De trei zile sunt cobza. In afara de paracetamol si ceva pastilute naturiste de gat (Voseptol) se mai poate lua altceva ? N-am febra.
Aveti ceva sugestii pt prevenirea racelilor, mai ales ca urmeaza perioada de frig?
19s.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
Imi pare rau ca esti cobza, dar bine ca n-ai febra. Eu am fost racita rau prin luna a 4, si a trebuit sa iau antibiotice. M-am codit, dar pina la urma n-am avut incotro, dar dupa organogeneza lui bebe n-au nimic antibioticele de genul ampicilina. Sper sa n-ai nevoie.
In loc de paracetamol, poti lua eferalgan - este efervescent si are si vitamina C, la mine a avut efect mai bun. Pentru caile respiratorii poti face inhalatii cu ceva pe baza de eucalipt, e naturist si se gaseste si la farmacie. Il pui in apa fierbinte si stai cu nasucul in aburi, face bine.
Si preventiv, multa foarte multa LAMAIE!!!!
Multa sanatate,
Ce spuneti de Echinaceea? Eu fac mereu toamna cate o cura de 4 zile cu 4 pauza si iar 4 zile cu Imunogrip si nu se apropie nici un virus de mine. Din cate imi aduc aminte am facut-o si cand eram garvida cu Alina, dar nu stiu daca este de fapt indicat. E 100% natural, dar asta nu inseamna nimic, de fapt.
Aveti vreo idee daca este contraindicata Echinaceea in sarcina? Ca ar fi o solutie de prevenire.
lina, cu Alina (2 ani) si BB la purtator