Vlad Musatescu

Vlad Musatescu | Autor: pedrosro

Link direct la acest mesaj

vad ca cel vechi numai e de actualitate, cei interesati sa schimbam pareri ii astept cu drag. am aproape toate cartile maestrului, ba am mai stat de vorba si la telefon destul de mult, am si o scrisoare de la el. am inteles ca s-ar fi reeditat niste carti de curand. stie cineva ceva? nu ezitati sa ma contactati la orice ora din zi sau noapte. nu va sfiiti 072xxxxxxx

Folositi cu cu incredere PM (mesajele private) sau e-mail (posta electronica).

Multumesc,
Q

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Este vorba de Vlad Musatescu cu naparstocii si tanti Ralita? In copilarie am citit vreo doua carti cu cei de sus si tare mult mi-au placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pedrosro spune:

da, de el este vorba, ale erau cartile sa zic comice, de aventuri. sunt extraordinare.alaturi de trilogia lui Ioan Dan cred ca nu ar trebui sa lipseasca din literatura oricarui copil. Rar am intalnit asa ceva, atat de "literar" :))
as recomanda oricui e interesat si partea "autobiografica" a cartilor maestrului. e palpitant sa vezi cu cati si mai ales CE oameni a colaborat, intre cine a trait. imi pare extrem de rau ca nu am apucat sa vorbim decat la telefon. Era un om extraordinar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by pedrosro
Era un om extraordinar.

Asta inseamna ca a murit?

Mergi la inceput

de prin 1999. ma hotarasem in sfarsit sa ii fac o vizita (ma invitase de mult) si doamna Penke mi-a dat vestea. Saraca ! Era devastata. Si acum regret ca nu am ajuns acolo. Stie cineva ceva de site-ul "oficial" , cel de pe home.ro?
Eu am gasit doar un html referitor la erika, masina lui de scris, dar si ala fara poze. era cineva pe aici care se lauda ca are acest site, ca are poze etc etc. am scris la adresa aia pe yahoo si nu am primit nici un raspuns.....

Mergi la inceput

pentru cei interesati, am sa incerc sa fac o lista cam cu ce a scris maestrul:

Detectivul Conan Doi si nepotii sai ostrogotii
Cei 3 veseli naparstoci
4 Ostrogoti, unu' mare si 3 mici
Extaravagantul Conan Doi (contine cele 4 parti: De-a Baza, De-a baba oarba, De-a puia gaia, De-a v-ati ascunselea)
Oameni de buna credinta
Aventuri aproximative (3 volume)
La sud de lacul Nairobi
Expeditia Nisterul 2
Contratimp (2 volume)

Orice adaugari sunt binevenite, daca mai imi amintesc mai scriu. Cel putin acum sunt doar cele care le am eu, s-ar putea sa fi uitat una, dar chiar nu imi amintesc.
Revin

Mai era ceva cu un Fat Frumos, din tineretea maestrului si un arici Pogonici, dar...nu sunt foarte sigur acum

Mergi la inceput

Am vorbit seara asta cu doamna Musatescu. Mi-a confirmat aparitia recenta a unei carti, cat si faptul ca e in negocieri cu o editura din cluj pt reeditarea altora.
sper sa va fie de folos informatiiile astea, iar dupa ce o voi vizita (cat de curand, sper) am sa va spun cam tot ce am aflat nou.
Tineti aproape!

Mergi la inceput