mamica trista - temere pentru sarcina oprita in ev

mamica trista - temere pentru sarcina oprita in ev | Autor: teodora racz

Link direct la acest mesaj

Am vrut sa va scriu numai atunci cand vor trece 3 luni si voi putea si eu sa fiu in sfarsit multumita!Dar numai D-zeu stie cum va fi!Acum 5 luni am avut o sarcina oprita in evolutie;trec peste durerea fizica si psihica!am venit de la mare in august si am descoperit ca sunt gravida din nou;normal ca au inceput si gandurile,nelinistea ca s-ar putea ca totul sa se repete;mi-am facut toate analizele(CMV,listeria,leptospiroza,bruceloza,clamydia etc)si toate au iesit bine;am fost la dr.care mi-a dat utrogestan2/zi,vitamina E si repaus obligatoriu la pat;stau de aproape 1 luna in pat,am greturi uneori insuportabile,ma dor sanii si astept sa treaca inca 1 luna;am uitat sa va spun ca am uterul retrovers si ca ma doare burta(ca la ciclu);acum 3zile am fost la dr.pt.ca am observat pe chilot o pata maro deschis;mi-a facut eco si am fost cea mai fericita cand am vazut cum bate inimioara bebelasului meu;am primit si injectii Gravibinon pt.o mai buna fixare a sarcinii;Azi dimineata mi-a mai aparut o pata pe chilot;sunt disperata!am ascultat toate indicatiile dr.,stau in pat toata ziua,nu mai stiu cum sa-mi controlez greturile si am numai ganduri negre in cap!nu am spus la familie pt.ca nu stiu ce se va intampla cu mine!nu mai vreau sa trec prin ce am trecut!va rog ajutati-ma cu un sfat!poate si voi ati trecut prin asemenea momentenu mai pot!vreau si eu un

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Draga Teodora ,
Inteleg prin ce treci...si eu am avut o sarcina oprita in evolutie. Si nu iti pot spune cat de greu mi-am revenit psihic...apoi a urmat o sarcina extrauterina. Deci totdeauna poate fi si mai rau. Dar nu vreau sa-ti povestesc asta. Vreau sa te incurajez. Fii optimista... Gandeste-te ca va fi bine !!!
Pata de pe chilot te poate ingrijora doar daca e rosu aprins ( semn de sange proaspat ). Ai grija te tine si de !
Iar starea ta de nemultumire e din cauza hormonilor de sarcina. Dupa 3 luni va fi mai bine !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

teodora,

dar astazi cand ai avut petele pe chilotzel, ai sunat doctorul sa-i spui?? anuntza-l!! si incearca sa stai linistita.
vino la odiseea sarcinii...acolo is multe viitoare mamici si vei afla multe din experienta lor...Cate saptamani are sarcina??

De ce ai schimbat numele subiectului?? Nu are legatura, bebe este in burtica!!

Costina & bebe din burtica
DPN 23 martie
Dr.Puia, Giulesti

_
Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruprich spune:

Verisoara mea a patit la fel ca tine cu mai multe sarcini.Nu sta, du-te si la alt doctor, cu analizele pe care le ai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

eu l-am schimbat.. dar n-am nimerit-o. repar acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

buna teodora,
nu stiu daca sunt in masura sa iti zic ce ai. pot sa iti spun povestea mea. am pierdut 2 sarcini - oprite in evolutie. diagnosticul - sindrom antifosfolipidic. asta nu inseamna ca si tu ai asa ceva. la mine pata maro era lichidul amniotic care se scurgea.
du-tet al echo si la dr. urgent.
multa bafta
monu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Va multumesc pt.ca ma incurajati! Sarcina mea are 8 saptamani!n-am sunat-o pe doct. pt.ca ne-am intalnit acum 3 zile si nu i s-a parut nimic suspect;i-am spus si ei ca am avut o pata dar mi-a spus sa stau linistita in pat si sa nu depun nici un efort!sper sa va dau vesti bune!

racz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

teodora,

atunci stai cumintzica in pat...si daca mai apar pete, suna totusi medicul!
Spui ca te doare si burtica...nu ti-a dat sa iei nospa?? poti lua cate una pe zi lejer, atunci cand ai dureri.
fii cumintzica si o sa fie totul bine, da??

Costina & bebe din burtica
DPN 23 martie
Dr.Puia, Giulesti

_
Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

teodora,
risc o ? la ce dr esti? de la ce spital?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

andrruzza, am citit ca esti la dr. Puia la Giulesti. El este o ruda mai indepartata a sotului meu, dar ne tratam ca orice medic cu pacient (adica nu avem o relatie mai speciala). Eu am nascut cu el acum 6 ani.Acum vreau al doilea bb si as vrea sa ma duc din nou la el. Vreau sa te intreb (sa nu te miri) cum mai este el? Cum ti se pare tie? Te rog sa-mi spui parerea ta. Eu de cand am nascut (acum 6 ani !!!!) n-am mai dat pe la el.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxit spune:

teodora racz : Si eu am trecut printr-o experienta asemanatoare luna trecuta (spre diferenta de tine , la mine a evoluat fff repede : vineri seara mi-a aparut pata si duminica la 05.05 am avortat spontan acasa). Ceea ce pot sa-ti spun cu inima deschisa : STAI CUMINTE IN PAT CITESTE RELAXEAZA-TE , NU TE MAI GANDII LA CE SE POATE INTAMPLA.
GANDESTE POZITIV !
Sau invata sa gandesti pozitiv , stiu ca este greu in momentele acelea. Ocupa-ti timpul cu altceva , citeste o carte captivanta sau integrame , orice . Lasa timpul sa treaca . Am mai citit pe site-ul acesta cum un membru matur , imi cer scuze ca nu i-am retinut numele tot cu aceleasi probleme a trecut si are din iunie o fetizta frumoasa si sanatoasa . Se poate , trebuie sa ai incredere in tine, in forta ta interioara!
Succes mult!

Roxana Tudor

Mergi la inceput