Va zic eu, cu stransul si cu depozitatul nu prea merge mereu: am facut si eu chestia asta. Avea ex-socrela (zic eu asa, neoficial...) un set de vase din alea pentru zahar, faine, de bucatarie... bai da mari, grele, cu niste capace oribile, multe! Toate pline cu zahar unde veneau furnici ca stateau la curte! Eu am crezut ca-i fac o bucurie ca ii eliberez baltul, pun zaharul deoparte, borcanoaiele alea le slpal frumos, le frec pentru ca erau mizerabile, le adun si le urcam in pod! Vai de capul nostru! Nu numai ca a facut un scandal infernal, s-a suit singura (avea cam o suta de kile!) si le-a dat jos si le-a umplut la loc!!!
Cum arunc eu: am o groaza de lazi cu cursuri, de exemplu. O sa le arunc fara sa ma uit in ele, ca am mai incercat, dar m-a apucat rasfoitul si nostalgia, si sunt tot acolo! O sa va anunt cand le arunc!
Mirela, eu zic sa incepi cu camera copilului. Ar fi chiar un motiv foarte serios, plauzibil, si zic eu, de necombatut...
Ei vin des in vizita la voi? Eu zic sa faceti cumva sa va duceti numai voi si gata....
Pe mine ma demoraliza cumplit sa fiu inconjurata de vechituri! Parca n-aveam nici eu nci un spor, nici un rost, oricat faceam curat, tot mirosea a veci.... Dar asta era unde am stat cu chirie, din fericire.....
Anca si papusica Eliza (26.august.03)