dr. Victoria Nicolicea - Spit. Municipal
a fost cineva la dumneaei? cum e, ca medic? multumesc!
Cristina
Raspunsuri
alina constantin spune:
Am o colega care la inceput a fost incantata de ea...
Apoi, nu prea a mai fost...a avut o intarziere de menstruatie de o saptamana si s-a dus la control. Dr. Nicolicea i-a spus ca e insarcinata in aprox. 5 sapt. S-a dus acasa, a facut test, si a iesit NEGATIV.Apoi s-a dus la dr. Tutunaru care i-a spus ca nu e gravida. Dupa cateva zile i-a venit ciclu...
http://community.webshots.com/user/alina_constantin
"Shoot for the moon. Even if you miss, you'll land amog the stars." (Les Brown)
Fabya spune:
Dr.Nicolicea de la Municipal,a fost doctrora mea timp mult ,am avut o sarcina acuma zece ani dar am pierdut-o find inernata in spital in luna a sasea,mi-sa facut serclaj si sa declansat nasterea la doua zile,in fine e o doctorita buna si foarte draguta cu pacientele,mie una mi-a placut foarte mult de ea....
Numai bine si multa sanatate.
Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''
http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/sella1be/my_photos
Pegasis spune:
Cristina,
Un NU hotarit pt Dr. Nicolicea!.
Am fost pacienta ei timp de 5 ani de zile si desi am avut si momente bune, colaborarea noastra s-a terminat foarte urit.
M-am dus la ea ca la Mecca, era al patrulea doctor cu care incercam sa fac un bebe. La inceput s-a purtat frumos, mergeam la cabinet, pe Academiei, faceam tratamentele si asteptam… Dupa citiva ani de pompat hormoni si alte dracii in mine, am inceput sa-mi cam pun intrebari – de ce oare la mine nimic nu dadea rezultate? Toata lumea stie cit de costisitoare sint tratamentele astea… La un moment dat am cam ajuns la fundul sacului. I-am spus ca intrerup orice pt. ca nu mai am bani si nu mai am nici putere sa lupt – ce-o fi o fi. Nu i-a prea convenit, a luat-o cam personal (ufff, ca nu-mi vine in minte alta exprimare!), dar de chestia asta mi-am dat seama tirziu.
Ca s-o scurtez, la cca juma’ de an de abstinenta (de pastile, injectii si alte alea) am ramas insarcinata. Minune mare, da’ n-a durat decit 2 luni! Cu moralul la pamint, cu ochii umflati de plins de nici nu vedeam unde mergeam, m-am dus la spital sa ma chiureteze. Habar n-aveam pe ce lume eram, nici macar nu mai auzeam, imi tiuiau urechile de rau, as fi vrut sa se crape pamintul si sa pot sa ma arunc acolo. Nu prea se poate descrie in cuvinte o asemenea experienta … Ma duc, ma urca pe masa, ma chiureteaza (fara anestezie!) si ma trimite intr-un salon sa ma odihnesc. La vreo doua ore dupa aia vine sa ma vada. Acu’ eu nu stiu ce si-o fi inchipuit ea, dar eu, in starea in care eram, nu puteam rationa. Poate o fi asteptat sa scot de sub saltea vreun plic baban, dar eu n-aveam nimic, ca doar nu-mi programasem hemoragia!!! Dintr-o data am vazut ca se schimba la fata si-mi trinteste un “mi-ai facut si duminica praf!”. A plecat trintind usa la salon. Pe moment nu mi-am data seama ce se intimpla, ca nu puteam sa ma gindesc la nimic.
La citeva zile dupa ma duc la control, la cabinet – ma primeste, imbufnata, cu un “treci pe masa, ce stai?!”. Ma consulta, imi prescrie nu stiu ce dupa care (n-am sa uit cit traiesc!) imi zice ceva de obligatia neachitata de la spital! Am vazut NEGRU in fata ochilor! Nu pot sa reproduc dialogul care a urmat, dar mi-am varsat tot naduful de s-a auzit pina in sala de asteptare. Mi s-a parut o neobrazare CRASA sa-mi ceara bani fara menajamente, dupa ce ani in sir numai eu stiu cit am pompat in buzunarele ei. I-am spus pe sleau tot ce aveam sa-i spun, inclusiv ca nu mai doresc sa fiu pacienta ei si ca am sa spun tuturor cunostintelor mele sa o ocoleasca. In furia momentului nu mi-am dat seama cita lume ma aude…
A doua zi am venit la policlinica cu un plic in care am pus 1 mil lei (erau bani pe vremea aia!) si cu mesajul ca-i poate folosi sa aprinda luminari pt copilul meu nenascut. Eram nebuna, ce mai… Ghici ce s-a intimplat a doua zi? M-a sunat sa-mi spuna ca am avut o neintelegere, ca eram prea nervoasa, ca din cauza durerii am reactionat pripit, bla, bla, bla. I-am inchis telefonul.
Morala: atita timp cit ai bani (multi!) se uita la tine, altfel nici nu te “vede”.
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. "
(Enriyeu Castaldo)
tinatache spune:
Carmen, imi pare rau de ce ti s-a intamplat... si multumesc ca ne-ai spus si noua. Sper ca acuma esti pe maini mai bune. 
Cristina
Pegasis spune:
Sint, sint, ca am o mindrete de fata!!! Implineste 3 ani in octombrie. Exista un Dumnezeu pentru fiecare din noi...
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. "
(Enriyeu Castaldo)
tinatache spune:
carmen, sa-ti traiasca! cat despre ultima fraza: da, sunt convinsa ca exista!
Cristina
energy spune:
am patzit ceva similar, dar cu alt medic (2 ani ne-a papat de 1000 de euro pe analize, sa ne spuna ca nu se poate, nici macar cu tratament). Cum adica nici macar cu tratament?? . ba da...se poa' da scoate 4000$ si fa si tu o fertilizare... Pana la urma, traiasca vinul rosu' primit de la fini, tzinut 3 ani in camara (nu stiu de ce-l tzineam, cred ca d-aia m-au apucat nervii si l-am baut)
si uite :
de-acu' bb are 15 luni (la nastere m-a lasat sa ma chinui 10 ore pan' sa-si puna blugii pe ea sa vina la spital) sa-l scoata pe pui.
Noroc ca m-am zgarcit la aia 4000 de $ (in vitro), am zis las' ca Dumnezeu e sus, nu ne lasa... mare afacere si medicina asta.
ardit spune:
fina mea care are si ea probleme de infertilitate a mers mult tip la nicolicea, a fost oarecum multumita, o ducea de mana (!) la toate analizele, DAR mi-a spus acelas lucru: ca pompa la greu bani in buzunarul ei. In plus nu cred ca se ocupa prea mult de infertilitate decat investigatii preliminare si stimulari, eventual inseminari. Oricum, din cate stiu eu, la municipal nu sunt specializati pe probleme de infertyilitate. La ora actuala fina ea a renuntat la ea, dar merge la un medic de care iar nu este multumita.