alocatie marita la venituri mici

alocatie marita la venituri mici | Autor: floarea_soarelui

Link direct la acest mesaj

Am auzit ca se da alocatie de aprox. 500.000 lei pt copii care provin din familii cu venituri mici. Stiti cumva daca este ceva stabilit sau....doar un zvon...si daca e....cum se procedeaza...care este venitul de la care se poate cere alocatia marita? Va rog frumos da-ti-mi ceva detalii....daca sunt....pentru ca ash vrea sa le transmit unei familii cu doi copii (de 9 si 11 ani) in care doar tatal lucreaza si are salariul minim pe ecomonie...:)

Multsam fain si numai bine sa va fie:)

Dana si bb Ioana (24.09.2003)
http://community.webshots.com/user/floarea_soarelui

floarea soarelui

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

Cred ca este vorba dee alocația familială complementară, care se acorda în condițiile Ordonanței de urgență nr.105 din 24 octombrie 2003 privind alocația familială complementară și alocația de susținere pentru familia monoparentală.
Astfel, beneficiază de alocația familială complementară, în condițiile respectivei ordonanțe de urgență, familiile formate din soț, soție și copiii în vârstă de până la 18 ani aflați în întreținerea acestora, care locuiesc împreună. Alocația familială complementară se acordă lunar familiei care realizează venituri nete lunare pe membru de familie de până la 1,5 milioane lei.
Cuantumul alocației familiei complementare este de:

a) 300.000 lei pentru familia cu un copil;
b) 350.000 lei pentru familia cu 2 copii;
c) 400.000 lei pentru familia cu 3 copii;
d) 450.000 lei pentru familia cu 4 sau mai mulți copii.

Mergi la inceput