Bebelusi de Oct-Nov-Dec 2003 (35)
Raspunsuri - Pagina 5
SimonaR spune:
Ven, e simplu, faci LOGIN, te duci la MyPhotos, faci click pe numele albumului si in dreapta e o rubrica Edit, alegi de acolo Album Properties, si schimbi numele.
Multumim de urari
V-am zis eu mai demult ca sint telepatici copii astia ai nostri
Sa va zic si de Codrin : are muci, desi nu e racit, dar probabil de la racirea asta a vremii. El doarme deja in sac de dormit, dar din ala de vara.
Se trezeste noaptea, uneori maraie si vrea doar suzi, uneori plinge, alteori vrea doar companie si cum il lasi singur, cum se pune pe urlat.
Se ridica in picioare oriunde gaseste un sprijin.
Nu zice nimic, doar un fel de "mama" atunci cind e disperat.
Nu ii mai dau Nurofen cind e agitat de la dinti, ii dau pastilute homeopate (Chamomilla - extras de musetel). Cind ii dau seara 3 gamalii din alea, doarme dus pina dimineata.
Am fost la dr la controlul de 9 luni : are 9.600 kg si 75 cm. A zis dr ca e inalt ca un copil de un an. Din pacate are si suflu sistolic, si splina marita, asa ca trebuie sa facem eco la inima si la abdomen.
Azi am fost la cardiolog, si cind i-am zis ca a avut un suflu discret pina acum, dar acum se aude mai pronuntat, el a zis ca se bucura. Cica daca se aude mai bine, inseamna ca orificiul ala care cauzeaza suflul (si care n-ar trebui sa existe)e mai mic. Intr-un fel e logic, cu cit gaura e mai mica, cu atit presiunea e mai mare si se aude mai tare suieratul. O sa mergem duminica la spital pt o ecografie doppler, sa vada dr si fluxul sanguin in inima. Saptamina viitoare mergem si la eco abdominal. Sper sa fie totul bine. Eu nu ma panichez fiindca si eu am avut suflu sistolic pina la 18 ani, si nu am avut nici o problema, nu m-a durut nimic. Oricum, tineti-ne pumnii sa fie totul ok.
Hai ca m-am intins mult, dar s-au adunat multe de cind n-a mers DC...
Ven spune:
Simona, tinem pumnii sa fie totul bine la eco urmatoare! la Codrin de la noi!
Mersi de sfat, dar la mine cand dau click dreapta, nu exista optiunea Edit, am numai niste rahaturi de la yahoo messanger, cred! UFFF! Ce ma enerveaza!
Venera si Markus (10 decembrie 2003)
Albumele noastre-1
Albumele noastre-2
mara03 spune:
Simona, sper ca bbul tau sa fie ok, tinem pumnii pt eco.
Si Tudor are la 9 luni tot 9,600 kg si 75 cm.
Andreea&Tudor (9 decembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/mara03100
sandrap spune:
Ven, deschizi albumul pe care doresti sa il stergi, si in partea dreapta a ecranului sunt trei chenare cu urmatoarele denumiri:Create,Edit,More. In chenaru Edit ai optiunea Delete Album. Sper sa reusesti.
Ven, sanatate lui Markus.
Simona, sper ca totul sa fie bine cu Codrin .
Multa sanatate bolnaviorilor.
http://community.webshots.com/user/sandrapintea
ana si bb sandra(23.10.2003)
SimonaR spune:
Mersi, fetelor. Nici eu nu cred ca vor fi probleme. Si dr mi-a zis ca 40% din copii au suflu sistolic, si daca ii investighezi doar 8% au o boala la inima. M-a mai intrebat daca mie mi se pare ca am copil bolnav, si i-am zis ca nu. A zis ca cei bolnavi cu inima nu cresc cum ar trebui, obosesc repede, se invinetesc la gurita de la efort. Dar Codrin e vioi si jucaus, a crescut f bine, asa ca nu ma ingrijorez. Facem controalele fiindca e bine sa fie facute si dormim linistiti.
Ven, cum se mai simte Markus, il mai doare urechiusa ? Multa sanatate si de la noi.
SimonaR spune:
Of, tot uit sa zic L-am trecut pe Codrin pe lapte de vaca. Si-asa nu mai vrea el sa mince lapte in ultima vreme, si cind i-am zis la dr, mi-a spus sa-i schimb laptele, poate nu-i mai place gustul. I-am zis ca am incercat cu Milumil 3 dar pe ala nici atit nu-l vrea, fiindca e prea gros. Cind a auzit de lapte praf mi-a zis sa-l trec pe lapte de vaca fara retineri, ca e deja baiat mare.
onutza spune:
Buna fetelor ,
Sper ca ne mai tineti minte si pe noi chiar daca am lipsit cam multishor fiind plecati in vacanta in Romania ...de unde nu prea ne mai venea sa plecam. Copii s-au distrat de minune amindoi, atit bebe Sean cit si bryan ...mai ales la mare unde bebe a mincat nisip si a fost super fericit ...In rest lui Sean i-au iesit 3 dintisori unul dupa altul in 3 saptamini , la o saptamina dupa ce am ajuns in Romania deci pe la inceputul lui august a spus mama prima data - la 7 luni si un pic - m-am topit toata ...de-atunci spune incontinuu ...a inceput sa paseasca tinut de minutza ...ce mai e si mai precoce decit a fost Bryan. De mincat a mincat de toate ...rosii cu brinzica, mamaligutza cu brinza si smintina, vinete cu usturoi ...chiar si o bucata de pizza pe care o abandonase fraste-su si pe care el a ros-o topit de fericire vreo 40 de minute ...a lins si din acadelele lui bryan , a mincat si savarina si ecler si piscoturi ...si tot ce a vrut ...intrucit se uita la noi de parca ar fi fost cel mai nemincat copil si balea de pofta pina facea baltuca ...deci a primit de toate .
Singura problema este ca nu bea apa deloc , suge in continuare cu drag si spor de cite 6-7 ori pe zi si 2 ori pe noapte ...cuchiu cu vai a aceptat de vreo citeva ori sa bea niste Tedy in biberon.
Fetelor mai este cineva care mai alapteaza inca bebe-ul si careia nu i-au venit rusii? Nu ca i-as astepta cu drag dar intreb si eu ...mai acum vreo 2 luni intreba o fata acelasi lucru.
O sa punem si citeva pozutze din vacantza dar cam pe la sfirsitul saptaminii ca nu ne-am revenit inca.
Liliana , Bryan inca mai intreaba de Laura deci dupa cum spune vorba din popor "prima iubire nu se uita" :-)
Va pup cu drag pe toate si mai revin miine.
Onuta,Bryan Alexandru(26feb. 2001) si Sean Raphael (29 dec. 2003)
http://community.webshots.com/user/onutza_mamicutza
Elenalove27 spune:
Buna dragelor , mai intram si noi la raport.
SimonaR, imi pare rau sa aud asa vesti dela voi , dar te asigur ca totul este bine , si eu am avut suflu sistolic tot pina pe la 18 ani si nu am simtit nimic...asa ca eu zic sa nu iti faci mari griji despre Codrin .VA dorim multa sanatate si ne rugam sa fiti sanatosi si sa treceti cu bine peste eco.
aaa...apropo de copiii care sunt bolnavi de inima...sunt fel si fel de cazuri si necazuri...Alvaro nu oboseste de la efort si nici nu se invineteste iar de crescut creste ca un copil foarte normal dar sunt fel si fel de cazuri.
Ven - va dorim multa sanatate lui Markus .
Ciuf si voua muuuuuuuuulta sanatate lui Luca si va multumim mult de pumii strinsi pentru operatie vineri pe 17.
carmen77 - si eu am auzit de la Dr. ca bananele produc diaree...dar vorba allyei "Farmacistele din SUA sunt cam prost pregatite, deci probabil ca la fel is si in Canada...."
multa sanatate lui Matei.
mara03- spor la invirtit rotiile de la camion si multa sanatate lui Tudor.
se pare ca majoritatea suntem bolnaviori.
onutza- se pare ca sau distrat bine copii tai ..si de mancat au mancat de toate
va pupam si va dorim multa sanatate.
mai revin ca sa trezit bebe.....
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
8 Luni
carmen77 spune:
Fetelor, hai ca m-ati pus pe ganduri. Pai oare daca dpua persoane or zis acelasi lucru, o fi vreun sambure de adevar aici? Dar, ma gandesc eu asa, daca bananele ar fi laxative, de ce oare laptele special de la Milupa (ala HN25) pentru diaree contine atunci banane? Ca doar nu or fi aia nebuni ... si nici nestiutori, nu cred ca s-au trezit intr-o dimineata si au zis: hai sa facem lapte praf pentru copii . Deci eu in concluzie nu stiu ce sa mai cred .... cine are dreptate? Eu de la pediatra mea din Ro stiam tot ca banana e indicata in diaree .... mai spuneti si voi parerile pediatrilor vostri ...
http://community.webshots.com/user/carmen77102
http://community.webshots.com/user/carmen77104
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003
liliana csaki spune:
Buna fetele,
Mai da' ce de noutati. Raportam si noi cu mandrie ca am facut deja primii pasi singurei. Ne cam luam viteza si nu reusim deocamdata mai mult de 4-5 pasi dar continuam cu aceiasi viteza in patru labe. e tare dragalas.
Ven, nu mai zici nimic cu venitul la Bucuresti, te-ai razgandit? Insanatosire grabnica lui Marcus, am vazut pozele, e un scump. Am si eu o intrebare, zici ca nu stii cum e cu Weshots-ul asta da' zi-mi si mie cum scrii "albumele ns" in loc de adresa?
Elena, tinem pumnii pt. maine.
Onutza, chiar ma-ntrebam ce-i cu tine ca nu zici nimic. Uite, mi s-a luat o piatra de pe suflet, inseamna ca le-a dat deja uitarii pe celelalte.
Simona, totul o sa fie bine, sa fi sigura de asta.
Carmen, si eu stiu ca banana e buna la diaree, David a avut odata scaune mai moi si dr. mi-a zis sa nu-i dau alte fructe in afara de banane si evident Milupa HN.
Mai fetelor, da' chiar nu mai stim nimic de Adameasca, de Fleur?
http://community.webshots.com/user/lilianacsaki