Insomnia

Insomnia | Autor: melina34

Link direct la acest mesaj

fetelor, sa va vad acum, spuneti care aveti probleme cu asa ceva si mai ales,ce faceti cind va apuca?eu am avut probleme mai ales cind eram in sesiune dar odata terminata aceasta activitate nu m-am mai confruntat cu problema pina acu' vreo luna;
pot sa va marturisesc k mi se intimpla sa adorm a doua zi dimineatza la ora 04 sau la 06;voi ce faceti cind nu puteti dormi, la ce va ginditi,numarati oile,intrati la idei, va apuca somnul cumva in vreun fel?

M.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

salut. eu patesc chestia asta in special duminica seara. poate dorm prea mult in weekend, sau poate e, vorba unei prietene, "sindromul de luni" :)
de obicei ma intorc si ma sucesc cateva ore pana adorm (poate pe la 2-3), deci iti dai seama ce minunat e dimineata la 6 cand suna ceasul
oile nu functioneaza la mine. se spune ca ideal e sa nu te gandesti la nimic, ca sa poti dormi. eu nu am reusit. unii mi'au spus de lapte cald sau ceai de tei inainte de culcare... nici asta nu functioneaza la mine.
asa ca, daca ma apuca disperarea, mai iau cate un sfert de diazepam, sau o jumatate de distonocalm. nu stiu daca functioneaza sau e efectul placebo, dar pe urma adorm... intr'un final.
oricum, e nasol de tot !!! il invidiez pe sotul meu care adoarme imediat cum ajunge cu capul pe perna !!! intotdeauna !!!

te'am pupat, si ... sa dormi bine !

roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

incearca cu: ulei de catina 30 picaturi inainte de culcare si mai exista un produs naturist antistres Gerioforte produs de Himalaia;sa te asezi in pat pt somn in jurul orei 22, ca sa instaleze somnul pana la miezul noptii alfel nu mai poti adormi.
Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thalia spune:

Passiflora in capsule de Dr. Ionut Moraru
Nu creeaza dependenta , este un produs naturist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

mai ce fete prompte sinteti, prietenul la nevoie se cunoaste nu????
o sa incerc ce spuneti voi si va spun dup'aia dk a functionat; dar...care e treaba cu ,,sindromul de luni"?

vise placute si voua!
si apropos de asta, offfffff, visez rar, de cateva ori pe an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

decat sa iei diazepam sau alte tampenii din astea, ca mine, mai bine chestii naturiste, cum zic fetele.
o sa incerc si eu ! mersic ! :)
chestia cu sindromul de luni... pai tipa asta se referea la "groaza" ca incepe o noua saptamana, si "scarbici", si pareri de rau ca s'o terminat weekend'ul . ceva de genul asta !
eu tot cred ca e din cauza faptului ca dorm f mult in weekend ! :)

si legat de vise, din cate stiu eu toata lumea viseaza, dar depinde in ce faza a somnului te trezesti, poti sa'ti amintesti sau nu ce visezi... aceeasi problema o are si sotul meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

fratzilor! beton!
si eu aveam probleme in sesiune (dar eram tanara si bine cu capul) ma gindeam ca-i de "la stres, draga". Acu' de cand cu plodul 15 luni, nici nu dorm mai mult de 5-6 ore din 24. Faza tare e ca astept uichendul sa ma odihnesc, atunci normal, amandoi parintzii acasa, plodul nu-si respecta orele (nu mai doarme - deci urmeaza "repercursiunile") adica e agitat, urla, maraie, nu potzi sa mai faci nimic si asteptzi lunea sa te odihnesti. Lunea ai insomnie, la animal planet sau mai stiu eu ce... si tot asa, ziua bei cafea - deci nu dormi, noaptea itzi aduci aminte de toate "nerezolvatele" din casa si viatza. Ce ma fac, ca n-am scapare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

sau poate dupa parerea "unora" ne-ar trebui mai mult si

Mergi la inceput

Melina ,eu mai trec si alte produse pe care le-am folosit si eu, dar asa cum ai spus org. se obisnuieste si de aceea trebuie sa le schimbam.Deci mai poti lua inainte de culcare: o lingura de biter suedez sau otet de miere cu mere,tinctura de valeriana sau paducel, miere de albine, sa maninci 2 mere, spirulina (2 pastile).
Si eu am probleme cu somnul, sunt nopti in care inghit tot ce-am enumerat mai sus,de-mi fac o burta plina cu remedii si tot degeaba, n-am incercat cu Pasiflora, o s-o incerc si pe asta.
va pup si somn usor si odihnitor, dar nu acum ..la noapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Pot sa rontai frunzele de Passiflora? O am la fereastra in ghiveci! Sau pot sa fac ceai....

Mergi la inceput

nu stiu Rodica, cred ca da, numai sa fie pasiflora.

Mergi la inceput