buna tuturor,
Am si eu o intrebare: ce inseamna " uter deplasat"?
Este adevarat ca nu tine o sarcina pana la capat?
In situatia asta se afla fina mea in varsta de 30 de ani. Fiind din Tulcea , medicul de acolo i-a dat acest verdict. Astept cu mare placere raspunsurile voastre. Va multumesc anticipat.
kris + bb sapt 19+
Kris, dr tau nu ti-a explicat mai multe? Vad ca esti insarcinata, asa ca trebuie sa stai linistita de dragul copilasului tau. De ce sa nu poti tine o sarcina? O s-o ti mai greu, cu mai mult repus la pat, si, poate tratament la nevoie. Esti in sapt 19, cum a decurs sarcina ta pana acum? Eu zic sa consulti si alt medic. De ce s-a deplasat uterul? Sau asa era?
Stai papusa linistita, nu-ti creea probleme singura, ca vin ele cand nu te astepti. Pana una alta zi-ne mai multe. (si al meu e deplasat pe stanga, dar din alte motive - eu sunt in sapt 18).
Te pup, iti doresc sarcina usoara si astept vesti.
„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”
rachel, in situatia prezentata este fina mea, nu eu!
Doctora mea este f. ocupata, dar voi face tot posibilul sa o intreb si acest subiect.
Sarcina mea , decurge bine pana in momentul de fata, desi am pierdut pana acum 3 sarcini, toate in 7 sapt.
Acum sunt fetita mare, maine incep sapt. 20.
oricum, mersi
kris si bb sapt 19+
Nu stiu sigur ce-a vrut sa spuna medicul cu "uter deplasat". Eu, spre exemplu, am uterul un pic deplasat spre dreapta. Adica nu e fix asejat pe centru, ci mai spre dreapta. Iar cervixul/colul uterin este si el deplasat spre dreapta un pic. Insa n-am avut probleme nici sa raman insarcinata si nici cu sarcina. Mi s-a spus ca nu e nimic amenintator in treaba asta.
Daca si fina ta e un caz similar, atunci n utrebuie sa-si faca probleme. Probabil ca depinde cat de mare e si deplasarea asta, nu stiu ce sa zic, insa la mine nu e o problema.
in sapt. 34, DNP 31 oct.