Bunica "STIE TOT"

Bunica "STIE TOT" | Autor: totonio

Link direct la acest mesaj

dragi moderatori, mi-as dori sa existe loc unde sa pot gasi orice secret legat fie de scoaterea petelor, fie despre scos mirosurile urite, adica secrete legate de orice presupune casa, bucatarie etc., in caz ca acest subiect exista deja imi cer scuze, dar chiar mi-ar placea sa-l vad acolo alaturi de "In bucatarie".

multumesc pentru intelegere si astept "reactii" de la forumisti

va pupic dulce

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Findus spune:

OH, da,da,da idee buna !!!!
Mi-amintesc ca acu citva ani ne-am cumparat un pat-coltar pentru sufragerie. Si pentru ca obiectul nou-nout trebuia sarbatorit , seara dupa ce l-am culcat pe cel mic eu si sotul am aranjat frumos masa, un pahar de vin si am pus si luminari pe ea.Romantic !Habar nu mai am cum am tinut luminarea cind am aprins-o in orice caz a cazut ceara pe patul cel nou.Am crezut ca ma impusc !! Romantismul s-a dus ca ne-am batut capul cum sa scoatem ceara.Stiam ca am citit o data ceva dar nu imi mai aminteam.
Pina la urma Evrika !!! Se pune pe pata hirtie de WC si apoi cu fierul de calcat se trece usor peste hirtie pina cind aceasta absoarbe toata ceara.
Poate ar fi si vesel daca lumea ar povesti inainte de a da sfaturi cum s-a intimplat , de exemplu, de a ajuns vinul pe covor si altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dena spune:

Ideea de a avea arhivate tot felul de subiecte (bineinteles si cel cu sfaturile practice) este grozava... numai ca mie mi se pare greu de accesat informatia... de multe ori pierd mult timp cautand ceva in arhiva DC... cred ca trebuie imbunatatita cumva metoda de cautare...

Denisa si bebica din burtica - 29 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

Mergi la inceput