unde ati nascut? Help!
nu de alta da pe mine m-a speriat o amica, spunandu-mi ca trebuie neaparat sa nasc la o maternitate.
in prezent, eu am medic de familie la Sp Militar, care medic mi-a recomandat-o pe dr. ginecolog tot de la Militar. Nasterile ea le opereaza la Municipal. Prin urmare eu sunt programata sa nasc prin ianuarie la Municipal>
Amica asta a mea mi-a spus ca medicii de la Municipal sunt oribili, ca sistenatele sunt "detasate", ca nu exista moase si ca dupa doua-trei zile de la nastere sunt trimisa acasa cu bb cu tot. In plus, mai zice ea, nimeni nu ma invata la Municipal ce trebuie sa-i fac copilului.
Daca ma puteti ajuta cu info, ar fi perfect.
E asa oribil la Municipal? deja mi s-a facut frica de nastere, desi sunt o persoana sanatoasa si vedeam nasterea ca un proces normal, fara compklicatii majore.
Mercic.
Raspunsuri
ana-oana spune:
eu am nascut la municipal in 2002, asistentele au fost fff atente (si eu cu ele, ca oriunde), le-am chemat si la 2 noaptea (plangea BB si nu stiam ce sa-i fac) si au si venit, se facea curatenie in salon pe fiecare zi (cu spalat pe jos, spalat toaleta), daca le intrebi iti raspund la orice, dr. Culcer - neonatolog e fff meseriasa, eu am fost incantata. am uitat sa-ti spun ca am stat in partea cu rezervele, nu cu saloane si ca am nascut cu seful de sectie.
eu am fost super multumita, dar adevarul e ca am si dat in stanga si in dreapta !
Nastere usoara si BB sanatos!
Oana si Ana (25 oct. 2002) 
Freia spune:
Municipal, anul trecut in August cu dr. Badea Iulian, aripa A2, cea cu desene. Super doctor, iar asistentele de la neonato sunt extraordinare. Au rabdare, te invatza cum se spala copilul, cu ce creme sa-l dai, te invatza sa alaptezi.. daca nu e puhoi de nasteri ai noroc sa stea cu tine si cate o jumatate de ora.. daca nu, mai putin. Vin sa schimbe asternuturile zilnic, copilul sta cu tine in camera. Si ma scuzi.. ce vrei sa faci mai mult de 3 zile in spital? Eu am stat 10 ca am avut probleme cu copil prematur si simtzeam ca inebunesc, dar crede-ma ca pleci cu cunostintze de baza din spital.. cum se spala, cum se tine la spalat copilul, creme pt tine, creme pt el, pleci cu o retzeta de la neonatolog cu ce iti trebuie sa ai in casa. Si... sa stii ca poi reveni oricand pt o intrebare la medici, sunt draguti, nu numai dr. Culcer care e sefa sectiei de neonato ci si Dr. Arina, e superba femeia asta.
eu zic sa fii optimista si sa lasi gurile rele.. nu e infomata la zi prietena ta.
a, mai am o sugestie pt tine.. fa un tur al spitalului, etajul 5, vezi ca scrie pe usa aripa, dar e drept in fata cand iesi din lift... sa vezi cum arata.
nastere usoara si un bebe sanatos.
Freia si
Alexa
http://community.webshots.com/user/freia_ro
http://community.webshots.com/user/freia_ro_capsunika
ankalaura spune:
Si eu stiu ca e ok la Municipal. E adevarat, maternitatea a fot inchisa in ianuarie, daca imi amintesc bine, a fost carantina si curatenie generala pt ca au avut stafilococul auriu.
Iar personalul este cam la fel peste tot... Crezi ca in alte parti te invata cineva ce sa faci? Eu habar n=aveam daca bebe e flamand sau nu, ca dormae, dar ele nu mi-au zis ca tre' sa-l pun la san, cand si cum...
Iar ea mititica nu stia sa suga, mi-a facut rani, si asistentele au mai si tipat la mine, ca CE? ARE DINTI? Ce ma tot plang ca "m-a muscat"....
Nu iti face griji, ai sa vezxi ca o sa fie bine. Si cu cat te trimite acasa mai repede, cu atat e mai bine!
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
frosa spune:
Este f bine la Municipal. Bineinteles ca mai trebuie sa dai peste tot stinga , dreapta ca peste tot.
Daca acolo nu este bine, unde ESTE? La Polizu de exemplu te pun sa/ti cumperi tu antibioticul pt tratament.....
Dr. Badea si Dr. Mihai DUMITRASCU super doctori
Ela2001 spune:
draga kara,stai linistita ca nu e deloc asa.o prietena de-a mea a nascut acum 2 luni la Municipal si a fost f multumita de medicici,asistente si cond. de acolo.e normal sa pleci acasa dupa 2-3 zile daca totul e in regula.
Am auzit numai de bine despre Municipal.
Ela2001
- 32 saptamini de la UM
Maternitatea Bucur- Dr. Nicolae Crisan
http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001
inaioana spune:
E excelent la Municipal! Nu-ti face griji! Cat despre statul in spital...io am stat 2 zile (cu cezariana), de ce as fi stat mai mult, tot mai bine e acasa.
Oricum, asistentele sunt foarte de treaba, vin tot timpul iar eu nu le-am dat nimic, le-a dat sotul LA SFARSIT!
Mult succes!
Ioana si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
Anculina spune:
Intra pe "Doctorii si spitalele unde ati nascut" si gasesti mai multe pareri despre Municipal si despre doctorii de acolo. Inclusiv povestea mea - cezariana - 26.05.2004 ! Succes!
mamicaluitheo spune:
draga mea nu stiu de ce s-au spus lucruri oribile despre maternitatea Municipal. eu am 2 nasteri prin cezariana acolo (1998 si 2000) si a fost super, de la asistentelele pt. copii pana la medici.
iar acum lucrurile sunt si mai bune. uite prietena mea naste maine prin cezariana acolo tot cu doctorul cu care am nascut si eu Anca Alexandru.
in maximum 2 zile iti zic exact ce mai e pe acolo, dar nu cred ca ar trebui sa ai motive de indoiala.
cu drag
andreea mami lui theo si florin
ralualexandrei spune:
Am nascut la Municipal acum 6luni si trei saptamani si am fost foarte multumita,curatenia se face zi de zi si m-am bucurat de sprijinul asistentelor chiar si impotriva vointei mele,nu au vrut sa ma lase nici la wc singura ,dupa ce am nascut.Nu le-am dat f multi bani ,cred ca la fel ca peste tot.M-am simtit foarte bine si am fost f multumita si sa stii ca nu am stat in rezerva ,ci in salon,dupa trei zile am plecat acasa,oricum abia asteptam pt ca nicaieri nu e mai bine decat acasa.
Andra