat. cama sta ar fi buba. alte probleme inca nu stiu sa fie...sa speram ca nu sunt,. si asteptam controlul prenatal din ultimul trimestru, cand voi termina cele 7 lun, adica pe 6 oct voi merge la dr ginecolog si cu o echgrafie de specialitate facut inainte. aceeea va fi piatra de temelie cum se zice.

va multumesc deci pt raspunsurile voastre.

merg sa citesc ce mi s-a recomandat.

pupici dulciiiiiiiiik

anne-marry 27 sapt DPN 21 Dec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

anne-marry,ti-am raspuns la pm-uri.Eu amfacutanesteie generala si totul a fost super O.K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Draga Anne-Marie daca te mai intereseaza inca o parere uite link-ul cu povetirea nasterii baietelului meu, Radu Stefan, acum fix 1 an si-o zi, si sper sa gasesti chestii interesante acolo!
Linkul este: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=563
Sarcina usoara in continuare si-o nastere super! Bebele sa fie sanatos!

Dana mama lu' bb Radu Stefan

http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

multumesc danat , intru acum sa citesc...imi cer scruze pt ca am raspuns asa tarziu, de regula citesc tot insa intru pik mai rar, desi sunt zilnci cu neutl in fata...se mai intampla

multumesc inca o data !!!

anne-marry 28 sapt DPN 21 Dec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebetica spune:

DEPINDE cine iti face anestezia (indiferent ce tip de anestezie).
Eu am cerut medicului meu sa-mi aduca pt. anestezia generala CEL MAI BUN MEDIC ANESTEZIT.

M-am simtit suuuuuuuuuuuuper, fara dureri, fara ameteli practic am crezut ca operatia a durat cel mult 2 secunde. Nu am fost ametita dupa cezariana, nu am avut nici un fel de disconfort decat acela de taietura, dar care a fost prea putin sesizabil.

Multumesc cu aceasta ocazie celor doi medici care SI-AU FACUT MESERIA PERFECT.

Ioana si al ei STEFAN DIMITRI
http://babycenter.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b0de21b371605805da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

La mine cezariana a fost mai nasoala deoarece inainte m-am si chinuit vreo 9 ore fara ca sa ma dilat asa ca am ajuns la cezariana.Am fost extrem de obosita din cauza asta si totul mi s-a parut groaznic.Mi s-a facut cezariana cu epidurala.Dupa operatie m-am simtit nasol,nu m-am putut ridica din pat decit a doua zi si asta foarte greu.Nu puteam sa stau in picioare eram foarte ametita.Abia ma ridicam si in pat ca sa alaptez copilul.A durat cam doua saptamini pina am iesit afara sa ma plimb.Cred ca de data asta voi alege din prima cezariana fara sa ma mai chinui atitea ore.

Anca siBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina-alina spune:

eu am sperat pina cind m-au pus pe masa de nasteri ca NU VA FI CEZARIANA!
dumineca seara s-a rupt apa fara nici un preaviz ceva,dar si fara nici o urma de durere...am stat acasa vreo ora sperind sa apara renumitele contractii,dureri,ceva...ntz,n-ai sa vezi!am ajuns la spital unde draga mea doctorita ma astepta ...cu sufletul la gura.am aflat ca am dilatatie 4 si ca daca nu o sa "ma taie" in curind o sa nasc........
Andreea a avut prezentatie(!)pelvina si stiam asta,dar am sperat ca pot sa nasc normal!nu!
am fost super calma si fara nici o urma de durere pina pe masa ...cind a inceput sa-mi fie GROAZA!
am primit anestezie generala si din punctul meu de vedere singurul disconfort a fost ca nu am reusit sa vorbesc COERENT decit pe la 6.30(eu am nascut la 4.50).
in rest ?a fost super usor(asta avind in vedere ca este totusi o operatie)la ora 14.30 in aceeasi zi haladuiam pe coridoarele maternitatii cu toate "tuburile" dupa mine....
a fost greu sa ma ridic din pat dar...ma astepta "munca mea" de 9 luni sa o revad!!!!!!prima oara am vazut-o la doctorita mea in brate pe la 8 dimineata!MERITA TOATE EFORTURILE MELE!
asistentele din spital au venit pe rind sa ma vada(ma ridicasem extrem de repede)dar eu asa am citit ca daca vrei sa treaca totul repede trebuie sa te misti cit mai mult si la cit mai putin timp de la operatie!asa ca ...eu asta am facut!
marti dupa-masa(eu am nascut luni)eram deja in curtea maternitatii sa "iau aer".am nascut in iunie 2001 si era cald,cald...salonul era la etajul 1 si acolo era canicula cea mai mare...
sa inchei:pentru mine totul a fost usor!si asta datorita unui medic deosebit,OM in primul rind:dr.Aljobory Florica!de la maternitatea Odobescu din Timisoara si in exact aceeasi masura fetitei mele care a fost un pui tare cuminte si frumos si drag si dulce...
acum este tot asa ...exceptind unele mici "incidente"!!!!!!
cam atit!cred ca depinde fffffffff mult de starea ta de spirit ,de gradul in care suporti sau nu durerea de cit de mult ti-ai asteptat si dorit puiul!
va pupacim cu drag,
andreea si eu!

Mergi la inceput