Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (56)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Salut fetelor!
In sfarsit merge site-ul... Am incercat nu mai stiu de cate ori.
Pai eu ma supar rau de tot pe voi ca incepeti cu probelmele... Cred ca site-ul e de vina: cum nu merge, cum aud ca se intampla tot felul de chestii... Sper sa fie totusi in regula bb-ii si voi sa nu fiti prea necajite mai ales ca daca va odihniti trebuie sa mearga totul bine in continuare.
Si eu incep sa ma gandesc si sa am emotii ca nu mai e mult si o sa avem bb-ii langa noi si atunci sa o vedem la mamici mandre si fericite. Cat mai e, sa speram ca trece cu bine...

29+ saptamani, DPN 21 Nov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Ela, intr-adevar se pare ca ai sanse sa nasti mai repede daca colul este scurtat, asa ne-a spus ieri tipa aceea la curs....Era la vreo 30 de ani, mai avea o cezariana si era insarcinata in 16 sapt. Lucra la Municipal ca moasa....Ne-a spus numai de rau despre nasterea normala, de aceea nu ma mai gindesc deloc la ce ne-a spus si am sa fiu optimista gindindu-ma ca fiecare cu organismul ei si fiecare cu experienta ei.

Simona, 32 sapt.
DPN - 6 Nov., Dr Octavia Ciurel - Cantacuzino

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Ela, intr-adevar se pare ca ai sanse sa nasti mai repede daca colul este scurtat, asa ne-a spus ieri tipa aceea la curs....Era la vreo 30 de ani, mai avea o cezariana si era insarcinata in 16 sapt. Lucra la Municipal ca moasa....Ne-a spus numai de rau despre nasterea normala, de aceea nu ma mai gindesc deloc la ce ne-a spus si am sa fiu optimista gindindu-ma ca fiecare cu organismul ei si fiecare cu experienta ei.

Simona, 32 sapt.
DPN - 6 Nov., Dr Octavia Ciurel - Cantacuzino

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Noiembrie

Xenia ....DPN 28 oct
Bits....DPN 29 oct- Kenzo/Maria
Camys2000 ....DPN 31 octombrie - - Catalina Nicola
Try ....DPN 31 oct - - Alex
Monbb1....DPN 31 oct- - Sebastian
IrinaA ....DPN 1 nov-
Gioni ....DPN 29 oct- 3 nov- - Alexandru
Ela2001 ....DPN 2 nov- - Diana Andreea
Moss ....DPN 3 nov - -Alexia Stefania
for2nity....DPN 6 nov -
Roserb ....DPN 6 nov - - Mihnea Andrei
Simonacip....DPN 6 nov- -David
Printess2 ....DPN 8 nov
Ele....DPN 8 nov-
Hannen ....DPN 10 nov
Andreap....DPN 11 nov- - Maria
MariamO....DPN 12 nov-
Julia Dream....DPN 14 nov- - Radu
Dena....DPN 15 nov- - Kathryn Alexandra
Hena ....DPN 16 nov
Laura Miu....DPN14-18 nov - - Ioana Antonia
Vivian....DPN 17 nov
Ad rianna...DPN 18 nov- +
Trinity....DPN 20 nov-
Jasmine ....DPN 20 nov -
Tareia ....DPN 21 nov
Aime....DPN 21 nov- -Miruna
Madachan ....DPN 21 nov - - Eduard
Dama....DPN 21 nov - - David Andrei
Daniela Sb....DPN 21 nov
Ileden ....DPN 22 nov-
Daniela Gina ....DPN 23 nov
Eliza5....DPN 24 nov- - Alexandru Jr.
Elielenus....DPN 24 nov-
Diana 2004 ....DPN 25 nov-
Danette....DPN 27 nov - - Iris Sophie
Gibo ....DPN 27 nov-
Miche...DPN 27 nov -
Mihaela Ema....DPN 28 nov
Gandacelu....DPN 29 nov - - Ioachim
Andreeadascalescu....DPN 28 nov
Ionela Roxana....DPN 29 nov
Mate ....DPN 30 nov-
Duda ...DPN 30 nov-

43 mamici

Decembrie

Olga_Stan....DPN 2 dec- - Iosefina Maria
Eveline ....DPN 4 dec- - Andreea Bianca
Misticgirl....DPN 5 dec -
Constanta 2004 ....DPN 5 dec-
Denisa 35 ....DPN 6 dec
Ellina....DPN 7 dec
Mona B....DPN 7 dec - - Vlad Andrei
Fulguletz....DPN 7 dec - - David Andreas
Ncristina ....DPN 8 dec - +
Onut....DPN 8 dec-
Onitza....DPN 8 dec - - Paul Constantin
OtiliaV....DPN 9 dec-
Descultza....DPN 10 dec -
Felis....DPN 12 dec- -Mihai Cristian
Roxanel....DPN 12 dec- - Jenascia
Iepurasu....DPN 18 dec - - Alexandru
Monica-Elizabet....DPN 18 dec.
Anne-Mary....DPN 21 dec- - Teodor Alexandru/Luana Teodora
1Sanziana.... DPN 22 dec
Zadi....DPN 20 dec-
Raluca.gabriela....DPN 22 dec- - Maria Alexandra
ioana du....DPN 24 decembrie- - Bianca Alexandra
Carmen ....DPN 29 dec
Elly1977....DPN 30 dec
Bobita ....DPN 3-9 ian - - Catalina Ioana

23 mamici

TOTAL : 65 cu 25 , 26 , 2 ...si raportul de forte a devenit echilibrat!

DPN 6 nov- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

SIMONEL merci mult!nu stiu inca ce e,poate aflam sambata.am inceput sa visez numai baietei.ma bucur ca sunteti bine si tu si DAVID,aveti grija in continuare de voi!

octy 34 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

In sfarsit! bine v-am regasit!

Ce faceti fetelor, va pregatiti de nastere? Numai vesti precum col scurtat, contractii, of, chiar se vede ca se apropie momentul!

Bits, si eu am secretii de toate felurile si mai transparente si mai galbuie de mult timp (cateva saptamani), dar vineri cand am fost la control a zis ca nu e nimic in neregula, nici macar colul scurtat , dar ca sunt contractii cam multe dar care deocamdata nu au facut nici un rau (sunt zile in care am si peste 10 nedureroase). De aia ma tratez in continuare si am zile mai bune si zile mai rele. Sper sa mai stea bebe macar 3-4 saptamani, am si de botezat pe 10 oct, sper sa rezist pana atunci.
Senzatia de presiune jos cand te ridici poate fi si de la capul lui bebe , mai ales daca s-a intors.

Ela, am inteles ca perfuziile cu Gynipral sunt destul de nasoale, am citit in prospect,si te crucesti daca citesti la capitolul reactii adverse. MAi bine incerci sa iei pastile cum iau eu, sunt mai usor de suportat .

Chiar, fetele care aveti contractii (nedureroase) cam cate sunt pe zi ? Ma roade curiozitatea pentru ca eu uneori le am una pe ora, alteori aproape deloc, la voi cum e ?

Azi a inceput Bianca GRADINITA! Avem fetita mare Cat am stat acolo facea pe viteaza si ne intreba daca nu mai plecam odata , si dupa ce am lasat-o cica a bocit vreo ora cu istericale, apoi s-a jucat frumos, iar la 12 cand am mers s-o iau nu mai vroia acasa. Sa vedem ce va fi maine, a promis ca nu mai plange saracuta!Am avut niste emotii cumplite toata ziua, am stat ca pe jar !

Mai pe seara intru sa aranjez si listuta .

Aveti grija de voi si ne auzim mai incolo!

Roxana-saptamana 33

DPN 6 nov- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ROSERB, ce fetitza mare e biancutza ta...a fost cumintzica daca a plans doar o ora hi hi eu ma gandesc cu groaza cand ajung acasa sa-l dau si eu pe alex la gradinitza (adica in oct) dar asta e asa legat de mine....ca taaaare mi-e frica ca o sa planga toata ziulica hi hi
ELA si tu ce bebelusa mare ai...2,5 kg...sa-ti traiasca si sa dea Dumnezeu sa stea cat mai mult in burtica ca se dezvolta plamanii mai bine(parca asa am citit sper sa nu zic prostii
pe alex al meu am reusit sa-l adorm la pranz destul de repejor dar i-am promis marea cu sarea hi hi ca atunci cand se trezeste mergem la mc sa-si intregeasca colectia de strumpfi de cate ori au astia niste jucarii mai apetisante ma baga in faliment hi hi
va pupilic si ma duc sa stau si eu cu el putin in pat, mai vorbim mai tarziu...pa pa

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

fetelor, v-ati molipsit toate de col scurtat...Hai ca mai avem un piculetz si incepem cu altele : da de ce plange, de ce are colici, de ce n-a facut pipi...etc?
eu n-am avut decat o contractie nedureroasa pana acum si cam atat...dar mai am timp berechet...

roserbitzo, eu plangeam la gradinita in fiecare zi, timp de 2 ore iar inca 2 ore stateam si ma uitam trista cum se jucau ceilalti copii ..Cam dupa un an, educatoarea a cedat nervos(saraca!) si i-a zis mamei ca nu are rost sa ma mai duca pentru ca nu sunt in stare sa ma acomodez ...Spre deosebire de mine, sora-mea era innebunita sa mearga la gradinita si daca nu se ducea o zi plangea cu lacrimi de crocodil ...

cu David, 28 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Bits si eu am aceleasi senazatii; simt o presiune in partea de jos a burtii. Vad ca sintem cam in aceeasi situatie. Eu insa nu mi-am pregatit bagajul pt. spital si nici lucruri pt. bebe nu prea am luat (doar un costumas si 2 caciulitze).
Trebuie sa merg simbata sa cumpar ce trebuie pt. fetitza.

Simonacip raceala mi-a trecut din fericire. Simona cind am zis ca asa putea sa nasc mai repede daca am colul scurtat, am vurt sa spun ca o sa nasc mai usor adica o sa iasa bebe mai repede si n-o sa ma chinuiesc prea tare. Acelasi lucru ai vurt sa spui si tu? Sau ca o sa nasc mai repede fata de DPN?

Fetelor cum numarati voi contractiile ca eu habar n-am, am burta tare cam mereu?

Ela2001 - 34 saptamini de la UM
Maternitatea Bucur- Dr. Nicolae Crisan

http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

roserb si tu ai colul scurtat? Iei pastile de Gynipral sau alte pastile?

Ela2001 - 34 saptamini de la UM
Maternitatea Bucur- Dr. Nicolae Crisan

http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001

Mergi la inceput