mijto aia cu macaraleeee
O.
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA
Ce mai topic original. Ma prapadesc nu alta. Vin cate unii pun un link acolo si ce mai distractie se incinge. Oricum io vreau sa uit nu sa-mi amintesc de epoca lu' ceashka...
Stiu doar o singura chestiune: daca nu-l imuscau ei, il omaram eu, dar fiert in ulei (nu mai tzin minte ce era inaintea Floriolului, aveam doar 17 ani).
Mi-au placut doar bomboanele alea tampite ("Olimp") le simt lipsa.
Super frumos cantecul cu Macaralele. Eu nu l-am stiut niciodata si atunci cand mai glumeau prietenii mei cu macaralele lor ma simteam tare prost ca nu stiu cantecul. Multumesc mult ca mi-am satisfacut curiozitatea.
sper ca nu eu, chiar as manca bomboane Olimp. Mai stitzi pasta aia de dintzi Cristal de bananae??? bleah!!
hai mai bine sa facem o lista cu produsele de care ne mai amintim..coniacul Unirea aaa???
Chiar Energy, ai putea sa deschizi o lista de discutii cu o lista despre produse de pe vremea lui Ceasca.Cred ca ar fi fun.
vorbesc serios si iti propun pt. ce tu ai avut ideea.
Nu il gasesc, dar a mai fost deschis chiar de Mirela un subiect, mi se pare, cu produse si actiuni de pe vremea lui Ceashca. Poate moderatorii va ajuta sa-l gasiti.
oana si bebitza din burtica (25s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."