Cheltuieli nunta

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

draga ankalaura, tu ai perfecta dreptate. sunt de acord ca nunta e pt toata lumea, chiar la asta m-am gandit si eu. dupa ce am fost la o nunta la mariott si am fost profund dezamagita de toate sortimentele ciudate de mancare, de eleganta exagerata, de faptul ca a fost bar si chiar si pt apa trebuia sa faci semn la ospatar etc... si pe langa toate astea, dupa nunta am aflat ca tot meniul ala a fost 60 euro, noi am spus multumesc lui dumnezeu ca am fost inspirati si ianinte de a merge la ei la restaurant am tra so fuga pana la mc'donald, ca altfel muream de foame in noaptea aia.
tu spunei de papion, mie nu mi plac si nici lui, prin urmare vom cauta o cravata normala, pt ca esarfele alea spanzurate de gat ma enerveaza, costumul va fi tot unul normal, fara chestii lucioase si sclipicioase etc
rochia mea- o mare problema- am vazut niste rochii superbe pe site-urile din afara de m-au lasat masca, dar la noi in tara am vazut numai topisme, numai margele, strasuri, floricele etc care mie nu-mi plac. in schimb imi doresc mult de tot un coc cu diadema...
programul de nunta va fi urmatorul: cununia civila o fac in cursul saptamanii, o chestie asa in familie, iar sambata cand va fi nunta voi face doar cununia religioasa dupa amiaza si apoi fuguta la biserica.
in rest cu dumnezeu inainte si cu grupul de suport dupa mine!! ca daca nu ati fi fost voi, as fi explodat de stres!!
va pup!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Noi vom avea nunta pe 05.06.2005, dar cred ca asta v-am mai spus deja, si pentru ca la noi timpul liber este o chestiune extrem de relativa, cum am avut un pic de timp, am incercat sa rezolvam de pe acum cite ceva, asa ca o sa insir mai departe:
- verighete 170 USD
- pantofi io - 900.000 lei (ca mi-au placut foarte mult si nu m-am putut abtine, sper sa mai imi placa/vina si la momentul respectiv).
- Rochia de mireasa + voal+ bombita - 12.000.000. (dar asta nu se pune ca mi-a luat-o soacra mea, iar voalul si bombita nasu).
- pantofii lui - 800.000 lei
- floricele invitatii 560.000 (tot soacra)
- avans restaurant - 3.000.000
- 10 sticle whisky - 100 USD

Si lista va continua...

roxygeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Ce e aia BOMBITA?
Noi spuneam bombita la prima noastra masinuta, un Renault 5 rosu,... saracuta.. pe unde o fi acuma?

Anca si papusica Eliza (26.august.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupezica spune:

Pt Roxygeo: de unde ai luat whiskyul, ca e bun ca pret?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

ce-i aia o bombita?
intreb si eu, ca daca oi vrea si eu si nu stiu ce vreau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Bombita este gentuta aceea mica rotunda, ca un saculet, din acelasi material cu rochia. La Agnes Toma de unde mi-am luat eu rochia, era agatata de ea, la fel si voalul, ceea ce mie mi-a placut tare mutl, astfel sunt toate la fel.
Eu imi fac probleme din cauza coronitei sau a pariruii, cum i s-o mai spune, dupa asa ceva nu m-am uitat.

Despre whisky - duty free

roxygeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccostea spune:

Mai dragelor, am si eu nevoie de un sfat. Noi cica am vrea sa facem nunta prin septembrie la anu`, da` deocamdata sunteti...a treia persoana care afla (si primele 2 nu sunt parintii niciunuia dintre noi). De ce? Fiindca noi inca suntem sugative la parinti (adica nu avem serviciu cu carte de munca, venit stabil, etc., ci doar ce pica de pe ici, pe colo) si ne-am gandit noi ca pana nu are macar unul dintre noi ceva sigur (ca bani) e cam aiurea sa dam marea veste... Eh, si cica facem nunta peste vreo 1 an, si eu acuma sunt prin Germania, la bursa, ca l-a apucat cheful de insuratoare abia dupa ce plecarea mea era aranjata si nu mai aveam "nicicum" sa ma razgandesc. Banii sper sa-i pot strange din ce mai muncesc eu pe aici, din ce mai economisesc (si fac foamea) din bursa si din ce mai munceste si el prin Romania. Si sper sa vina si el sa lucreze aici, ca oricum in Romania n-are cum sa-si gaseasca ceva prea-prea. Eh, si acu` vine intrebarea: o sa mai putem noi sa ne organizam singuri-singurei (cum zicea cineva de pe lista) nunta din iulie (inceput), cand o sa ne intoarcem in tara si pana in septembrie? Ca mai tarziu in 2005 nu vreau eu, ca n-o sa mai avem flori si eu vreau sa am o nunta plina de flori, iar in primavara lui 2006 (cand ar fi flori destule...)nu vrea el, ca cica e prea tarziu. Eh? Cum sa facem? Hai ca voi tre` sa stiti! Pupici multi si dependenti (de voi)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccostea spune:

ankalaura, zi-mi si mie (daca vrei) unde faci tu nunta, ca mi se pare super ok meniul la 1.000.000 lei.
La ideea cu mireasa la cununia civila m-am gandit si eu, da`oare nu o sa mor de oboseala pana dimineata in aceeasi rochie si cu tona de machiaj pe fata? Pe de alta parte, sa fac 2 machiaje, 2 coafuri, 2 tinute in aceeasi zi...cred ca e si mai si. Iar la noi nu se poate sa facem civila in alta zi, ca are familie mare si daca vin numai ei, ne-am rupt de cheltuieli cu cununia civila!
Multam fain si pupici la toata lumea. Da` ce-i cu leneveala asta? Ati trecut cu toatele pe Miresele Anului 2005?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moiraine7 spune:

draga niccostea, nu vreau sa te descurajez defel, si va admir straduinta de a "face foamea" pt a strange banutii de nunta, dar o sa va fie ff greu sa organizati in iulie ceva pt. septembrie... iti spun asta pt ca asa am incercat si noi sa facem anul asta, si in iunie n-am mai gasit nimic neocupat pt. vara sau macar toamna (si am cautat, ca io tineam mortis sa fie anul asta, la inceptul verii, ca asa simteam io ca-i de bun augur, si ca asa as vrea sa sarbatoresc ziua asta in anii ce vin, vara - apoi am amanat pt mai in august, apoi pt macar la inceputul toamnei... si n-a fost chip.) asa ca am amanat inca un an, cu dezamagire.. poate reusiti sa strangeti ceva cat de avans pt. un restaurant, pe care sa-l tocmiti mai din vreme.. ca restul se face si mai din scurt...

succes, iti doresc sa se-mplineasca asa cum ti-ai dorit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Fetelor, voi de unde cumparati bautura? M-ar interesa in special sucurile , apa minerala,sampania si bauturile aperitiv.Eu m-am gandit sa cumpar de pe acum dar nu stiu daca o sticla de cola-fanta are termenul de valabilitate asa mare (pina in iulie). Daca as prinde si o promotie sau un pret mai bun ar fi minunat , ca la anu nu se stie.

Mihaela

Mergi la inceput