Ufff ... din nou online alaturi de voi
Raspunsuri - Pagina 6
Lali spune:
Oaauuuuu ce bine ca merge, eu mi-am luat de gat provider-ul de Internet, cu toate ca celelalte pagini mergeau .....
Multumim Florin, nu ai putea inventa si niste pastile pentru dependenti, ca Nicorette, daca se mai intampla sa luam una/zi si sa mai treaca niste ore fara sa intram in trepidatii... aaaaa si daca reusesti cumva cu aceste pastile, sa nu fie contraindicate pentru gravide, pliz...
Lali si licuriciul ei
22 saptamani +
Danelutza spune:
Ufff si eu care am crezut ca s-a stricat calculatorul sau ca nu mai reusesc sa iau legatura cu voi.
Eram cam disperata, asta arata ca m-am imbolnavit si nu pot trai fara voi.
Bine atzi revenit, mi-a fost dor de voi.
Irimell spune:
Tot respectul si admiratia pentru Admin-Florin si o ferma cit mai mare de servere pentru
!
Sa auzim numai de bine,
Irimell
Catalin spune:
MULTUMIM, DRAGI ADMINI!

www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin
Think pink!
Andrada spune:
N-am avut chef de nimic la serviciu, zau!
DC
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
cataghe spune:
Florin, 
A fost oribil!!! Si eu am incercat de zeci de ori pe zi sa vad daca merge, apoi am inceput sa compun scenarii de groaza in care nu mergea DC-ul saptamani si luni...
Mey oameni buni, asta chiar e dependenta in toata regula, ce sa mai zic... stiam eu ca e asa, da' parca nu credeam ca-i asa rau!!!
Bine ca s-a rezolvat problema!
Pupici, DC!!
Catalina.
This is the first day of the rest of my life!
calina73 spune:
offffffff....cat de mult v-am simtit lipsa desi nu scriu prea multe va citesc si zilele astea au trecut greu va cautam dar....
Multumim Florin si sa nu ne las fara "desprecopii"
Laura B spune:
Mey (despre)copii, nici nu mi-am imaginat cat ati putea sa imi lipsiti pana cand nu mi-ati lipsit de-adevaratelea... ![]()
Multumesc, Florin!
Laura
Poze noi
Gabbriela spune:
Felicitari Admin - Florin pt munca depusa de a salva datele...
Eram tare necajita ca nu mai mergea nimic...
Sanatate si numai bine
Gabbriela
& Julian
web

si pisicutza Amelie