Protectia maternitatii la locul de munca

Protectia maternitatii la locul de munca | Autor: country girl

Link direct la acest mesaj

Deoarece multe fete au postat intrebari legate de acest subiect si pentru ca problematica, desi de interes maxim, nu este prea cunoscuta, angajatorii nefiind interesati desi sunt obligati de lege sa popularizeze acest act normativ, am sa indic aici actul normativ in aceasta materie
Ordonanta de Urgenta nr. 96/2003 publicata in Monitorul Oficial nr. 750 din 27 octombrie 2003 privind protectia maternitatii la locurile de munca.
Ordonanta este completata de Normele metodologice de aplicare a Ordonantei aprobate prin Hotararea de Guvern nr. 537 din 7 aprilie 2004 publicata in Monitorul Oficial nr. 378 din 29 aprilie 2004.
Fiind un act normatic destul de complex am sa incerc in urmatoarele zile sa sintetizez principalele prevederi pentru cele care nu au acces la aceste texte.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Este integral pe pagina legislativa la punctul 1. D. a 8-a linie de sus in jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

care pagina legislativa, sa ma ierte Marius, in lipsa unui link explicit, se pare ca nu este la indemana tuturor.
poate sunt eu mai grea de cap dar am scormonit ceva pe forum pana am ajuns sa citesc pagina legislativa.
pe de alta parte, majoritatea celor persoanelor interesate de acest subiect nu au pregatire juridica si cred ca le-ar fi mai usor sa urmareasca o sinteza mai pe intelesul tuturor.
daca insa moderatorilor li se pare ca bat campii, ne putem opri aici cu subiectul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

www.romleas.ro sectiunea juridic-pagina legislativa mai departe scrie mai sus. Informatia este directa. Am precizat de multe ori ca exista pagian dedicata pt www.desprecopii.com la mine pe site in acest scop.

Mergi la inceput