caut program de inchis calculator

caut program de inchis calculator | Autor: thalia

Link direct la acest mesaj

As dori un program care sa inchida calculatorul dupa un anumit timp, pentru a limita timpul de stat pe calculator al copilului.
Am incercat metoda parolarii dar colegii fiului meu l-au ajutat cu un programel de spart parole.
Am auzit c-ar exista un program care te lasa o vreme sa lucreyi si apoi la un moment dat ...clic se inchide. !?!?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

start - run -
si comanda:

shutdown -t 10800

unde 10800 este numar de secunde (3 ore = 10800, 1 min=60, 1 ora=3600)

se revine (daca nu vrei sa se mai inchida) cu

start - run

shutdown -a

desigur sunt si programe specializate.
Alta solutie simpla:

faci 2 useri pe pc (win XP)
1. administrator
2. copil

pe admin, care este protejat cu parola pe care copilul nu o stie, faci schedule la pc sa se opreasca la ora indicata de tine.

Cu respect,
Florin

Choose life

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_tudor spune:

Incearca cu http://users.pandora.be/jbosman/poweroff/poweroff.htm
Printre numeroasele optiuni poti sa inchizi calculatorul si remote
(asta daca esti conectat tot timpul la internet).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brux spune:

Seteaza întîi calculatorul în bios ca sa nu demareze pe lectorul floppy sau cdrom, dvdrom sau alt periferic ci numai pe hard disk( asta pentru a împiedica sa utiliseze programul de spart password.
Dupa asta password pe bios, password administrator( verifica si in SAFE MODE ca adminul are password).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b4delia spune:

Eu iti propun sa te duci fain frumos sa iei cordonul de curent al monitorului (sau al laptop-ului). Cel mai simplu si usor. Oricum e bine sa supraveghiezi ce face copilul pe calculator! Eu nu l-as lasa cind eu nu sint acasa. Destul de periculos mai ales cu toate porcariile care se gasesc pe Internet.

Bafta!

Mergi la inceput