Bebelusi de Aug-Sept 2003 (35)
Raspunsuri - Pagina 10
dana_ene spune:
Uffff ! Fetelor !
Ne-am luat liber cateva ore de la birou si eu si tati si am fost mai intai la pediatra, care nu a parut deloc afectata de ceea ce ii spuneam noi, ba chiar mi s-a parut ca o distra agitatia noastra , apoi am fost la Oana.
Am gasit-o in parc cu tataia. Era cam agitata si scancita dar s-a bucurat asa de mult sa ne vada pe noi. Ne-am jucat cu ea si parca s-a mai inviorat.
Febra mare nu mai are, i-am luat temperatura cand am ajuns acasa si avea 38 grade, dar piciorusul il tine tot teapan .
Ma ingrozeste sa o vad cum merge cu el, asa... tinandu-l incordat.
Pediatra mi-a spus ca numai prin mers isi va da drumul la picior, asa ca am sperante sa isi revina.
Sunt totusi multumita ca temperatura a mai scazut.
Deseara mergem iarasi la ea si o sa vad atunci iarasi cat va arata termometrul.
--------------------------
Mihaela, ce bine-mi pare ca Siviutza scumpa a scapat de problema cu kk.
Noaptea si Oana mi s-a mai trezit plangand. Nici eu nu stiu care o fi fost cauza, m-am gandit si eu la vise urate, dar cine stie ???
Oana se joaca in parc cam tot asa, adica alege de pe jos frunze, pietre, crengutze, le miroase, le mai si gusta, dar pasiunea ei o constituie nisipul sau praful !
Gaseste tot felul de tevi pe care copilasii le-au umplut cu nisip si sta minute bune incercand sa scoata nisipul de acolo. Va imaginati ce productivitate are, cu degetelele alea mici ale ei (pupa-le-ar mama !) si cu firicelele de nisip. Dar ea nu se lasa ! Ca o albinuta .
Jucariile preferate sunt tot diverse cutii cu capace, in special cele de la servetelele umede, in care isi pune o gramada de chestii, capacele, markere, papusele mici..., apoi le scoate pe toate, si tot asa .
Dar isi iubeste foarte mult si pinguinul (preferat de departe dintre toate celelalte jucarii) si papusa mare Sorina si iepurasul de plus !
Insa pinguinul este marea ei iubire, fara de care nu se poate sa faca nani.
A ! Iar de baloane se sperie .
--------------------------
pentru
ALEXANDRA
ANDREEA SORINA
si
ALEXANDRU CALIN
DAVID IOAN
!
Asteptam vesti de la mamici si poze de la petreceri !
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200
Mih spune:
LA MULTI ANI BARBATEILOR DAVID-IOAN SI ALEXANDRU CALIN!
Sa creasca mari, sa fie fericiti si sanatosi!
pe scumpa Oana sa nu o mai doara piciorusul! Bine ca i-a scazut temperatura!
Mihaela_s am ras de dansareata Silviutza! Asa face si Matei. A fost bona cu el la biserica. A intrat in biserica si acolo era un cor de barbati. Cand au inceput sa cante Matei a dat sa danseze. A iesit bona repede cu el afara sa nu ne facem de ras.
Matei aseara mi-a adormit in brate uitandu-ne la televizor. Era ora 7. L-am dus la el in camera, l-am schimbat de hainutze si i-am luat temperatura. Avea 38.4. I-am dat nurofen si l-am mai monitorizat pe la 12 noaptes si 4 dimineata. Nu avea febra. In schimb de dimineata a inceput sa creasca. M-a sunat bona acum o ora sa-mi spuna ca are 38.5. I-am zis sa-i dea nurofen. Acum doarme. Sper sa nu mai creasca.
In rest, el se joaca, e vesel, merge bine, nici nu ai zice ca ieri a facut vaccin. Mananca bine....
Freia ce face capsunika?
Cristinamh ce face zambaretul? Ati facut vaccinul?
Va pup.
Mih si bb Matei
http://community.webshots.com/user/bogux1973b
http://community.webshots.com/user/mateiutz
Freia spune:
Gata, am scapat de injectii.. pe aia de diseara nu o mai facem , ne-a dat ceva acasa sa-i dau eu. Dupa 1 saptman merem la dr si ne apucam de analize pt boala de sange sa vedem daca este ce crede dr si sa vedem tipul. Nu e tratabila, e genetica si .. ramanem cu ea, dar e bine sa stii ca o ai in vederea operatiilor.
Freia si Alexa
http://community.webshots.com/user/freia_ro
http://community.webshots.com/user/freia_ro_capsunika
floarea_soarelui spune:
Ziua buna mari si mici...la muli ani cu sanatate la bebeii sarbatoriti ai ultimelor zile....ia-ta-ne si pe noi...greu greu...dar totusi...
Dana_ene tinem pumni la Oana sa treaca repede reactia la vaccin (ioana o facut asa la cel de 6 luni....febra mare ...si durere de piciorus)...
Ca veni vba de vaccin ...azi l-am facut si noi...o urlat ce o urlat...dar acum vad ca e linistita...nu da semne de durere de picior...cat despre febra ...acum n-are dar la fiecare vaccin mi-a facut in jur de 38...38.5....deci is pregatita sufleteste...dar poate ii face Doamne Doamne cadou de ziua ei...si nu are reactiile alea nesuferite:)
Acum plimba prin casa un carucior de papusi si canta au eu au eu...oc...la papusi:)))...cred ca o imbrac si cu tot medicalul meu...ma duc cu ea la aer...Acum s-a mai calmat dar am avut neste noptsi demne de Casa cu fantome....se trezea de nshpe ori pe noapte...urlete ...si zbucium....plus liptic la greu...ajunsese la 700ml pe noapte....i-a mai iesit un incisiv lateral....jos...mai e unul sus...si avem maslutsa umflata ca la balamuc...Intre timp am trecut-o pe lapte de vaca ...si desi o luase mai moale cu kk...mai moale nu diaree (asta-i precizarea lui mihai...ca el zice ca m-am panicat dejaba...si nu numai el:P:P)....acum papa f bine cam 270ml la culcare cu cereale...plus inca o tura de 180ml...pana dimineatsa:)..Ma bucur ca l-a acceptat fara mofturi...si ca-l indrageste...In rest papam bine....ne-a cantarit azi si desi eu credeam ca-i mai plinutsa:P....ea n-are decat 9 kile...bune de altfel...si 72cm...nah ca seamana cu soacra-mea....bine ar fi:)...si-i mignona...
Pazea fetelor ca vineeeeeeeee....cu prosopul..si cu periutsa de dintsi...oare ce o insemna?:))) Am fost in Bucuresti alaltaieri ...cu pasaportul ala amarat al meu...si cu ocazia asta am dat banii pe ceva jucarii...ghetutse...hainutse...ca doar o data face ghinunea un an....Doamne fetelor, oare cand trece timpul asta?:)
Danateu....eu intrai...tu inchideai usa pe dinafara la chat amu cateva zile...n-am plecat inca...plec pe 4...dar am fost pana peste cap cu treaba...plus viroza...plus Ioana biberoana trecuta pe lapte praf...facut kk mai moale...panicat mamica...dat Redigest...bibe bb...asta asa pe scurt:)
Is haotica fetelor da ma iertatsi ca-s batrana si bolnava si mai am inca fo douaj si -de ani pana imi marit fata:)))
Fata care sede pe covor si urla ca nu poate imbraca....prosospul:))))))))))
Ma intreb cu cine-o semana asa alintata...si capoasa...Cu mine nu....Doamne feri:P:P
In rest...sambata party de bebei....18 is invitati cu varste intre 9 luni si 6 ani:)))))))))))...Daca ma iubiti rugati-va sa fie frumos afara sa facem la piscina...ca altfel cu bb-eii si cu parintsi...tre sa dau pastile de crescut la casa....sa incapa...si de putut la mine...sa fac curat dupa:)))
In fine...daca plo asta...o data face odoru un an...gata fetili...ies in tromba ca vine amenintsatoare...si nu'sh ce se alege de mesajul meu...ca-i pasionata de computere...ca si taica-su:)))
Numai bine si multi pupici la mamici...la tatici si la bebici...:)
Dana si Ioana (24.09.2003)...si Mihai ca mereu uit de el:P
floarea soarelui
Roxana77 spune:
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!! pentru iubitu' nostru
ALEXANDRU CALIN
sa creasca mare si frumos si
sa-si fericeasca parintii si "soacra"
Citind, costat ca noi am scapat cu bine de vaccinul de 1 an; nu am facut febra, nu ne-a durut piciorul nu s-a facut galma si nici nu ne-a derajat la mers.
Maria este bine, mananca tot ce-i dau, dar atunci cand vede painea face ca toate alea, de zici ca nu a mancat de o luna. Nu stiu ce sa ma fac cu ea, cand vede paine o apuca tremuratul, intinde mainele si incepe cu : IA, IA, IA ( noi i-am explicat ca de fapt se zice da-mi, dar inca nu a priceput)
Maria merge foarte bine, nu mai cade deloc, a invatat sa deschida usile de la camere singura ( spre , mai ales atunci cand am descoperit ca pitica a deschis singura use de la apartament si se pregatea sa paraseasca casuta, pentru noi uitasem sa inchidem usa de la intrare cu cheia)
O chinuie maselutele, dar nu atat incat sa se trezeasca noaptea.
Inca nu am renuntat la Humana 3, pe care il dau doar seara, inainte de culcare.
danat - am vazut pozele de la mot si l-am admirat pe Radu, care a fost foarte frumos si foarte placut impresionat de ce i se intampla, ne-a placut si aranjamentul casei ( nota 10). A, si tortul bineinteles.
dana-ene - ne pare rau de reactia Oanei la vaccin si pupam piciorulul ca sa treaca durerea.
cristina - bine ai revenit, vrem sa noi la intalneala dar doar daca va intalniti pe 16 octombrie ( pe 17 avem un botez si nu am putea veni). V-ati hotarat asupra datei?
iuliana - spor la invatat si bafta la examene.
irinuca - dulce foc Raducu, imi vine sa-l musc de falcute. A fost asa de haios in costum. Imi pare sincer rau de incidentul cu soacra ta, nu mai zic nimic, ca nici a mea nu da pe afara de prea multa iubire fata de mine dar m-am obisnuit si traiesc si fara asta.
Noi suntem in parc la fiecare sfarsit de saptamana si stam pe insulita din mijlocul parcului, suntem mai multi pitici de 1 an acoplo asa ca te asteptam si pe tine cu Raducu.
Ne gasesti afara de pe la 17,00 - 20,00.
oana - noemi - sa-ti triasca nepoata, am vazut pozele si mi-am reamintit de Maria, nu pot sa cred ca a fost si ea odata un bot de om!
CINE VINE LA BABY EXPO SI CAND? POATE O PUNEM ACOLO DE O INTALNEALA ? CE ZICETI?
Roxana si Maria
Roxana77 spune:
SCUZE!!!!! fara intentie
uram si dragutului de DAVID IOAN pentru 1 anisor implinit astazi!!!!
Roxana si Maria
danat spune:
LA MULTI ANI sarbatoritelor de ieri, Andreea Sorina si Alexandra si celor doi sarbatoriti de azi, David Ioan si Alexandru Calin!
Sa fie cu totii sanatosi, voiosi si sa le aduca numai bucurii parintilor!
Si ca sa nu raman de carutza, zic in avans LA MULTI ANI pentru ziua de maine Ioanei Biberoana scumpa, sa fie sanatoasa, cuminte, voioasa si sa aiba mult noroc! Sa ajunga cel putin la fel de bestiala ca mamica ei!
Apropos Flo sanatate si la cat mai multe nopti dormite pe de-a-ntregul! Pin' la urma a reusit Bibe sa imbrace prosopul?!
Roxana77 bine ca ai zis pe unde stati in parc, ca si noi mai ajungem in weekenduri prin Dr Taberei si atunci poate profitam sa ne mai vedem, cu bebei cu tot. Socrii mei locuiesc pe-aproape.
Freia bine ca ati scapat de "vizitele" la spital. Uff, si sa speram ca asta a fost ultima oara cand a avut Capshunika nevoie de asa ceva! Sa speram ca treaba cu boala de sange e tratabila si usor rezolvabila. Daca ai nevoie de ceva sfaturi sau intrebari cunosc un dr hematolog f bun si de obicei serviabil, asa ca zii numai si sar pe el (la figurat, ca saracul a facut 70j de ani, da-i foarte verde ).
Mih ce bine-mi pare ca e bine Matei, febra...asta e, se pare ca-i normala si necesara la vaccinuri. Bravo lui, barbat adevarat!
Mihaela_s in privintza jucariilor sa stii ca si lui Radu ii plac tot felul de chestii de oameni mari. Bineinteles ca, cutia de la servetelele umede e preferata, am una golita si-o foloseste el la bubuit. Ii mai plac cutiile de la betisoarele de urechi, capace diverse, papuci si limba de pantofi...in schimb de-ale lui se joaca un pic si le da de-a dura de nu se vad. Oricum mie mi se pare o chestie super ca Silvia pune capacul la sticle si borcane, asta da indemanare! Sau poatre fiind fetitza deja se observa diferentza fata de baiat. Radu nu are rabdare, il vad cand incearca ceva si nu-i iese odata, de 2 ori, gata, da cu el de pamint si trece la altceva!
Azi la masa de dupa-amiaza, spre final, nu stiu ce i s-a parut lui caraghios (probabil eu ) ca a ras cu hohote, asa din senin, si m-a improscat cu mancare. Eu m-am blocat, zic "ce faci Radule?" si m-a apucat rasul de situatie...el, vazand ca rad, atita i-a trebuit, la fiecare inghititura a inceput sa repete faza: ii bagam in guritza incepea sa rida si ma stropea toata...si-asa a tinut-o pina am tipat un pic la el (vorba vine am tipat, de fapt fac o voce asa, mai de tovarasa profesoara si zic "Radu!" si de fiecare data are efect ca devine serios ) DUpa aceea a continuat sa manince normal, dar a trebuit sa-i mimez eu cum se mesteca frumos fara sa deschida guritza...parca era prima oara cand manca ceva mai solid...uf!
Dana - mama lu' Radu Stefan
Poze la: http://community.webshots.com/user/danateu
floarea_soarelui spune:
Ora 22:33....Omul Negru n-a venit!!!!...(metaforica exprimare pentru tanti cu termometru suprasolicitat si sosetsele cu otset...Tanti febra cum ar veni)...sper nici sa nu vina:)...Acum bibe doarme dusa dupa ce a legumit cuminte un crenvusht de pui....si pe seara lipticul cu cereale....:) Intre timp am mai descoperit o alta sursa a noptilor mele ...vesele:P...inca un incisiv....ultimul...draga de ea ...acum ma poate pupa mushcacios si-mi poate modifica si lungimea degetelor:))
Danateule...multsamim pentru urari...raspuns la intrebarea cu prosopul....a reusit sa si-l infashoare in jurul corpului...ca pe un sari...si apoi a trecut la ghetutse...da-i prea mica sa stie lega sireturi:P:P
Si la noi jucariile cele mai apreciate is cutiile goale...cele de servetele umede cu precadere...sticlele de plastic...vasele mele de inox...si lingura de lemn...daca eu gatesc e musai sa-i dau oala si lingura sa amestece si ea...nimicul:))))...sau macar sa faca concurentsa la metallica...draga mamii....are ureche...lipita de cap:))
Azi a spus @mina@...si arata masina de zor:)...incep sa cred ca stie mai multe decat spune:P:P...gena sanatoasa de turcoaica...si ardelean:))))...d-aia si danseaza din buric...numai ca buricul il confunda cu fundicul...ca din ala da mai abitir:))))
Am comandat tortulets...si pentru ca aici nu i se spune decat bb I...(incep sa cred ca asa va fi cunoscuta pentru publicul larg....si nicidecum cu suavul ei nume:)...praji...si mai facem si noi cate ceva...am luat baloane din acelea de le poti face girafa...funditsa...etc etc (unde etc tsine de imaginatie si de timp )...dar am constatat cu stupoare ca pompitsa de umflat din dotare nu functsie...ioc ioc ioc...si cu gura si daca dau tot aerul din plamani n-am nici o sansa sa le umflu...asa ca maine le iau si ma duc ca o doamna....la vulcanizare...or avea aia o pompa...fie ea si de bicicleta ...cu care sa umfle pardalnicele astea de baloane fara de care cheful nu ar mai fi....decat la fel de chef...ca doar e ziua fiica-mii:)))...Dupa cum prea bine vedetsi iar n-am iconitse...dar presupun ca asta face parte din destinul meu...pe acest forum:)))
Am luat si coif ...dar sarbatorita a dat cu el de pamant mai ceva ca Ion ....ala cu blestemul funciar...asa ca am renuntat la aceasta forma ...artificiala de infrumusetare:)...Nu-sh cu ce sa o imbrac...ce probleme existentiale am si eu:))))...avem o rochitsa de catifea rosie...cu cireshe...da-i cu maneca scurta...vazui pe postul de larga audietsa...proteve is zice...ca o sa fie cald sambata...deie Domnul...ca totusi..horda de copii si parinti nu incape in cei 25mp cat are livingul cu vedere la bucatarie...nici daca-i urc pe bar...si-i mai bag si prin dulapuri...asa ca...piscina-i sfanta chiar si la sf lui septembrie:)
Pun de-o pipa voioasa si linistita...al meu sots s-a indurat si m-a lasat sa impurific aerul in camera...dupa ce fata a adormit...da nu-i bai cu usa larg deschisa ma simt ca si afara...vis de vara cu iz de uirpool...Deci cum spuneam...pip si scriu sau scriu si pip...maine ii ziua sufletului meu....si probabil ca niciodata nu voi gasi cuvintele care sa poata multumi ...acolo sus...pentru ca ea ne-a ales pe noi:)...ma uit in oglinda si stiu ca dincolo de 24 septembrie 2004...totul in viata noastra se cladeste pe inocenta surasului ei...ma uit in ochii copilului meu si imi dau seama ca sunt si eu copil...ca ochii ei...ochii tuturor copiilor sunt binecuvantarea Domnului trimisa noua...Nu stiu fetelor daca are coerentsa ce spun..stiu doar ca sunt un ghem de iubire...nascut din privirea unui ghem de copil:)....Sa va fie numai bine...si atunci cand simtiti ca se lasa ceatsa peste vietile voastre....ca vi-i asha ...frig in suflet...uitati-va la copii vostri...dincolo de ei nimic nu mai este trist:)
va pupam cu drag,
dana si bb I (24.09.2003)
...si inca ceva...pentru cei care au timp...imi cer scuze ca nu reusesc sa va dau poze...intrati pe yahoo.photos.com...userul e ioana_mica2003, parola e catalina...acolo o sa gasiti Edenul meu:)
tot dana banana mama de biberoana Ioana:)
floarea soarelui
cristinamh spune:
oana aplicati metode teroriste ca sa obtineti ce vreti?? amenintati cu mutilarea? uite ca am inceput sa tremur si v-am trecut....
dana pana acum nici pe andrei nu l-a durut piciorusul, dar la asta de un an a zacut doua zile. si s-a lasat si de sportul cu mers in picioare... priorixul in schimb pare floare la ureche. se face in manuta, subcutanat, nu e mult in seringa. si apropo, am dat 335.000 pe el. reactiile am inteles ca sunt dupa 5-10 zile, cu putina febra chiar si un pic de eruptie.. dar nu doare. (ca l-am apasat!)
INTALNIRE OCTOMBRIE16-17: cristinamh, freia, Anny, danat, NicoletaF, dana_ene(), floarea-soarelui, reby, iuliana76, simanoro ( vremea...), Mih, mireaf(incearca...), oana_noemi, roxana77(doar pe 16...)
Cristina si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusipoze.home.ro
tigresa spune:
Buna fetelor!!
Eu mi-s la munca acum...dar am prins o mica pauza sa va mai citesc..si sa mai dau si eu un semn de viata.
Am apucat sa ma uit si prin pozele Ioanei(Craluca), Raducu (Danat) si Raducu (Irinuca)....Sunt toti niste frumosi!!! Irinuca, imi pare rau ca petrecerea nu a iesit chiar cum ti-ai fi dorit...dar voi sa fiti sanatosi, aniversari o sa tot aveti de acum incolo!
Freia, multa sanatate ptr. Capsunika....ma gandesc la voi!!!
Cristina bine ai revenit, las' ca o sa reusesti tu sa negociezi cu barza sa ti-o aduca pe Iris. Sotul meu se duce azi la botezul a 2 fetite gemene si eu stand mai prost cu timpul, a picatpe el sarcina de a cumpara cadou. Ceea ce lui i se pare tare greu, mie mi s-ar fi parut adorabil: sa cumpar niste lucrusoare roz..
Si te rog mult..mai trimite-mi o data arhiva mamici 7.
La intalnire am vrea sa venim si noi, dar nu e sigur, pe 16 nu avem cum, dar pe 17 poate, poate...Facem tot posibilul oricum!
Va pup mult pe toate!
Tigresa si tigrisorul Horia
http://horia.photoart.ro