am nevoie de ajutor...
Cum pot primi in Germania medicamente din Romania? Daca sunt fete care pleaca in tara si se intorc in Germania imi poate aduce si mie un medicament numit Dostinex.Am nevoie urgenta de acest medicament si nu am cum sa-l procur aici.Poate imi da si mie cineva o solutie cum sa pot face rost de dostinex.Va multumesc anticipat!
Raspunsuri
Pegasis spune:
Denisa, NU-L FOLOSI! Crede-ma pe cuvint, faci o mare greseala! Are ca efecte adverse hiperlactatia (!!!). Eu am patit-o rau de tot...
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. "
(Enriyeu Castaldo)
denisa73 spune:
Cum e posibil? Mie pentru lactatie imi trebuie.Atunci e mai bun brocriptinul? Eu iau de o luna bromocriptin si nu are nici un efect.Problema este ca nici brocriptin nu mai am.Oricum imi trebuie ceva urgent pentru lactatie fiindca urmeza sa fac un embriotransfer si daca am lactatie nu fac nimic....
ankalaura spune:
Mie de ce nu mi-a zis nimeni ca exista asa ceva cand pierdeam laptele?
Ofofof Toti mi-au zis ca exista pentru a opri lactatia! Ofofof
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Pegasis spune:
quote:
Originally posted by ankalaura
Mie de ce nu mi-a zis nimeni ca exista asa ceva cand pierdeam laptele?Ofofof Toti mi-au zis ca exista pentru a opri lactatia! Ofofof
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Anca, nu m-ati inteles! Dostinex este recomandat pt. oprirea lactatiei. Porcaria este ca printre reactiile adverse se numara, culmea! si hiperlactatia. Cind am patit-o eu, am sunat la firma producatoare si am vorbit cu product managerul de acolo (pe produsul asta). Am intrebat-o cum este posibil asa ceva si de ce in prospect nu scrie si asta. Stii ce mi-a raspuns? "Nu stiu". No comment.
Ce am vrut sa spun este ca, desi costa o caciula de bani, nu-si face treaba intotdeauna.
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. "
(Enriyeu Castaldo)
denisa73 spune:
Mai cam speriat un pic si voi lua bromocriptin.Problema mea este cum pot primi in Germania medicamente din Romania? Pe ce cale?
coral spune:
Denisa eu am primit medicamente trimise prin vama romana. Au fost insotite de reteta pe numele meu si platita taxa de vama la greutate. Alege sa fie trimise par avion, pina in Canada au facut 3 zile lucratoare.
Stiu ca se pot trimite si in plic obisnuit de corespondenta am vazut la o vecina de aici, se pot trimite si cu DHl.
There is a difference between knowing the path and walking the path.
coral spune:
Am vazut ca au curse regulate companii gen Atlasib, stiu ca spre Franta si Italia poti trimite un pachete prin intemediul lor.
There is a difference between knowing the path and walking the path.
ionela-roxana spune:
Intradevar Atlasibul duce si pachete , merge in multe orase din germania!Ar trebui sa te interesezi!
Depinde cine le trimite din RO,din ce oras!De aici din Timisoara mai este si Pletl(cred ca asa se scrie!)care face Germania!
Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela
denisa73 spune:
Atlasibul nu transporta medicamente.A sunat taicamiu ieri la DHL si ia zis ca costa foarte mult(asta pana la urma nu ar fi chiar o problema)insa imi trebuie o recomandare de la medicul farmacist de aici ca e de acord sa-mi trimita medicamente din Romania,ceea ce nu cred ca-mi da nimeni asa ceva.