Mamici de ianuarie-februarie 2005(31)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Vreau si eu la respiratie si aerobic....Desi vreau cezariana, nu se stie niciodata ce se poate intampla...
Ingeras, ce trebuie sa fac? (m-a convins ideea ca d-na V este la Municipal).

pupici

simona, 19+ sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Fetelor, eu de cateva minute stau si ma uit la burtica cum se misca si imi dau lacrimile, parca tot nu imi vine sa cred ca este a mea. Misca in partea de sus, dreapta, aproape sub san, si la pranz tot acolo trebaluia bebe, ca a intrat tati pe usa si ne-a pus mana sa-l simta si el si era incantat. Dar e atat de amuzant cand vezi cum se misca burtica in locul ala, ai impresia ca vrea sa iasa prin burtica.

Crinuta, nu ne-ai mai zis nimic, sper ca te-ai mai linistit.

oana si bebitza din burtica (23s)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Buna dragelor. Imi merge tare prost netul, asa ca abia acum am putut deschide forumul.

Ingerasu, daca simtit numai jos, nu e contractie, e bb. La contractie se contracta tot uterul, si deja la 23 de saptamani uterul a depasit nivelul buricului.
Eu mai mult acolo jos simt. Picioare mi se pare cam devreme sa simtit, e totusi mic.
Am citit ca abia din sapt 27, 28 se simt suturi adevarate.

Nu stati pe spate, nu este buna pozitia din cauza oxigenarii proaste.
Nici sa nu dormiti pe spate, nu e bine.

Fetelor, eu de vreo 2 sapt nu mai observ sa creasca burtica. De fapt o masor si sunt sigura. A crescut enorm intre sapt 16-20, iar de atunci observ o stagnare.
Referitor la sani, mameloanele sunt maro, si asta tot cam din sapt 16. Cam cand ar trebui sa curga din ei?

Rayan misca mai putin zilele astea, nu stiu de ce. DE obicei misca mai mult seara, dar oricum nu showuri de ca re vorbiti voi. De foarte putin ori am simtit lovituri mai puternice, in rest, sunt miscari line si foarte scurte.

Lali, mi-am refacut urocultura la Medicover, si tot asa a iesit " flora mixta. Nu mi-au spus sa o repet. Acum eu ce inteleg din asta?

pupici
Crinuta si bb Rayan 23 saptamani

Mergi la inceput

Oana mama, cum misca sub sani? Uterul nu a ajuns inca la acel nivel. Si eu simteam zilele trecute prin partea stanga, tot asa mai sub san, insa mi-am spus ca sigur e altceva, deoarece abia prin luna 8 ajunge uterul la acel nivel.
Mie nu mi se schimba forma burtii cand misca. Deci e clar, sunt anormala

Crinuta si bb din burtica 23 saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Uite ca am scris amandoua in acelasi timp. Sper sa simti si tu mai repede cum simt eu, Crinuta pe bebe, ca tare emotionant este. Te pup!

Mergi la inceput

Pe cuvant ca aproape sub sanul drept l-am simtit astazi, si mie mi s-a parut straniu, dar l-a simtit si tati si am vazut si burtica ca se umfla un pic in timp ce simteam. Da-o incolo, ca nu suntem nebuni amandoi! De data asta chiar nu ma gandesc ca poate fi altceva. Tu mai esti la fel de stresata sau te-ai mai linistit?
Apropos, ma laudam zilele trecute ca mi-au trecut arsurile pe esofag si gat si mai devreme m-au luat iar. Nu la fel ca data trecuta de tare, dar oricum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

red]Crinuta[/red], stai linistita ca si eu sunt in aceeasi situatie cu tine, nu simt suturi puternice si in nici un caz nu mi se misca burta. Mie mi-a scris 'placenta pe peretele anterior' pe rezultatul de la ultima eco, si am citit ca in situatia asta simti mai greu miscarile. Poate asta e explicatia. Miscari simt zilnic, dar sunt mai slabe si in toate partile.

Coraly, 22sapt+5

Mergi la inceput

Oana, am momente bune, si momente rele. Noroc cu Simona care face terapie cu mine la telefon.

De vreo 2 zile nu am mai avut arsuri, insa, ma feresc sa spun ca nu mai am, deoarece sigur urmeaza. Am urmarit asta la mine.
Oana, tu cum ai placenta?

Coraly, si eu am tot placenta anterioara. Sper sa fie asta cauza. DE fapt, e bine cand placenta este asa, insa eu vreau sa simt suturi dureroase. Sa vezi ce discutie o sa am cu fi-miu peste cativa ani. Nu se gandeste si el ca eu vreau suturi? Sa ma loveasca nene, ca nu o sa ma plang. Ma consolez cu ideea ca sunt doar in sapt 23, deci e timp berechet.

pupici

Crinuta si bb din burtica 23 saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Mai, si la mine tot anterioara este placenta, dar va dau cuvantul meu de onoare ca nu mint si nici nu am innebunit sa ma uit la burta si sa mi se para ca misca, ca nu este decat a doua oara cand il urmaresc. Pe mine nu ma loveste sa doara ( asta nu mi-ar place) inca, dar se vede ( sa nu-ti inchipui ca mereu) si se simte ca lumea. Eu incep sa nu ma mai iau dupa carti, ca vad ca de la femeie la femeie e altfel.
Ma bucur ca face Simona terapie cu tine, ca imi parea rau, la inceput, cand nu stiai prea multe, erai mai vesela.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Crinuta, de ce zici tu ca e mai bine sa fie placenta asa?
Cat despre suturi, intr-o luna o sa vrei sa nu mai simti ca sa poti sa dormi linistita :) asa ca bucura-te acuma pana mai poti!

Coraly, 22+

Mergi la inceput