Intalnire 18-19 sept la Konstanz,Bodensee(3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Mai, eu sper ca stam linistiti la o cafeluta si un pahar de vorba.Pt noi astia care ne intoarcem maine acasa e cam scurt timpul pt plimbari.Daca vroiam sa vizitez Konstanz-ul, ramaneam peste noapte.Dar eu ma duc cu scopul declarat de a cunoaste lumea.

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Stati ca m-ati inteles gresit. Ziceam ca pana la ora 13 sa asteptam lumea si apoi sa comandam (ca asa e frumos sa mancam toti o data, nu? - eu cel putin asa am inteles ca luam pranzul acolo. Tina unde ma grabesti? Crez` ca terminam intr-o ora? ) Deci la ora 13 de abia se comanda ...... si pana ne cunoastem (mai o cafeluta, mai un desert) se face ora 16 si apoi daca gasim un parc pentru copii prin zona sa se bucure si ei cateva ore acolo.

Ce spuneti?

Ia uitati vremea aici:
http://wetter.rtl.de/deutschland/uebersicht.php?id=10929&ort=KONSTANZ
Duminica ploua. Na na na na na -naaaa!

~~Adela & Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Da, Adela.Asa suna mai bine.Eu aveam o idee si mai "stralucita" : sa trimitem taticii cu bebei la plimbare si noi sa savuram in liniste cafeluta.

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liv spune:

quote:
Originally posted by Adela
liiivv> Felicitari! Sa-ti traiasca flacaul! Io credeam ca vii si dai de baut in cinstea evenimentului. Serios acum: imi pare fff rau ca nu poti veni!

Multam, Adela, de urare! Da, e drept ca trebuia sa vin sa dau de baut in cinstea evenimentului, da oricum as intoarce eu problema, tot iese ca nu putem veni . Hai ca facem petrecere la botez, cam pe la sfirsitul lui octombrie, va invit pe toti la chef ... ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

frumoaselor!!!!!distractie placuta,sa va priasca...si sa mai punem una la cale!!!!
abia astept sa vad pozele,cu mamici si bebici...de tatici nu zic ca.

rad si eu ca sa nu plang,am asteptat intalnirea o juma' de an si acum...

Sanatate,copii cuminti,soare si voie buna!!!
si sa stiti ca idee cu taticii care plimba bebicii si mamicile savureaza cafelutza e...grandioasa!!!

Numai bucurie!
anca si Marc

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Si eu va doresc din tot sufletul DISTRACTIE placuta si vreme insorita!

Imi pare rau ca problemele care au aparut in ultima luna, m-au tinut departe de forum si nu am vazut subiectul asta decat aseara:-(

Poate se mai organizeaza totusi vreo intalnire si..venim si noi!

Pupici

Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

hai va salut si eu din Germania .
dupa ore bune am ajuns la München..si pana la Stuttgart am facut nici mai mult nici mai putin de 4 ore..si maine dimineata venim si noi..Sper s-ajungem pana la 12..daca nu venim noi ca nu putem lipisi.Asta a fost pe scurt.....venimmmmm

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> Botez

Primele luni
Album2
Scumpetel

Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

laaaaaaaaaaa druuuuuuuuuuuummmmmmmmmm

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

~~Adela & Julia