La vreo luna dupa nastere am primit o veste ingrozitoare...bebe al meu scump se nascuse cu cataracta la ochiul stang
...copilul meu pe care l-am asteptat cu atata ardoare era orb la un ochi... lumea s-a naruit peste mine. de atunci au trecut doi ani, alex a trecut peste doua operatii, acum e bine, slava Domnului.
mai este cineva care a trecut prin asa ceva?
va pupic, julia si bb alex-raoul
Cunosc o doctorita oftalmolog tanara, dar foarte priceputa la Sp. Militar. Cand am operat-o pe bunica mea de cataracta, ea tocmai avusese un caz similar cu al bebelutului tau. Stiu ca recomanda dupa operatie niste medicamente pentru protectia si refacerea maculei oculare. Eu am luat si pentru bunica mea si a mers foarte bine cu vederea dupa operatie. Daca vrei scrie-mi si iti dau numarul ei de telefon. Merita sa vorbesti cu ea.
multumesc pt raspuns.Nu stii oare nu ramane cu sechele, sau daca va trebui sa poarte ochelari?Doctoritza care il consulta evita sa-mi raspunda la aceste intrebari motivand ca Alex e prea mic si nu-si poate da seama cat de bine vede.
Nu cunoasteti cumva o familie care a trecut prin asa ceva. M-ar ajuta foarte mult sa vorbesc cu cineva sa ma linistesc.
Multumim, Julia si bb Alex-Raoul