buna ziua dragi mamici
eu sunt o tanara profesoara de engleza la gradinita ,f curand incep cel de-al doilea an in aceasta minunata meserie :)
vreau sa fac un mic sondaj, pt ca trebuie sa imi fac programa , si sunt tare curioasa ce ati vrea voi, ca mamici , sa invete la orele de limba engleza copilasii vostri?
sa ma axez pe poezii, cantece , sau pe conversatie, etc?
cum vedeti voi o lectie ideala de limba engleza?
ce doriti voi sa invete copiii la limba engleza? la cele 2 gradi unde predau eu ,orele sunt de 30 min, de 2 ori pe saptamana
va multumesc anticipat pt orice sfaturi pe care mi le veti da
Eu cred ca mi-ar place sa invete conversatie, pentru ca cei mici prind foarte repede, poezii se invata papagaliceste, fara sa inteleaga ce inseamna, mai ales ca ele au rima in limba engleza, nu in limba romana...eu aminceput sa-i "predau" engleza ficei mele de 3 ani si jumatate si pot spune ca-s foarte multumita, invata repede si corect..deci eu personal m-as axa pe conversatie si invatarea cuvintelor, gramatica, etc, ptr ei nu-i asa o problema psihologica sa invete o limba straina, li se pare normal, chiar povesteau multe fete de afara ca sunt familii unde se vb eventual 3 lb straine si nu-i o problema ptr copil...parerea mea, repet
Roxana Lilea,mama Mariei 3 ani si ceva
copilasii mei stiu sa traduca orice poezie , oricum trebuie sa ii invat si poezii pt serbare :)
multumesc mult pt raspuns