www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27523" target="_blank">Jocuri cu carte
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29314" target="_blank">Jocuri cu carte (partea a 2-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29993" target="_blank">Jocul cu Cartea (partea a 3-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30824" target="_blank">Jocul cu Cartea (partea a 4-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31238" target="_blank">Jocul cu cartea - rezumat (partial)
Succes si distarctie placuta.
Q
Oops.
Au trecut 24 de ore.
Cartea era "Muzici si faze" de Ovidiu Verdes. Sa nu o ocoliti, este fermecatoare, pe cuvint.
Alta, acuma:
I-am putea considera o sleahta de pierde-vara. Sau, mai bine, cavaleri moderni ai Mesei Rotunde? Pripasiti in casa mostenita de unul dintre ei, acesti adevarati prieteni traiesc o viata nastrusnica, dulce-amaruie, presarata cu mici infractiuni si simpatice fapte bune, total in afara conventiilor sociale.
Autorul este super-cunoscut. Cartea pentru care il iubesc eu la nebunie a mai fost in joc, de aceea am propus-o acum pe aceasta, care, desi nu este neaparat "de referinta", este, si ea, o bijuterie.
Una oarecare, oricare de Zola?
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
Nuuu....adulterina era o visatoare, o romantica, citea carti de Walter Scott si casatoria ei cu un medic de tara, s-a dovedit terna si plictisitoare!!
pozulici
Amantul Doamnei Chaterley? DH Lawrence
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele