Cum se numeste FILMUL !!!

Cum se numeste FILMUL !!! | Autor: Elenalove27

Link direct la acest mesaj

Va rog muuuuult de tot sa ma ajutati si pe mine sa gasesc numele filmului ...tot ce imi pot aduce aminte din acest film sunt urmatoarele:

Actiunea se petrece in timpul razboiului...fata unei famili este violata de soldati,ea ramane gravida si va naste un baiatel sub un pob ajutata de unul dintre soldati...

Sfirsitul filmului este : toti 3 adica ea ,copilul si persoana care a ajutat-o se afla intr-o padure unde este un lac cu o barca .Ea pleaca sa caute masina(autobuz) ca sa poata parasi zona ,iar persoana care a ajutat-o sta cu copilul in barca .Imediat dupa ce a a plecat ,El vede in lac cadavre plutind in lac si sigur stie ca ea este in pericol...se ascunde cu copilul in barca cind aude fiecare miscare ...dupa citeva ore apare un autobuz,el sta pitit in barca cu copilul in brate si urmareste ce se intimpla...totul este o tragedie ..niste macelari se dau jos din autobuz cu buzdugane,ciocane,sabii...etc si ii pune pe calatori sa se alinieze in lac..El vede tot ce se intimpla ...macelari incep sa loveasca calatorii in stinga si in dreata cu ciocanul si cu buzduganul...copilul incepe sa plinga iar el ii pune mana la gura sa taca ..in acelasi timp mama copilului este si ea aliniata in lac ,la care ea incepe sa ii cinte copilului ..nani-nani...(dar este cintat in alta limba nu engleaza)dar copilul nu tace si trebuie sa fie asfisiat ...macelari se duc in barca sa vada ce se aude de acolo..ea cinta si mai tare ...copilul este lesinat ...iar cind macelari se urca in barca o pisica aparute de nu stiu unde se strecoara din barca si sare jos...ei cred ca a fost pisica care mieunea...si coboara jos din barca si se duc direct la -EA- mama copilului si ii trag un mare ciocan in cap...
Dupa ce au omorat totii calatorii din autobuz ...macelari pleaca ...el incearca sa aduca copilul la realitate si cu multe eforturi si respiratii copilul isi revine ...

este tot ce imi aduc aminte din film ...va rog frumos sa ma ajutati si pe mine sa gasesc acest film

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-

8 Luni

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Se cheama Savior cu Dennis Quaid si se petrece in Bosnia.
Filmul m-a impresionat si pe mine foarte mult. Cel putin scena cu copilul aproape m-a scos din minti.

Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick+Dulce.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex+telefon.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Da, " Savior " se cheama filmul. Si pe mine m-a impresionat tare de tot! Am crezut ca cedez nervos cand a sufocat copilul ca sa nu planga si sa nu auda soldatii. Stie cineva daca se gaseste s pe DVD-uri? Mi-ar place sa il am in colectie!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Da, filmul se gaseste pe DVD; am dat o simpla cautare pe net si am gasit mai mult de o suta de magazine virtuale care-l aveau. Am deschis la intamplare unul si puteti vedea coperta.

Cum intrebarea Elenei si-a gasit raspunsul, subiectul se inchide.

Multumesc,
Q

Mergi la inceput