Ca si vitamina D

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Noua ne-a spus pediatrul sa-i dam Vigantol, pana intra la scoala, din septembrie si pana in aprilie, inclusiv, 3 picaturi/zi. Noi am facut calcemia si a iesit foarte bine. Calciu ne-a zis ca nu e nevoie sa-i dam, mai ales ca-i dam in jur de 400ml lactate pe zi. Pediatrul ne-a zis ca in exces, calciu da depuneri aiurea, deci sa cautam sa-l ia natural si sa-i dam vigantol, pentru fixare.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Si Radu ia Vigantol - o pastila pe zi, cred ca de 500, plus Zymaflor. Plus cura de calciu, dar aia cind ne aducem aminte. Teoretic, 10 zile pe luna. Practic.... bea mult lapte, iaurt si papa brinza in toate formele posibile.
Voi le mai dati Zymaflor?
Radu are 5 ani si 4 luni.
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Eu ii dau Zymaflor,Rebeccai(5 ani si 9 luni)am inteles ca daca s-a inceput administrarea lui,trebuie continuat zilnic pana la varsta de 12-14 ani.
in tot cazul noi ne spalam si pe dintisori si Zymaflor i-a doar seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

Andrei are 6 ani si jumatate si inca ii dau calciu si D3 in fiecare an, incepand din octombrie pana in aprilie.
Vigantol i-am dat doar pana la 2 ani ca asa m-a sfatuit pediatra.
De atunci ii dau cate 10 fiole pe luna Calciu iar in a 6-a zi o fiola de D3.
In rest ii mai dau vitamina C pastile (Ascovit) zilnic, cu pauze din cand in cand. La noi e si problema ca Andrei nu prea mananca fructe si trebuie sa-l ajut intr-un fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tynadiana spune:

OK sunt de acord cu voi ca trebuie un supliment de Ca si D3 in perioada asta rece, dar cu Zymaflorul ma lamuriti si pe mine...
Diana mea are 5 ani si 2 luni si nu a luat deloc niciodata, bine nici nu ne-a recomandat medicul pediatru nici nu mi-a zis sa nu ii dau... e bun sau?

Tyna si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiab spune:

fetita mea de 1an si 7 luni face alergie la vigantol de la varsa de 1an nu i-am mai dat nimic ,nu stiu ce vitamine pot sa-i dau in schim daca aveti o idee spuneti-mi si mie.cat despre zymaflor am auzit pareri pro si contra ca urmare am renuntat la idee,cica daca intrerupi tratamentul pt o perioada scurta poti avea o explozie de carii .cristina impreuna cu cu cei doi fluturasi irina si maria

Mergi la inceput