Program de week-end
Ce program de week-end aveti voi?
Noi o sa incepem in seara asta cu dat plimbare prin parculet si facut poze la rate.
Maine avem program de cumparaturi (aici cel mai mult se cumpara alimentele sambata, pt. saptamana care urmeaza). Si in continuare nu stim... poate lenevim pe-acasa sau poate iesim iar la plimbarica...
Voi ce o sa faceti?
_______
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi
www.unet.univie.ac.at/~a0307778
Raspunsuri
AlbaIulia spune:
La noi weekend-ul incepre Vineri seara.
Deci deseara avem de gand sa aspiram, eu sa spal de mana ce nu merge la masina, sotul sa cumpere vinul ptr. weekend si sa fac o prajitura cu fructe ptr. ca maine avem invitati.
Sambata dimineata punem restul de faianta pe care mai trebuie sa-l punem in bucatarie, facem ordine la subsol, spalam masina, mergem cu cea mica in parc, facem ordine in gradina iar spre seara avem musafiri ca sa "socialize" bebeii intre ei.
Duminica nu am de gand sa facem nimic decat sa mergem toti la piscina, sper sa reusim.
AlbaIulia
aschiutza spune:
Asta seara vine sotul din deplasare asa ca avem program de respiratie gura la gura . Miine ca de obicei vin cumparaturile iar seara e noapte culturala in Braunschweig si probabil va cinta Pompilia Stoian. Duminica e leveala de obicei, dar eu trebuie sa-mi fac niste scrisori ca imi caut de lucru iar sotul va trebui sa le corecteze.
"Binecuvintat sa fie deci/ ca traiesc si ca ma duc spre moarte" Esenin
Pucku spune:
eu nik
sotul e in deplasare, nu am carnet, am masina dar ce folos, am cumparaturi facute, am mancare....nu stiu ce sa fac...probabil o sa citesc si binenteles o sa ma joc cu Bblina, o sa iesim in parc...trece el si weekendul asta, ca in celalalt vine tati
Weekend placut
Corina si Stephanie- 18.04.04
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi"
nikomiko spune:
Pucku, daca ai aparat foto, fa niste poze si poate facem schimb. Eu cand ma plicti plec la facut poze ;).
Nico.
_
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi
www.unet.univie.ac.at/~a0307778
Pucku spune:
He as face, dar cu ce ca tati lua tat cu el, aparate, camera...auzi parca sunt in pielea goala asa ma simt fara aparat...noroc ca nu putu sa-mi i-a si computatricele, si uite am unde sa-mi vars amarul de weekend....of of of
Pupa
Corina si Stephanie- 18.04.04
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi"
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by aschiutza
Miine ca de obicei vin cumparaturile iar seara e noapte culturala in Braunschweig si probabil va cinta Pompilia Stoian.
deci Pompilia Stoian mai canta? Va mai amintiti sau ati auzit "Prieten drag" cu care parca a castigat Cerbul de aur in '66?
si despre week-end ... in principiu leneveala
O zi placuta tuturor!
aschiutza spune:
Nu am ajuns la timp, a trebuit sa avem grija de casa socrilor care nu stau in Braunschweig. Dar mi-a povestit o amica: a cintat si inca Prieten drag!!!
Eu am auzit-o acu 2 ani si are o voce grozava, de te furnica pe sirea spinarii! Sotul meu a avut-o ca profesoara de engleza in liceu, si pe ei ( ca baieti, deh) ii deranja ca ea le cinta la ore.... Iar eu as asculta unele dintre cintecele ei non-stop si din pacate nu le-am gasit in tara de cumparat si nici mp3 nu le-am gasit nicaieri.
"Binecuvintat sa fie deci/ ca traiesc si ca ma duc spre moarte" Esenin