Mamici de ianuarie-februarie 2005(31)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Draga Shobo, eu UM am avut pe 8 mai. Calendaristic, in saptamina 19 intru simbata, dar echo inca nu stiu, la ultima de pe 2 august eram si eu cu o saptamina mai avansata.
Merg maine la echo si pe urma la consult, sa vedem ce spune. Eu sper sa fie dezvoltat bine iar chestia cu vomitatul sa fie trasatura de familie (din pacate, si surorile mele au vomat pina si pe masa de nastere).
tie ti se cunoaste burta? eu ma mai uit prin troleu, doar doar sa imi dea si mie cineva locul :) dar....mi-am luat niste bluzite putin mai largute, pentru ca la sini m-am modificat mult si nu ma mai cuprindeau, si doar bluza ma face putin mai gravida, ca in rest! ai laut ceva in greutate?

Patricia

18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Fetelor, sunt fericita!
Am mancat asa de bine , cum nu am mai avut ocazia de dinainte de a banui ca in mine creste o minune , adica de vreo…12 saptamani. Minunatul meu sot mi-a pregatit papica buna (adusa la pat, bineinteles): cabanos prajit (vegetarian, bineinteles, caci toti 3 suntem vegetarieni: si eu si sotul si bebelul), sunca, mi-a pus branzica de vaca in lapte la desarat, mi-a prajit cascaval pane in griş, ca la oua sunt alergica, cu rosii, castravete, si…BERE fara alcool.
Stau cu burtica in sus si ma intreb daca nu cumva mi-a ajuns stomacul mai baban decat uterul.
A, am uitat sa va spun ca ieri mi-a facut galuste cu prune. Cel mai greu a fost sa ii explic ce sa faca, dar de cum se apuca de ceva, nu exista lucru care sa nu ii iasa.
Ca el e asistenta mea medicala, cred ca stiti. Adica imi face injectii de 2 ori pe zi. Si le face asa de bine, mai ceva ca asistentele de la spital.
Si de ce sunt printre voi, desi sunt „internata” la domiciliu ?Pentru ca iubitul meu sot mi-a adus mult ravnitul calculator langa pat, pe o masuta, si tin tastatura langa burtica . Asa o sa pot sa comunic cu voi, si in acelasi timp sa stau linistita in pat. Bineinteles ca asta a costat ceva munca de convingere , ca el vroia sa isi faca datoria de tatic de ianuarie-februarie si sa intre el pe forumul meu. Da, iete ciuciu!
Gata, ca deja ii fac prea multa reclama si sa nu cumva sa vreti sa vi-l imprumut.
Da v-a placut, nu?

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Adita eu am crezut ca nu este bine sa cumparam deloc costum din fas pt scos afara dar daca tu, din experienta ta, le recomanzi pe cele flausate asa o sa fac - si mie mi se pare explicatia ta foarte buna. Crezi ca daca o sa iau 2 ajung? Ca nici prea multe nu cred ca este nevoie iar doar unul ma gandesc ca se mai murdareste si sa am inca unul de schimb.
Ce mai vroiam eu sa te intreb este legat de paturici, plapumioare: am inteles ca este posibil sa se dezveleasca bebelusul si ca atunci mai bine il pui intr-un sac de dormit ca oricat ar da din picioruse nu se dezveleste. Tu cum ai facut si ce/cate recomanzi sa luam.
Eu una nu am de gand sa cumpar inainte de nastere pompa de san, biberoane, suzete, tetine decat dupa daca o fi nevoie. Dar si eu le-am vazut pe cele fizilogice ca au fundul detasabil sa fie mai usor de curatat. Mie mi se par, si din auzite, ca astea ar fi foarte bune si la fel tetinele din latex. Dar oricum eu nu ma gandesc sa iau acum, dar asa informativ, este bine sa stii.

Cristina imi pare rau sa aud ca ai probleme cu "borfasii" si cu politia. Bine macar ca nu este afectat si ca misca din plin. Eu nu am mai luat nimic din WE (daca ai citit, ieri am scris tot ceea ce am cumparat) ca nici bani nu mai am - m-a lasat leftera Bia a mea. Astept ca la salariul urmator sa-i mai iau masa de infasat si niste seturi de cearceaf, plapumioara, prosopele si cateva hainute ca, cosmeticalele le iau atunci aproape de eveniment. Tu ai luat ceva pana acum?

"ingerasele" 23+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaM spune:

Rachel, unde zici ca l-ai gasit pe acest sotz?
Acum serios vorbind, si al meu a fost extraordiar toata perioada asta, desi nu am stat la pat prea mult, dar e foarte atent si grijuliu...uite ce scoate sarcina din ei...

Cristina si bebelina Lara +21 sapt
Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Nu stiu daca e cazul sa va faceti griji ca nu v-a crescut burta. Cred ca depinde si de conformatia fiecareia. Am vazut o fata in luna a 6-a, avea o burta de nici nu se vedea. Eu in schimb am avut burti mari de fiecare data. Daca m-ati vedea acum ati zice ca ori am gemeni, ori trebuie sa nasc luna viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

PatriciaArdeleanu,
eu zic sa nu-ti faci griji din cauza greturilor. Noi doua avem sarcina de aceeasi varsta (eu am UM 09.05) si pot sa-ti spun ca si eu mai am senzatia de voma dimineata. Uneori elimin cu spasme puternice un lichid galben amar (de la bila probabil). Se spune ca dupa ce misca BB-ul, adica pe la 4 luni jumate, se potolesc si greturile. Noi abia am implinit 4 luni (16 sapt de la data conceptiei), deci mai avem de asteptat maxim 2 sapt.. Nici eu nu am luat mult in greutate. Am slabit la inceput 3 kg pe care le-am recuperat in ultima perioada. Practic am aceeasi greutate ca inainte de a ramane . Asa ca, fii linistita. Lucrurile vor decurge bine. :) Avem noi timp sa ne ingrasam!

Liviana - Kinder de 16+ sapt. :)
Dr. Conci Stelian - Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Liviana, multumesc, m-am mai linistit putin.
Eu vomit zilnic acest lichid amar galben, nu m-a scutit in nici o zi. citeodata ma ia din pat si trebuie sa fug repede la baie, sau, daca apuc sa ma dau jos, iau o gura de apa...devine tisnitoare, dar avantajul e ca se mai dilueaza.
Nu stiam ca 4 luni jumate se numara de la conceptie, numaratoare de la bun inceput facindu-se de la UM, iar miscatul cam la saptamina 18 ar fi cel mai bine simtit. Eu am ceva filfiieli prin burta, chiar de ceva timp.
In rest, daca la echo bb e dezvoltat normal, nu ma voi plinge ca nu m-am ingrasat sau ca nu e burta mare :) si ma voi considera norocoasa.

Patricia

18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

quote:
Originally posted by ingerasu

Adita eu am crezut ca nu este bine sa cumparam deloc costum din fas pt scos afara dar daca tu, din experienta ta, le recomanzi pe cele flausate asa o sa fac - si mie mi se pare explicatia ta foarte buna. Crezi ca daca o sa iau 2 ajung? Ca nici prea multe nu cred ca este nevoie iar doar unul ma gandesc ca se mai murdareste si sa am inca unul de schimb.
Ce mai vroiam eu sa te intreb este legat de paturici, plapumioare: am inteles ca este posibil sa se dezveleasca bebelusul si ca atunci mai bine il pui intr-un sac de dormit ca oricat ar da din picioruse nu se dezveleste. Tu cum ai facut si ce/cate recomanzi sa luam.

Eu zic ca doua costume groase pt scos afara sunt mai mult decat suficiente, cu un pic de efort te poti descurca chiar si cu unul singur, dar ai dreptate, e mult mai usor sa ai unul de rezerva. In legatura cu paturicile, ce sa va zic, eu nu prea am avut nevoie. La noi in casa e foarte, foarte cald(iarna trecuta erau 34-35 de grade)asa ca ii puneam copilului un costumas un pic mai gros ca ziua si il lasam asa, ca invelit oricum nu statea, si era mult prea cald pt sac de dormit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cam33 spune:

Cristinuca imi pare rau ptr nebunia cu masina. Sa-mi spui si mie ce zice dr ta referitor la contractii fara durere.Eu nu-mi dau seama daca am asa ceva. In general pe mine ma doare la contractii si nu numai. Cred ca nu mai suporti sa stai la pat, dar treb sa suportam ptr. bebe. Asa ziceam si eu dar ieri la serv abia asteptam sa merg acasa sa ma intind. Tot ma mai doare spatele si sub coaste, mai ales cand stau pe scaun de-mi vine sa-mi iau campii cateodata. Cand am fost la CMU-enescu tot ptr primul set de analize am fost in sapt 7 si mi-a atras atentia cineva (blonduta)ca era tot in sapt 7, la dr. Dinca(parca ti-am mai spus ca ma gindisem daca sa merg la ea). Ma gandesc ca s-ar putea sa fi fost tu (parca spunei ca esti blonda) daca purtai si o bratara la picior. Ei, ar fi mare coincidenta , nu?

Ingeras multam de raspuns. Inseamna ca sapt viit ne schimbam prefixul si intram in 6luni. Nici eu nu stiu prea multe despre patul de metal, la care facea referire, dar nu cred ca la cel textil, caci nu cred sa fie ma rezistent decat cel din lemn. Sau este? L cel textil poti sa-i pui o saltea de iarba? Ce am vazut avea o salteluta mai firava, subtirica.

Lali cand faci o vizita la Municipal, daca sunt si eu disponibila, ce zici , mergem impreuna?

Camitzu & 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaM spune:

Ingerasu', si eu sunt acum cu okii in patru dupa costumas de fash flausat si tot asa ma gandeam sa iau doua, sa am de schimb, ca banuiesc ca in ele o sa facem iarna pana prin martie incolo...
Eu i-am luat anul trecut finutei mele, ea s-a nascut in februarie si stiu ca tare bine i-a prins, era camuflata bine in el si era si tare frumu...
Cica la Z urmeaza sa aduca luna asta, am vorbit cu tantiile alea...

Camitzu, sa stii ca e posibil sa fi fost eu...ca sunt blonda si aveam bratara la picior... cum ar fi sa ne fi intalnit fara sa stim?
Da-mi PM cu adresa de mail si iti trimit poze sa ne edificam
Oricum, vroiam sa iti trimit poze din Creta, dar nu am CD-ul la mine azi...

Cristina si bebelina Lara +21 sapt
Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput