Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (52)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Buna burtici, eu stiu ca in ultimele 2 luni nu e bine sa mai facem sex pt. ca exista risc de nastere prematura ; acum fiecare face cum crede! Din luna a7-a se administreaza calciu si se face vaccin antitetanos la medicul de familie .
Luni merg la ginecolog si la med. de familie ,le pun intrebari in detaliu si va spun ce am aflat .Mi-am repetat o parte din analize si spre surprinderea mea au iesit proaste : calciu mic, magneziu si hemoglobina la fel .

Odihna placuta si multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dena spune:

danette multumesc pt info, observ ca amandoua avem aceeasi varsta a sarcinii... numai ca due date e diferita... tu ai 27 Nov, iar mie mi-au spus initial 15-16 Nov, iar la ultimul ultrasound mi-au spus 22 Nov.
Deci nici tu nu ai facut vaccinul... ultimul meu titru a fost zero, dar ce e drept l-am facut mai multe luni in urma... Si eu sper ca Ally a mea sa fie Negativ Rh ca mine, sa nu avem complicatii...
Multumesc din nou si sa ne fie bebeii sanatosi! :)

Denisa si bebica din burtica - 28 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Bine v-am regasit burtici.
Cum a fost ziua de astazi?
La mine a fost prima din ultimele doua saptamani cand am fost si eu relaxata desi am lucrat pentru a-mi reface arhiva de date(ce am pirdut cand mi-a crapat discul calculatorului)
Am inceput-o nu prea bine, e adevarat, dar in final a fost o zi buna. Azi dimineata am coborat 9 etaje pe sacri deoarece cele 2 lifturi erau blocate. Pana am ajuns la autobuz ma durea deja burta (partea de jos).
Ca de obicei va voi citi si va voi raspunde pe rand.

Felis, 30 ani, dr. Iliescu, Filantropia.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos

Mergi la inceput

MICHE, unde mergi tu la piscina? Nu ca as avea timp acum , dar sunt curioasa.
Astazi mi-am cumparat revista MAMI si nu mare mi-a fost mirarea rasfoind-o sa vad la “Test pentru o nastere de nota 10” la inot scrie permis in trimestrul I. Adica acum nu mai avem voie? Cand am citit asta m-am gandit la tine, MICHE. Sau tu nu inoti practic ci doar te balacesti?
Ce mi-ar place si mie, dar pana in octombrie nu pot.

Felis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Abia acum am apucat si eu sa citesc, vad ca ati fost niste harnicute la scris astazi. Am expediat-o pe Bianca cu al ei tata la plimbare cu bicicleta , asa ca acum profit.

Astazi am crezut ca mor de nervi: am iesit afara cu fiica-mea si o cretina de baba a pupat-o pe gurita, asa de rapid s-au petrecut faptele, ca nici n-am avut timp sa reactionez. Baba o tot complimenta pe Bianca ca ce draguta e , etc, zuza mea bineinteles ca era incantata de laude , si odata a sarit aia si i-a tras pupatura, dupa care Bianca vina la mine si imi spune "mami, nu e voie sa ne pupam pe gura" (asta ii tot spun eu, care sunt impotriva acestor practici), moment in care am crezut ca-i crap capul babei . Tot ce pot sa sper e ca la varsta aia nu avea nici o boala contagioasa /buba sau alta minunatie. Of! oamenii astia nu s-or gandi inainte sa faca chestii dintr-astea?
Asa ca fiti vigilente, sunt multe persoane , in special in varsta, care au bunul obicei , chiar cand copilasii sunt in carut sa sara sa le pupe manutele/obrajorii, mie mi s-a mai intamplat cand era Bianca mica si tot asa de tare m-am revoltat.
Hai ca v-am omorat cu nervii mei, dar trebuia sa ma descarc.

In alta ordine de idei, vad ca va preocupati de "activitati amoroase", va invidiez, pentru noi e subiect tabu, de cand au inceput contractiile acum vreo 2 luni , am sistet orice initiativa in domeniu. Altfel, daca nu sunt contraindicatii, cred ca pana prin luna a 8-a nu sunt probleme, dupa aceea poate exista oarece risc de nastere prematura.

Astept si eu faimosul Baby Expo, ca pretext sa ma apuc de cumparat ceva hainute pentru bebe Mihnea, pana atunci mai astept.

O seara distractiva va doresc si ne mai auzim maine.

Roxana-saptamana 31

DPN 6 nov- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Fetelor, MICHE, BITS, SIMONA eu tot nu mi-am putut da seama de un lucru: cand sughite bb?
Stiu, am citit explicatiile voastre de saptamana trecuta parka, dar eu tot nu-mi pot da seama. Eu nu simt decat atunci cand misca. Oi fi eu mai insensibila? (sa nu zic nesimtita ca nu simt cand sughite).
Felis

Mergi la inceput

OLGA, am uitat sa-ti spun ieri ca si mie imi spun colegii “Greieras”.
Nu stiu daca hotararea e inteleapta, dar stiu ca rabdarea mea a ajuns la limite ( cu dr. de fam) mai ales ca m-am saturat sa tot merg pe la ea. Dr. ginecolog a vrut si el sa scrie ceva in carnetul de gravida si nu a avut unde deoarece merg la ele de cate ori ma cheama (1 data/luna) si in saptamana 25 au ajuns sa scrie pe pag pt.sapt. 28-29. Chiar m-a inrebat dr. de ce merg asa des: pt. ca ma programeaza ele la data fixa. “ Nu te mai duce. Zi-le ca nu ai timp”-m-a sfatuit dr.

MANDACHAN, ti-am simtit lipsa.

SIMONA, interesanta intrebare pt Adriana. Uite ca eu nu mi-am pus problema daca pt. gemeni se da de 2 ori indemnizatia.

DANA, ce simpatica esti: incerci sa o convingi sa urce mai sus, sa te loveasca in stomac … ca trebuie sa stea acolo si sa creasca mare. Esti o scumpa: mi te si inchipui.

Felis, 30 ani, DPN 12 dec

Mergi la inceput

IONELA-ROXANA, sa stii ca nu stai deloc prost cu exprimarea. Te exprimi f bine. E o placere sa citesc randurile tale. In legatura cu vecinii, asta e: mergem inainte. Sotul meu a cam inceput insa sa se enerveze cand a vazut ca ma stresez pt orice zgomot. A zis ca nu mai vrea sa-I mai prinda pe la usa noastra. Dar el e un dragut in general si nu e genul care sa se certe, insa daca se vor infiinta la usa si cand vom avea bb, nu mai garantez. Totusi e zodia leului.
Las-o pe Arisa in pace. De ce sa stai cu gura pe ea toata ziua : pt niste vecini nebuni? Lasa-ti puiul linistit.
Ce putin ai luat tu in greutate: eu am luat 11 kg in 25 saptamani.

ONITZA, nu stiam de progr de 6 ore din sapt 26. Ma bucur ca ti-au placut pozele mele. Multzumesc.

Felis, 30 ani, DPN 12 dec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dena spune:

roserb e de-a dreptul scandalos incidentul cu baba pupacioasa. Imi aduc aminte ca fiind copil aveam si eu o..."tanti" in bloc care pupa pe toata lumea pe buze... yuck!! Cred ca e un obicei mai vechi,dar tare scarbos si mai cu seama neigienic... periculos chiar...
Nu stiu ce sa zic... o cunosteai pe baba aia??? Era vreo apropiata, vreuna cu care va vedeti zilnic in parc??? Daca da, atunci pune-i in vedere ca tu abordezi un mod de educatie al copilului care interzice contactele intime cu orice fel de persoane... daca nu... atunci fa cumva ca persoanele straine sa nu intre in vorba cu mititica ta. Adica atunci cand cineva vine si incepe cu dulceturi la adresa copilului ia-l de acolo si/sau eventual spune-i mititcai sa nu vorbeasca si sa nu asculte pe nici un necunoscut...nu conteaza cat de inofensiv pare si ce vorbe dulci spune... E mult mai sanatos...
Ce chestie!!
Sa-ti fie sanatoasa mititica !!

Denisa si bebica din burtica - 28 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

Mergi la inceput

RALUCA-GABRIELA, nici nu imi inchipuiam ca suntem atatea burtici in zona.

BITS, parerea mea: mai bine de acei 1000$ ii iei ceva lui bb. Nu cred ca merita atatia bani. Presupun ca oricum acolo conditiile sunt altele decat aici, chiar si mai multe in salon.

MOSS, ma bucur ca ai revenit in forta. Iti doresc sa rezisti in nebunia “renovarilor”.
Chiar suntem multicele prin zona.
De cursuri citisem intr-un nr mai vechi din MAMI. Bineinteles ca m-as bucura sa mergem la cursuri impreuna, dar e pot abia cu inceputul lui octombrie.
La cresterea in greutate am stabilit si eu un record.: eu care din cele 11 kg 9 le-am acumulat de la inceputul lunii a 5-a (la fiecare 4-5 zile cantarul imi arata ~ 500gr in+, intrasem in panica deja) pur si simplu intamplator si mancand la fel… de mult, in ultimele 12 zile nu am mai pus NIMIC . Am tot 11 kg in plus.

Felis, 30 ani, DPN 12 dec, DR. Iliescu, Filantropia

Mergi la inceput