Mamici de martie-aprilie 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna mamicilor, ma primiti si pe mine in clubul vostru?
Eu sunt in saptamana 10 de sarcina, am fost ieri la dr., mi-a facut si eco, si mi-a dat DPN 15 aprilie 2005. Este al doilea copil si este cam...neasteptat!
In rest sarcina e normala, cu diverse dureri mai mici sau mai mari!
Va doresc sarcini usoare si numai bine!

Catalina+Andrei(~ 2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Katty, de cand ai inceput sa ai durerile si cum sunt, cumva ca niste junghiuri in partea de jos a abdomenului ? Ti-a spus dr. ca sunt normale ?
Multumesc,
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Durerile nu sunt junghiuri, sunt aproape permanente (surde, poti trai cu ele) si sunt intr-adevar situate jos. I-am spus ieri doctoritei si doar m-a intrebat daca am sangerari. I-am zis ca nu si a zis ca ok. Nu mi-a dat nimic special (medicamente) doar acid folic....

Catalina+Andrei(~ 2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Adriana, cartea se numeste: Cartea viitoarei mame, este scrisa de o frantuzoaica, Anne Bacus, a aparut la editura Teora, eu am luat-o de la o librarie, dar o poti comanda si pe net de pe situl editurii si costa 150.000.
Coral, poti cauta pe net la rao, humanitas si teora stiu ca trimit si in afara tarii prin posta.Eu comand frecvent la rao si humanitas.

Mihaela si bebe jucaus (DPN 25.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Bine ai venit Katty, te-am trecut la burticute.
Pupici la mamici si burtici.

There is a difference between knowing the path and walking the path.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonnete spune:

buna gravidutzelor! am reusit si eu sa intru sa vad ce mai faceti. Eu sunt un pic mai bine,nu-mi mai este chiar atat de rau.Am fost la eco si l-am vazut pe bb si i-am auzit si inimioara.In rest va pup si aveti grija de voi !!!!!
SIMONNETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erix spune:

Daca ieri eram foarte fericita, azi sunt foarte trista. Am fost ieri la medic si treburile nu sunt asa de bune. Sarcina e foarte jos si exista pericolul unui avort spontan. Mi-a dat repaus total; nu am voie sa ridic, sa merg pe jos , sa ma obosesc, NUMAI in pat. Mai trist e ca ma doare burta ingrozitor de tare si dr mi-a zis ca sunt contractii uterine. Colul este inchis(momentan), dar exista riscul unei pierderi in orice moment. Mi-a dat tratament cu Utrogestan, Gravibinol(sau asa ceva) si Papaverina pt dureri. Sunt asa de speriata, l-am asteptat atat de mult pe micut si acum...n-as suporta sa se intample ceva cu el.
E asa de micut si de fragil si are atata nevoie de mine! Dar stie Doamne Doamne ce face. Toata increderea noastra e in EL.
Va pup si sper ca nu v-am demoralizat cu problema mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk spune:

erix imi pare rau sa aud ca esti suparata dar io zic ss stai cumincioara si sa iei tratament sa vezi ca va fi bine
si eu fac tratament de mentinere saptamana viitoare merg iar la eco si la medic ...........medicul meu va pleca din tara si atunci o sa am si eu acelasi medic ca si tine.............nu o cunosc dar sper sa fie bine..........poate mai vb mai multe si despre medici.........

ai incredere ...........raluca si bebe de 13 saptamani..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

erix curaj, si roaga-te la Dumnezeu mult, si stai in pat cum ti s-a spus, nici pentru net nu te mai ridica, sa stii ca au mai fost cazuri ca ale tale, si stiu ca daca stai in pat tot timpul e bine. Nu te gandi la rau, vb cu puiul tau si sa-i transmiti putere si vointa de a lupta sa se faca mare si sanatos, va fi bine, ai sa vezi!!!
Iti doresc din suflet sa fie bine si sa aveti cel mai frumos si sanatos bb!!!
Despre mine, ce sa spun, inca o zi, sper sa fie bine si sa creasca bb, mai e putin si am sa merg la eco, luni, dar mi se pare ca asa de greu trece timpul.
Va pup si sa auzim de bine!!!

GabrielaHope si bebitza din burtica!!!
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erix spune:

Fetelor, va multumesc din suflet pt incurajari. Stiu ca numai Cel de Sus ne va decide soarta. Noi Il rugam sa fie bine.
Raluk, esti din Suceava? Eu merg la dr.Hancu. Tu la cine esti? Daca vrei sa vorbim mai multe, astept sa-mi scrii la ericamustea@hotmail.com sau la ericakipper@yahoo.comSper ca ai mesenger. Va pup si va doresc bebei sanatosi!

Mergi la inceput