'faptul divers'...
Raspunsuri - Pagina 14
Sanca spune:
quote:
Originally posted by angelp
Am si eu cateva intrebari:
/de ce m/am nascut in Romania si nu in America?
De ce nu seman cu Alen Delon?(ca/n realitate is mic,gras si chel)
Daca dupa ce mor mai pot intra pe net pe www.desprecopii.com?
.............
panatunci sasa uitam de griji ca viatza/i scurta,o clipa din univers
pa
1. Pai tu te-ai nascut in Romania din aceleasi motiv pentru care m-am nascut si eu acolo
2 Sa fii multumit ca semeni cu Danny Devito care e mai popular decat Alen Delon.
3. Binenteles ca o sa poti intra pe www.desprecopii.com dupa ce mori, dar numai ca sa citesti subiectele, nu si cu drept de a raspunde. Poate daca aranjezi din timp cu moderatorii....
dana d spune:
Mortal subiectul. Nu stiu cum se face ca acum nu-mi vine in minte nici una din dilemele care ma framanta cand am alte stari de spirit.
Chiar: de ce uneori ni se pare totul negru, ne merge rau sau mai degraba ni se pare, suntem nefericiti, nu avem chef de nimic, iar alteori zburdam de fericire si multumire, ne consideram norocosi, credem ca am atins fericirea... desi datele problemei sunt aceleasi: aceiasi copii, acelasi sot, aceasi stare de sanatate, aceeasi locuinta, servici.... Cum de niste nimicuri ne pot schimba atat de drastic starea de spirit?
http://www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta
http://community.webshots.com/user/danaf123
energy spune:
nu ma lumineaza chiar nimeni cum e cu "alcoolul ingrasa". nu suntetzi consecvente/ntzi.
"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
Sanca spune:
quote:
Originally posted by energy
nu ma lumineaza chiar nimeni cum e cu "alcoolul ingrasa". nu suntetzi consecvente/ntzi.
"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
Pentru tine Energy, orice (nu chiar, dar macar o explicatie la ce-ai cerut).Energy to chiar vorbeai serios. Eu am crezut ca ai aruncat si tu o chestie care te deranjeaza. Intrebarea mea ar fi - vinul rosu sau vinul alb - care are mai multe calorii?
Pai totul e pe baza de calorii. Americanii zic ca pentru un om sanatos se recomanda 2400 de calorii pe zi. Daca esti la cura de slabire reduci dieta la 1500 - 1700 de calorii pe zi. Numai apa nu are calorii, asa ca orice altceva care pui in gura are calorii (un tic tac are 30 de calorii) si tot asa.
Caloriile din alcool se aduna si maresc grasimea din corp.
* caloriile din alcol sant folosite sa depui caloriile din grasime. De exemplu daca bei o berica, doua dupa exercitiu, in loc sa-ti inlocuiasca lichidul pierdut prin transpirare ti se v-a duce drepti pe solduri…
* cei care sant deja obezi, se ingrasa mai mult cand beau alcool.
* caloriile din alcool se depoziteaza - majoritatea in burta. De aceea barbatiilor care beau bere multa, au si colac de salvare si mingie de plaja in fata….
Cu toate ca alcoolul nu contine gasime, este plin de calorii. Daca ar fi sa bagi in bautura - suc, zahar si altele (crema de nuca de cocos … mmmm - pinia colada) - caloriile se aduna repede.
Berea
Berea fara alcool are aceleasi calorii ca si berea cu alcool. Adica 148 de calorii. Daca e sa poti digera berea "light" - atunci torni in tine numai 99 de calorii pe pint.
Vinul
Vinul sec are mai putine calorii decat vinul dulce. De exemplu un pahar de vin sec are 106 de calorii, iar un vin dulce de desert are 226 de calorii. Daca ai vin de masa, si vin la desert, usor ai 400 de calorii numai de la vin. Bucuria mare e ca sampania are aceleasi calorii ca si vinul sec - 106 pe pahar. Asa ca fetele la dieta, dati-va la sampanie cu incredere.
Taria
Caloriile din tarie - gin, rom, vodka sau whiskey dependinde de taria de alcool. De exemplu vodka - 90 proof contzine 45 la suta alcool; 100 proof contzine 50 la suta alcool. Cu cat ai mai multa tarie - cu atat mai multe calorii.
Double shot 80 proof contzine 97 calories
Double shot 90 proof contzine 110 calories
Double shot 100 proof contzine124 calories

sa uitam de griji ca viatza/i scurta,o clipa din univers