clubul celor care nu-si gasesc lucrurile
Raspunsuri - Pagina 3
Pucku spune:
Faza cu ochelari e haioasa tare.
Eu cel mai tare am p[atit-o tot cu ochelari si cun coleg la faculta. S-a gandit el sa se rada de mine si in urma unui chef facut la el acasa, cand am adormit mi-a furat/ luat ochelari si ia ascuns. Dar ia ascuns asa de bine ca a doua zi nici el nu stia unde i-a pus. Si dimineata in loc sa mergem la cursuri am cautat innebunitzi dupa ochelari. I-am gasit intr-un final intr-o vaza de flori artificiale.....
si mi-am mai adus aminte de inca o faza...sotul se trezeste dimineatza face cafeaua isi pune in ceasca si pleaca la baie. Iese din baie si nu mai gaseste cafeaua. Ma trezeste, eu buimaca de somn sa vad unde a putut pune cafeau. Ma uit in balcon, la bucatarie, dar mare lucru nu aveai unde sa cautzi doar era o ceasca plina cu cafea.
Ma las pagubasa si ma apuc sa-i fac alta cafea. Isi bea cafeau si cand sa plece deschide frigiderul sa-si ia pachetul si sa vezi minune, ceasca era in frigider

Pupa
astept sa mai povestiti situati nostime
Corina si Stephanie- 18.04.04
Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi
sinzi_ana spune:
Am plecat o data la munca cu papucii de casa, am uitat ca ii am in picioare.
Mi se intampla sa uit unde parchez masina...
Cand caut ceva febril, tata imi spune "L-am vazut!" si eu foarte serioasa "Unde, unde?" si el "Fugea Grivei cu el in coada!!!"
Mereu pic il plasa lui...
Sinzi si David
Eryka spune:

Sunte-ti comice fetelor,am tot citit pe aici si mi-ati facut dimineatza placuta.
Poze cu Ayu - si - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31632" target="_blank"> Povestea nasteriiEryka & bb Ayumi (03.iunie.2004)
maria m m spune:
Eu tin sa inpec prin a spunr ca sunt o persoana destul de ordonata.
Si mie m-i se intampla sa uit unde am pus cheile de la masina sau cele de la casa.....
Acuma,nu-mi aduc aminte unde mi-am pus ochelarii de soare,si asta de vreo luna.
O data am patit sa nu stiu unde mi-am pus mobilul,il caut in toata casa,o intreb pe Miru,pe bona....nimic.Mobilul imi era in masina.
Am uitat o data sa inchid masina si a ramas deschisa.
Eh,se mai intampla.
maria,
de Paula
(1 an) si Miruna
(13 ani)
Cristina_C spune:
Mi se intampla sa uit cheile in usa cand vin cu copilul de la plimbare. Culmea e ca nici nu le caut, le gaseste sotul cand apare peste cateva ore si de fiecare data imi spune ca le-ar fi putut lua cineva...insa vecinii nostri au lucruri mai bune de facut.
Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C
dandr69 spune:
Eu in ultima vreme am momente in care vorbesc si nu apuc sa termin de spus si habarn-am despre ce vorbeam.

Am iesit intr-o zi la plimbare cu bebe
si aveam papucii lui taica-su
.
Ma gandeam ca o fi de la oboseala dar se pare ca nici de oboseala nu am cum sa scap