Mamici de ianuarie-februarie 2005(30)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Coca bine ai revenit din concediu. Las ca bb o s miste el la un moment dat. Asa m-am speriat si eu ca nu misca "violent" cum era la alte fete si incepand cu sapt a 20a o simt in fiecare zi pe Bia cu showuri adevarate. Chiar aseara tati o mamgaia pe pe burtica mea si o pupa si ii spunea "da tati din picioruse, da" si dupa 2 sec dadea din picioare de imi ieseau prin burta. Si chestia asta de mai multe ori ca deh, mamica era sac de box. Asa m-a incantat chestia asta ieri ca mi-au dat lacrimile: sa-i vorbeasca sotul si sa o recunoasca si sa dea din picioruse.
Patricia are dreptate, patutul este Graco dar eu l-am vazut si cu 6 mil lei. Incearca sa mai cauti Coca pt ca Unirii este foarte scump si siteul acela la fel.
Referitor la eco 3D si 4D eu sunt cea care a facut. O sa-ti scriu pe Pm mai multe.

Simona mie nu mi se pare ca este mica, perioadele de crestere difera si ele - cateodata sunt mai intense altadata mai lente. Si mie la eco de 22S mi-a zis ca Bia avea la dezvoltare 21S3Z deci cu 4 zile mai putin si mi-a zis sa stau linistita ca nu-i nici o problema. Conteaza cum o sa iasa la nastere nu acum. Iar cu IR-ul incearca sa nu te stresezi, sa nu urci multe scari, sa stai pe scaun intr-o pozitie mai "pe spate" si o sa-ti treaca.

"ingerasele" 22+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Bine ai revenit Coca si felicitari fetitelor noi!!!!
Apropo de patuturi si alte accesorii, v-am mai sfatuit odata ca daca aveti drum prin "provincie" sa cautati si acolo, pentru ca depilda patutul de la Gracco, in Craiova este 5.600.000 lei.Si mie imi ramasese sufletul la el.

Pupicei la mamici si bebei!!!

(19 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Da, Cornelia dar daca mai punem la socoteala cat ne costa si drumul...... glumeam desigur.
Si mie mi-a placut acel patut dar mi se pare prea mic, daca tin minte era mai scurt, in comparatie cu altele. Cand cumparati astfel de patuturi sa aveti grija sa aiba 2 nivele incluse unul mai sus ca sa nu stati la inceput sa va aplecati mereu pt ca este greu si un nivel mai coborat pt atunci cand o fi mai maricel. Si sa aiba si salteluta ca nu il puteti pune direct pe plasticul acela. Si am vazut ca unele patuturi au incluse in pret si un fel de "plasa" care se pune peste pat si fereste de muste si tantari.
Eu m-am gandit ca daca lui bb Bia nu o sa-i placa vibratiile mai dau si banii degeaba. Iar lampa am vazut unele atat de frumoase incat poti sa-ti alegi din mai multe modele. Sau am vazut un fel de lampa de veghe care are muzica inclusa si un fel de joc de teatru care se proiecteaza pe perete. Frumos de tot.

Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Crede-ma Ingerasu' ca stiu prea bine. Sunt atatea frumoase si tentante incat nu ma pot hotara. Am vazut intr-adevar altele mai ieftine si la fel de frumoase sau practice, iar despre accesorii ai dreptate, le poti lua si separat. Mai am timp sa ma hotarasc....

(19 sapt.+)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

'Neata,
Patricia, daca la ecografia morfologica pe care o voi face saptam viitoare, totul e ok, adica bebe e sanatos..probabil ca voi achizitiona patutul cam pe la inceputul lui oct..Vreau sa-l montez si sa fiu pregatita in caz ca Doamne fereste bebe se gindeste sa vina mai devreme ca tatal lui...
Ingeras , astept sa-mi dai detalii(in cite saptam se face, unde e cel mai bine, cit costa..) despre 3D si 4 D...As vrea sa le fac, tinind cont ca n-am facut triplu test si ..am un mic stres. Cit despre patut..unde ai vazut tu patut Graco cu 6 mil? Eu personal am fost si am vazut Mag Victoria, Carrefour, Cocor si am ajuns la concluzia ca daca cel mai simplu patut(de lemn) costa 5 mil fara salteluta...tinind cont de faptul ca patutul Graco are si masa de infasat(care cumparata separat o iei cu cel putin 1 mil),carusel muzical, lampa de veghe..etc... eu zic ca-si merita banutii...

Coca 19 saptamani - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Dragi burtici,
Ieri am fost la eco la dr. Iosup. Bebeta mea are 19 sapt si 5 zile. De emotie nu am retinut cati cm. are (desi dr. mi-a spus...) si nici nu stiu cum sa citesc toate cifrele din tabelul de pe hartia cu rezultatul. Deci, dragi burtici care ati facut eco la CMU ce inseamna fiecare hieroglifa din tabel ca eu m-am incurcat. De ex: BPD, OFD, HC, DOE, TTD, TAD....etc In tot cazul avem 305g +/- 45g. Cica e in limite normale. Dar cam cat sunt limitele? E prea slaba?
Ei...alte ganduri acum...
Pupci pe burtici,
Cristina si bebelina

Mergi la inceput

A, si sa nu uit: am fost ieri la un magazin de haine ptr. .
Locatia: vis-a-vis de Lira, in diagonala, este un complex si o piata. In spatele complexului, pe partea stanga, este acest magazinas. Are lucruri interesante si preturi rezonabile. Dar eu imi doresc tare mult niste pantaloni mai grosuti, de toamna, negri, cu siret pe care sa-i pot asorta cu orice. A vazut cineva pe undeva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Ubi, eu mi-am luat din Bucur Obor niste pantaloni negri, care merg si acum si cind va fi mai rece (sint grosi, dar material sintetic), si au aplicat in fata un petec mai rotund unde vine burtica si cu siret.

Patricia

17

Mergi la inceput

Ubi felicitari pt tau.
Referitor la magazine de gravide am vazut o reclama in revista Mami ca s-ar fi deschis unul nou la Piata Dorobanti pe str R. Beller nr 5, Mothercare - poate trec azi si va zic si de preturi.
Bebelina ta este normala in greutate. Ca sa-ti dau traducerea denumirilor, mai jos:
BPD = diametru biparietal (diametrul thalamusului fetal)
AC = circumferinta capului
FL = lungimea femurului (este cel mai lung os din corpul )
AC = dimensiunea abdominala
TTC = dimensiunea toracelui
Toete restul sunt prescurtari ale dimensiunilor diferitelor organe si osicioare. Atata timp cat sunt in limite normale toate nu ai de ce sa-ti faci griji.

Coca patutul l-am vazut la magazinul Happy Baby de pe Bd. Dacia (aproape de piata Galati) dar stiu ca ei au magazin si in Prisma. Stiu ca am promis ca o sa merg la Prisma sa vad ce preturi au acolo la magazinele de copii dar cred ca in WE acesta ajung ca deja ma ard palmele sa cheltuiesc ceva pe bebelina mea.

Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Patricia, Ingerasu, multam de raspuns

Mergi la inceput