Geamuri cu model pt usi de interior

Geamuri cu model pt usi de interior | Autor: Burtocika

Link direct la acest mesaj

Stie cineva de unde as putea sa cumpar geamuri sablate cu model mai deosebit pt usile de interior (de la sufragerie, de la baie, de la bucatarie) ?
Si cum se procedeaza, iau masuri, dau comanda, cine mi le monteaza pe usa ... ?

Boghi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Boghi, se comanda la centrele de tehnica sticlei, daca vrei ceva deosebit... Ala de va face usile trebuie sa va monteze si geamurile (si tot el sa va dea si dimensiunile exacte). Daca esti din Bucuresti, pot sa-ti recomand un astfel de centru (care de fapt e o fabrica) -- pe Str. Agricultori, colt cu Calea Calarasilor. Au o multime de modele, sableaza si pe sticla colorata (de ex. eu mi-am facut geamuri fumurii sablate cu alb). Poti sa-i intrebi si pe ei de montaj, daca vrei. Programul e de la 7.30 la 3.30. Singurul telefon care il am e de la "Creatie" (acolo unde trebuie sa mergi ca sa-ti alegi modelul): 321.31.76.
Nota: Nu uita sa pui un geam dublu sablat la baie!
Spor la treaba.

Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. "
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Vad ca te pricepi putin: ce inseamna dublu sablat (la baie)?
Eu am sablat la bucatarie, la corpurile suspendate, si in baie, la un dulapior. Sunt sablate chimic, mi s-a spus, nu mecanic, adica prin suflare cu nisip, pt ca la cele mecanice am inteles ca ramin urme cind pui degetul pe partea sablata (am vazut in comert, la niste dulapuri, ca asa se intimpla).
Usile ... sunt montate de vreun an jumate, si lasate cu decupajul in ele. Cei care ni le-au facut ne-au spus ca ei n-au nici o treaba cu geamul, ca nu se ocupa si de asta.
Apropo de centrul pe care mi l-ai recomandat, si pe care o sa-l vizitez cu siguranta, poti sa-mi spui si cam cit te-a costat, macar orientativ ?
Merci,

Boghi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totonio spune:

draga bogdanai

eu stau in Rahova si la intersectia Sebastian cu Calea Rahovei este un banal centru de geamgerie, unde ne-am pus noi geamurile sparte si am cumparat chit.

geamgeria este exact vis-a-vis la La Fourmi, acolo te duci cu modelul care ti-l doresti si ei iti fac geamul sablat conform modelului, arata absolut senzational si sunt foarte elegante, felicitari pentru aceasta alegere, noi cind ne vom permite ne-am propus aceeasi chestie, succes.

te pupic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

daca le vrei cumva si securizate - se sparg ca geamurile de masina, fara aschii - te duci la ALROTEC www.alrotec.ro . E vreo 2 euro sablarea / metru si vreo 7 euro - securizarea.
succes

http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bogdanai

Vad ca te pricepi putin: ce inseamna dublu sablat (la baie)?
Eu am sablat la bucatarie, la corpurile suspendate, si in baie, la un dulapior. Sunt sablate chimic, mi s-a spus, nu mecanic, adica prin suflare cu nisip, pt ca la cele mecanice am inteles ca ramin urme cind pui degetul pe partea sablata (am vazut in comert, la niste dulapuri, ca asa se intimpla).
Usile ... sunt montate de vreun an jumate, si lasate cu decupajul in ele. Cei care ni le-au facut ne-au spus ca ei n-au nici o treaba cu geamul, ca nu se ocupa si de asta.
Apropo de centrul pe care mi l-ai recomandat, si pe care o sa-l vizitez cu siguranta, poti sa-mi spui si cam cit te-a costat, macar orientativ ?
Merci,

Boghi

Boghi,
Dublu sablat inseamna acelasi procedeu repetat de 2 ori -- in acest fel se asigura opacitate maxima. Indiferent daca sablarea se face manual sau automat,pe geam tot ramin urme daca pui degetul pe partea sablata.
Hai sa-ti spun ce am facut eu la ei: 4 geamuri obisnuite, sablate cu model neregulat, pt. mobilierul de bucatarie. Pretul depinde foarte mult de tipul de geam pe care-l alegi (colorat sau nu, securit sau nu, etc.) si de model. Pt. geamurile mele am platit in vara 6 mil (aprox 2 m2), inclusiv montarea balamalelor.
In legatura cu montajul, nu stiu ce sa zic... Iti trebuie totusi un meserias (in cazul in care tu nu te pricepi) care sa ia corect masurile si care sa le fixeze.
Intr-adevar geamurile astea sint o alegere super, daca iti permite buzunarul. La fabrica asta din Agricultori au un catalog gros cu o gramada de modele. Mi-a ramas inima la un desen ce reprezenta un cocor...
Mai stiu un centru de tehnica sticlei pe linga Gradina Icoanei care lucreaza foarte bine -- fac desenele pe calculator! Nu trebuie sa te socheze cit de darapanat e, rezultatul e uluitor. Daca-mi aduc aminte adresa o scriu mai tirziu.

Carmen
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Pegasis - am fost la centrul de pe Agricultori, si am vazut si eu cocorul ... cit pe ce sa mi-l pun pe usa din sufragerie ! M-am gindit insa ca imi trebuie ceva care sa se asorteze si cu usile de la baie si bucatarie, care dau toate in acelasi hol. Am vorbit cu doamnele de la creatie, foarte amabile si dragute, au stat cu noi si ne-au aratat toate modelele ... ne-ar duce cam spre 2,5 mil. ce vrem noi. Mai prospectam piata, eu as vrea un model mai abstract, geometric, o combinatie de linii curbe cu linii drepte, asa ca probabil o sa-mi creez "designul" propriu (cum am facut de altfel pt tot ce am prin casa) si sa vad ce-o sa iasa.
Am mai vazut si alt centru prin zona, pe strada Invingatorilor, firma Romatiss (care lucreaza cu firma cu care am facut mobila de bucatarie), tot felul de modele, si am impresia ca mai ieftine.
Daca ti-ai aduce aminte adresa centrului din Gradian Icoanei ... ar fi excelent !
Multumesc mult de sfaturi, tuturor,

Boghi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Centrul de langa Gradina Icoanei este pe str. Aurel Vlaicu. Arata foarte darapanat, dar nu te speria ca fac niste lucruri absolut superbe! Eu am pus anul trecut geamuri sablate la usile de la sufragerie, bucatarie si bai. Acelasi model. Schimba complet aspectul casei. Cred ca pe toate am dat in jur de 2,5 mil daca imi aduc bine aminte.
Este adevarat ca raman pete pe geam dar eu le sterg astfel: pulverizez solutie de sters geamuri si apoi sterg repede cu o carpa din bumbac foarte-foarte curata.

Aurora, mami lui Vladut (6 ani)

Mergi la inceput

Boghi,
uite si nr. de telefon de la cei de pe Str. Aurel Vlaicu: 211.33.49 sau 0721-289.329 dl. Florin.
Succes!

Carmen
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput