M-am lamurit cum e cu plata CIC-ului, problema mea este ca nu vreau sa ma mai intorc la firma la care lucrez, si nici nu vreau sa ma rog de ei in fiecare luna sa-mi plateasca suma primita de la Casa de pensii pentru mine. Mi-e teama pentru ca firma este mica, cu angajati foarte putini, si daca ar intra spre exemplu in reorganizare judiciara, cum am auzit, eu nu pot sa mai fac nimic ca sa-mi primesc bani.
Intrebarea mea este: Cum fac ca drepturile mele sa fie preluate de casa de pensii, si sa primesc banii direct?
M-am gandit la o solutie insa nu stiu daca e bine.
As putea sa vb cu administratorul firmei si sa ma dea in somaj in luna a saptea sau a opta, prin restructurarea locului meu.
E bine sau nu? Firma ar avea de suferit? Cat timp dupa acest lucru nu ar mai avea voie sa angajeze? Nu ar avea voie sa angajeze pe acelasi post, sau deloc?
Va multumesc!
GabrielaHope si bebitza din burtica!!!
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"
In principiu firma nu ar avea de loc de suferit atit timp cit tu esti de acord sa-ti inchei relatiile de munca cu ei si mai si semnezi pentru asta. Ai grija insa sa-ti depui dupa aceea actele de somaj cit mai repede si intereseaza-te dinainte de procedurile respective, cit dureaza si ce presupun din punct de vedere al cerintelor legale si al plimbatului hirtiilor. Ai grija in masura posibilitatilor sa nu ajungi sa depinzi de actele de somaj pentru a indeplini cele 10 luni necesare in ultimele 12 luni anterioare nasterii pentru a primi concediul si indemnizatia de ingrijire al copilului pina la 2 ani. In principiu nu ar fi o problema, dar cred ca ai avea mult mai mult de umblat si de stat pe la diverse cozi.
Nastere usoara si sa ai parte numai de bucurii din partea copilului tau!
Mirela & sotul