DURERI DE CAP POSTPARTUM

DURERI DE CAP POSTPARTUM | Autor: Dorsilia

Link direct la acest mesaj

In caz ca se gaseste cineva sa ma sfatuiasca ce e de facut....

Mi-am facut analizele de sange si urina, pentru ca am de o saptamana sau chiar mai mult niste dureri de cap care nu cedeaza, ma doare cate jumatate de cap, cand dreapta, cand stanga, cu ochi cu tot, si cand scutur capul am senzatia ca pe partea aceea mi se loveste creierul de craniu, in plus si usoare ameteli mai ales dupa amiaza. Asa ma culc asa ma scol, cu aceleasi senzatii. Paracetamolul amelioreaza pt ceva timp starea. Se pare ca nu am anemie, Hb este 13,7, VSH-ul e 12, examenul de urina nu arata infectie, glicemia e ok, numai transaminazele par a fi putin crescute si dr mi-a spus sa le repet sa nu cumva sa am HEPATITA B sau C. Am ramas cam perplexa si ingrijorata la maxim in privinta asta....din cate stiu eu despre hepatitele B si C, se transmit pe calea sangelui, prin contact sexual neprotejat cu persoane purtatoare sau bolnave, prin instrumente medicale nesterilizate....cam asa ceva. Ori eu nu stiu sa ma fi expus sub vreo forma nici uneia din aceste situatii vreodata. Nu stiu care este cauza cresterii usoare a transaminazelor si daca are vreo legatura cu durerea mea de cap. Fireste ca o sa-mi fac si analizele pt hepatite insa saptamana asta sunt obosita de durerea asta surda de cap care nu-mi da pace, plus cresterea copilului si restul treburilor, asa ca nu ma simt in stare sa "donez" sange din nou pe la laboratoare. Timp de 9 luni nu am avut habar despre dureri de cap sau ameteli, iar acum....

MERSI
lia