Mamici de ianuarie-februarie 2005(31)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cam33 spune:

Cristinuca tu acum mergi la serv. sau inca stai la pat?

Rachel nu stiu cat trebuie sa stai in pat, dar eu dupa vreo 2sapt+ am ajuns in fata oglinzii m-am speriat de cat ma ingrasasem. Exagerez un pic, dar dintr-o parte eram mare rau. Spune-i sotiorului tau iubaret, sa-ti aduca oglinda sa-ti vezi burtica mai des sa te obisnuiesti (daca consideri ca e cazul la tine)

Shobo sa vezi ce minunat o sa fie cand o sa-i simti suturile puternice.

Eu vorbesc cu ea s-o domolesc. Cand nu misca ne jucam de-a v-ati ascunselea si o caut sa vedem unde s-a ascuns si apare imediat cand ii spun ca am gasit-o (chiar simt undeva un guguloi, cred ca e ghemuita), cred ca atunci se desface si sare si burtica. Ma trezesc cateodata cand vin de la baie ca vreau sa reiau discutia si pe moment mi se intampla sa uit cu cine vorbeam, adica ma steptam sa fie cineva in camera.

Camitzu&21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Cam33 , ce fericita trebuie sa fii sa-ti simti bebele ..Eu presupun ca a miscat acum citeva zile,dar ieri si azi...IOC! Sunt de-a dreptul ingrijorata...

Coca 20 saptamani si dragalas - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaM spune:

Camitzu, acum sunt la munca, am stat insa in pat 2 zile si mi s-au parut o eternitate...de maine nu mai vin pana luni, ca vin ai mei in vizita, am si progr. la dr si ma mai odihnesc putin...
Ti-am trimis si mail si poze , cred ca sunt prea mari ca imi tot vin inapoi

Coca, eu m-am trecut pe 6 ore de cand aveam 3 luni, nu stii ca discutam si combateam noi problema asta mai demult?
Mi-e tare bine asa pe 6 ore, e o reala diferenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

A propos de salopete, eu am luat una din catifea, parca e matlasata, e umpluta cu ceva gen vatelina, cred, cu fermoar in fata si cu maneca intoarsa, ca un fel de manusi, dar nu din acelea care intra pe mana. Mie mi se pare varianta optima, nu ma incanta cele din fas.
prietenele mele care au copii mici mi-au recomandat body-urile si salopetele cu capse intre picioare si cele cu capse pe diagonala si eu din astea mi-am luat mai mult.
Tot din ce m-am documentat eu, cica cele mai bune suzete si tetine sunt NUK (care au un sistem special de aerisire - gasiti mai multe detalii la www.nuk.ro, la Sfaturi), dar mie mi-au placut, pe langa biberoanele "in unghi", si cele de la Tefal, cu bulina care arata daca temperatura laptelui e optima (de pe bebelusultau.ro)
Pentru trusou, as mai adauga - pentru curatarea biberoanelor, trebuie o un set de perii speciale, sunt vreo 2-3 marimi, mai subtiri si mai groase si cel putin vreo 2-3 aleze din material textil, impermeabile pe o parte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Oana nici in Romania nu se mai folosesc scutece ci doar cele gen Pampers.

Cam33 patutul care l-am luat eu de la Graco are o saltea mai grosuta astfel incat nu o sa mai fie nevoie sa-i iau alta. Oricum si la patul de lemn trebuie sa ii iei saltea. Mie insa patul meu mi s-a parut foarte rezstent, am tres de el si l-am hatanat o gramada.

Cristina eu am vazut, nu asa frumoase insa, in Carrefour si in Cora. Dar ce, cei de la Z deja o sa bage marfa noua de toamna-iarna? Inseamna ca nu o sa mai aiba reduceri? Nu ma omori ca eu am luat de acolo cateva bodyuri si costumase si ma gandeam sa-i mai cumpar si altele.

Va invit la capitoul 32 pe toate.

"ingerasele" 23+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Cristinuca am primit 2 poze la plaja taaaare fruuumoase. Si mie imi place portocaliul. Dar tu asa vrei sa te recunosc. Pai imi trimiti poze incognito . Oricum sunt sigura ca tu erai. Ma trimite-mi cand mai ai timp. Tu pana la urma ce fel de patut ii iei? Sa stai si tu cumintica zilele astea, sa nu te agiti prea tare cu musafirii.

Ingeras cineva spunea ca bebe-ul are forta mare pe la 1an si ceva.Daca tu spui ca e rezistent, o sa studiez mai bine si eu marca Graco. Salteau e cu iarba de mare sau cocos?

Coca parerea mea e cand ajungi acasa sa stai la orizontala, relaxata, ceva mai mult timp si cred ca o vei simti mai bine. A, si vorbeste-i cautand-o usor cu mana pe burtica. Sa vezi ca o sa vina la mana ta.

Camitzu&21+

Mergi la inceput

Daca vreti sa va clatiti privirea cu niste patuturi dragute, va dau o adresa, sunt aproape 50modele:
http://freespirit.ro/index.php/cPath/59_67/sort/3a/page/3?osCsid=656e9a8e3e354c905aabebea1fb1f59c

Mergi la inceput