Intalnire 18-19 sept la Konstanz,Bodensee(3)
Raspunsuri - Pagina 2
tinatache spune:
quote:
Originally posted by papadie
Tre sa trecem prin Elvetia??? Io n-am acte pt Catrina :(
"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
nu neaparat, poti trece cu ferry peste lac, e mai scurt chiar si mai avantajos ca timp. Noi vrem sa mai vedem peisaje daca tot mergem, de aia trecem prin Swiss, dar nu-i obligatoriu.
Cristina
Alina spune:
Fetileeee,
Cum ramine cu garderoba?
Ma apuc de calcat fracu'la sot,sau?
Bine-bine,fie nu blugi dar nici rokia crapata cu trena,nu?Ceva mai lejerescu,asa-i?
Drum bun Babee si celor care pleaca de azi!
Alina
Camelia spune:
Oana, nu trebuie. De aici, de la München, noi avem mai multe variante de drum spre Konstanz.Una ar fi sa trecem prin Austria si Elvetia.
Lilanda si Dede, multumim pentru urari!Vreme buna zic cei de la Wetter ca o sa avem, de distrat sigur o sa ne distram...mai greu cu copiii cuminti.
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
tinatache spune:
quote:
Originally posted by miraklucker
Si eu as putea aduce cate ceva pentru Alina Mihaela sau mai degraba pentru mamica. Din pacate eu am un baietel de 2 ani si fetita e pe drum dar o sa scototcesc prin dulapuri si ceva se va gasi sigur pentru amandoua.Daca stiam.... nu demult am arucat aici pe strada o gramasa de lucruri!!
Pa sambata, abia astept sa va cunosc
Mira
MiraK
mira, imi pare rau ca nu am stiut mai devreme, sau ca nu mi-a picat fisa mai devreme. Poate ar trebui sa pun un afis undeva pt toti romanii din zona: nu aruncati nimic, trimiteti aici la mama Dolores ca le gasesc eu stapan:). Mai greu e cu trimisul (de la voi la mine si de la mine mai departe) dar daca exista vointa se gasesc si solutii.
Ma bucur ca aduci ceva, orice, e binevenit. Si daca nu gasesti ceva, si 5 euro pot face minuni, nu-i asa? hai ca ne vedem maine, drum bun!

Cristina
Babee spune:
Am mai aruncat un ochi pe-aci si mama cat ati scris...pana maine incingeti firul
.
Adela pai daca e vorba sa trecem parleazul nu mai schimb francutii ca s-avem si noi(nu erau multi..vreo 50 numa..dar marunt).
Fetele eu mi-am luat panatloni si o bluza si gata.Ca noi cu-atata drum vorba ceaa doar nu iau costumul.Si-asa daca ii dau mancare lui Phillip si-mi face un bruuuuu sa vedeti ce bine-mi sta dalmatian.Asa ca...relativ usor si cine poate sport e ok.Noi am zis ca ne intoarcem in Austria prin Elvetia..deci o sa ne tot plimbam
.
Cum mergem la Stuttgart e drum direct catre Konstantz.
Am gasit si hartile intre timp si mama ce emotii am....![]()
Dede si Lilanda multumim mult mult..si speram sa ne adunam intr-o zi indiferent unde cu totii(dc-istii).
pupici c-am inchis pc-ul si plecammmmm

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> Botez
Primele luni
Album2 
Scumpetel 
Iubi si Phillip (6.02.2004)
Adela spune:
Fetili va lamuresc bustean! Io nu am carnet de condus si capitolul "masina" ma intereseaza catusi de putin. Asa ca rabdare sa vina tata_lu_julia acasa si il intreb pe el. ![]()
Acum va scriu din cunostintele mele
. Daca e ceva fals voi corecta diseara.
tinatache si camelia> din ce spune sotul meu benzina e mai ieftina in Germania (noi am fost la frankfurt saptamana trecuta si am facut plinul la voi hi hi) Daca nu ma insel aici benzina costa 1,4 FRANCI/litru ~ 0.9 euro (??)
Apoi cred ca trebuie taxa pentru autostrada (parca vinieta ii spune) care nu e chiar ieftina: 40 franci asta ar fi 25 euro.
papadia> vii cu feri si nu-ti trebuie acte pentru catrinel.
alina> sotul meu a votat pentru blugi ca sa ii fie comod la drum. Treaba lui (nu faceti ca el
).
Aici este un frigggg: 13 grade! Imi iau cojocul ori ba?! ASTA-i intrebarea!![]()
revin cu informatii despre circulatia in Elvetia:
** viteza maxima admisa: 120 Km/h pe autostrada; 70-80 Km/h pe drumuri nationale; 50 Km/h in oras
**concentratia max. de alcool in singe admisa este de 0.05‰ 
![]()
~~Adela &
Julia
Lauraa spune:
Valeeeu,mai e putin de tot!!!
Adela, multumim de informeishan, noi o sa cautam sa venim fara sa intram prin elvetia ca ieri mi-am dat Passul la pus viza si n-am...Am unul vechi pe-aici dar e cu viza expirata...
M-ati omorat cu fracúrile, rochiile crapate pana la, condurii si palariile cu garduletz... O sa caut si eu ceva prin dulapt,daca nu vin ca la botez la fiica-mea
Ma apuc si eu de bagaje.
Va spun franc: Nu cred ca ajungem la 12 la restaurant ca noi vrem sa ne cazam mai intai. Voi nu va cazati prima oara???
Revin ca am o graba acum ![]()
Claudelu spune:
Am intrat si eu sa va doresc distractie placuta si vreme insorita!!! Si nu uitati...vrem POOOZZZEEEE!!!
Claudia
si Raul(01.04.2004) 
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">
Pagina personala DC
tinatache spune:
25 euro?? pai nu mai merg pe autostrada si gata.
Nu ma cazez, am sa sun sa spun ca vin seara si sa tina camera si gata. Am mai facut asa, iar daca n-or vrea, sa fie sanatosi.
Laura, daca mergi, sa ceri camera de pe numele Tache, cu 2 paturi, si poti sa-i si spui, daca vrei, ca noi avem camera de 3 paturi si ca venim seara. Evetual sa-ti dea tie cheia daca poate. Daca nu, no problem, venim si noi.
Cristina
papadie spune:
si io tot camera cu doo paturi sa cer?![]()
si tot pe numele tau, nu?
"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)