Cit e de dulce!!!...
...Agnes Iris Maria (zisa VEVE )
Ati vazut ce face ea cu masuta cumparata de mami?...
Hihihi, fotomodel mic si scump!...
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Veve
Doamne, Irina, cit e de frumoasa!!!...
Aveti grija sa nu v-o fure careva!!!
Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si sa va aduca NUMAI bucurii!!!...
Va pupam cu drag!
UN AN NOU FERICIT!!!
@+...
Otilia & La Adelita (6 luni peste 6 zile!...)
"La musique avant toute chose" - Paul Verlaine
Raspunsuri
Rodica spune:
E scumpa foc pestisoara ta!( e in zodia pestilor, nu?)
Poate ne-ncuscrim, ce zici?
Baietii mei deja o petesc!
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Rodica
Veve spune:
,Otilia!Multumim pt.urari si complimente!...Nu te lasa insa inselata de aparente..pe cit e de dragalasa pe atit e de "cumitica"! si scoate untu' din mine fara efort si remuscari!
Las' ca nici cu Adelita nu mi-e rusine si e inca bebe!S-o vezi tu peste vreo 6 luni,asa!
Rodica draga,ai niste flacaaiii,unu' si unu'.Mai vorbim peste vreo 15 ani! V-am trecut pe lista,oricum!...
La multi ani!
...Si un Nou An fericit si prosper!
Irina & Veve cea cumintzica foc!
Animis spune:
CE frumusete de fetita - pacat ca noi tocmai ne-am "canadianizat" dupa 3 ani de US asa ca sintem mai departe si nu ne e tocmai la indemina sa venim la petit. M-a distrat de minune de cosul vostru de rufe - identic cu al nostru care are exact aceeasi intrebuintare : cos de jucarii (cu care nu ne jucam :( - asta cind nu il foloseste Alex pe post de saniuta (i-am legat un cordon si ne "dam" cu el prin casa.
Lia spune:
Subscriu.O fetita tare reusita!!!!!Frumusica foc Veve mic!
Gramada de pupici de la Iepu'.
Lia&Andrew
Elena spune:
Eu am mai laudat-o pe Veve a mica (ba chiar si pe Veve mare), dar nu ma pot abtine sa nu o fac din nou.. e o dulce si o scumpa !!!
Apropos, si noi intrebuintam un cos de rufe pe post de cos de jucarii, care din cand in cand e rasturnat si Laura ia locul jucariilor...
Rodica draga, ai niste baietei tare frumusei ! La fel ca mamica lor !
Pupici la baietei si fetitze dragute de la Laura
P.S. Am pus si eu o poza cu mine si cu Laura (o s-o las doar cateva zile), eu v-am vazut, acum sa ma vedeti si voi !!
Veve spune:
Hihihi!Cosul de rufe!!!!A fost jucaria ei preferata la un momentdat;adica mi-l tira pina-n mijlocul camerei unde il rasturna,facea iama prin jucarii dupa care se baga/urca in/pe cos si testa toate pozitiile posibile de "navigat".De disperare intii i-am ascuns o parte din jucarii,ca sa am mai putin de strins in urma ei,dar se pare ca asa gol n-a mai fost tentant pt.ea,asa ca l-am scos de tot din decor si mi-am propus sa-i dau cite 2-3 jucarii pe care le schimb la 2-3 zile!Ce-i prea mult strica,intr-adevar!!!
Si pt.ca pur si simplu nu pot sa omit asta...am observat eu ca pe forumul asta sunt numai bebei de bebei dar si mamici de mamici!Pe Lia si Otilia le stiam ,acum le-am vazut si pe Rodica si Elena(cam...camuflata,ce-i drept!)...De aici numai Animis a ramas in mister...
Sa traiti,fetelor,voi si bebeii vostri superbi si s-aveti parte numai de lucruri frumoase in vietile voastre!
La multi ani!
...Si un Nou An fericit si prosper!
Irina & Veve cea cumintzica foc!