'faptul divers'...

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by dante01
de unde stie termosul cand e vara si cand e iarna ca sa pastreze bautura rece respectiv calda?...

Pai termosul tau pastreaza beutura la temperatura la care o pui tu acolo-n termos!! E pur si simplu o-ntimplare ca o pui tu vara-rece si iarna-calda

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Cit despre treaba cu telefonul nu-i asa de complicata. Tu papadie, poate nu stii, dar vorbesti in unde. Practic fiecare sunet emis de tine reprezinta o frecventa, iar toate frecventele la un loc sint o unda audio, un semnal pe care telefonul tau il emite si unda mere mai departe pe diferita cai: fie prin fir sau cablu, fie prin aer ca s-ajunga in final la receptor, adica la telefonul apelat. Si vice-versa!!

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikomiko spune:

Cu sfarsitul universului nu am nici o explicatie. Dar cred ca ar fi interesant sa va spun cum imi imaginam eu lumea cand eram mica.

Exemplul luat de la oameni: omul are gospodarie: o curte mai mica sau mai mare cu mai multe tarcuri, in care creste gaini, rate, porci, etc. Asa exista un "om" mai mare (Dumnezeu probabil) care are si el "curticica" lui cu "gaini, rate, porci, etc". Acuma poate ca "curticica" asta poate e de marimea unei planete sau poate chiar mai mare. Sau poate exista un "Om" si mai mare decat "omul" mare, care ne are pe noi oamenii mici.
Si cum spune cantecul... "sfarsitul nu-i aici" .

P.S.: eram destul de mica cand imi imaginam asa lumea, dar parca si acum imi place ideea. Ce nu inteleg eu la "explicatia asta" e ca daca oameni mici exista asa de multi, fiecare cu curticica lui, atunci de ce Dumnezeu e numai unul?!?

_
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Daca e sa facem un top a 'faptului divers' dupa mine cea mai tare a fost energy cu buricul animalelor!!

Cristina & Sandica

floricica cu pozici si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank"> si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

quote:
Originally posted by Sanca

quote:
Originally posted by cici

Si pentru mine era o mare enigma chestia asta cu tv-ul ,pana l-am
cunoscut pe sotu' meu electronistu' si mi-a explicat de-a fir in par
toata tarasenia.Acum doarme dar maine il pun sa va explice ce si cum.
Eu n-as reusi sa o fac asa bine ,de fapt cred ca n-as reusi deloc ,desi am inteles magia tv-ului.

cici

Cici, pentru lucruri asa importante ar fi bine sa-l scoli. Mai bine du-l in fata monitorului sa fie gata sa bata raspunsul. Noi vrem raspunsul acuma!

vai de mine, abia acum am vazut mesajul tau, scuze , il aduceam pe sus sa-ti explice, imi pare rau Sanca, dar macar la tine era zi nu noapte deci n-ai visat TV-uri

cici

Mergi la inceput

Si despre gaurile negre... ce imi mai aduc eu aminte de prin scoala:

Gaurile negre sunt de fapt niste corpuri ceresti, care s-au prabusit sub propriul lor "g" (acceleratia gravitationala pt. pamant, dar e diferit ca si constanta pt. alte planete). In continuare, alte corpuri care trec prin zona unde actioneaza forta de atractie a gaurilor negre sunt atrase de gaura si nu pot depune un efort atat de mare incat sa se mai dezlipeasca de-acolo. Astfel obiectele nu dispar, ci sunt acolo, numai ca nu mai pot sa se dezlipeasca vreodata (sigur si forma lor e alta dupa coliziunea cu gaura neagra, ganditi-va la o masina care merge cu 200 km/h si se loveste de un zid).

Eu zic ca-i destul de usor de inteles odata ce reusiti sa nu va mai ganditi la gaura neagra ca la o gaura propiu-zisa.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

de unde stie cupilu cand tre sa iasa din burtica?? ca s-o facut de 9 luni adica...

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sfarsitoarea spune:

Nedumeririle mele:

1. Unde se duce mancarimea cand te scarpini?
2. De ce se construiesc blocurile afara?

Cu stima

Mergi la inceput

Buna idee... poate le-o fi frig la saracele blocuri... hai sa le construim in casa daca tot ne plangem de lipsa de spatiu...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_oona spune:

quote:
Originally posted by nikomiko

Buna idee... poate le-o fi frig la saracele blocuri... hai sa le construim in casa daca tot ne plangem de lipsa de spatiu...

_

Elena&baby girl(DPN 24oct.2004)

Mergi la inceput