Mamici de ianuarie-februarie 2005(30)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

Fetele, am si eu o problema, acum nu stiu cat este de grava dar poate mai tarziu.. (ca tot ziceam ca eu nu am nimic). La sanul stang nu am sfarc, acum nu ma deranjeaza dar dr mi-a zis ca vor fi probleme la alaptare si nu as vrea sa privez micultul de laptele matern daca voi avea. Mi-a zis ca nu se poate face nimik, poate dupa ce nasc sa folosesc un inlocuitor de silicon.
Stiti pe cineva care a avut asa ceva sau un site unde as putea citi mai multe? MI-a trebuit mult curaj sa scriu dar...e spre binele meu

Mirela si greierasul 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Si eu am probleme cu tensiunea, dar la mine e mica, si cand scade nu mai pot sa ma tin pe picioare si mi se infunda urechile. si nu stiu ce sa ma mai fac cu durerile de spate, mi-e frica sa nu fie mai rau pe masura ce creste burta, ca de acum abia mai pot sa calc cu piciorul drept, chiar daca ma odihnesc toata ziua
Eu am folosit niste mameloane de silicon pt ca aveam sfarcurile foarte mici, si a fost bine. Lapte sa ai, ca modalitati de a-l da copilului se pot gasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Mona stiu si eu de faptul ca o tensiune prea mare in sarcina ar fi un semn de preeclampsie, o boala ce poate afecta mama si fatul. Am inteles ca este mai bine sa o ai mai mica (cica este specific in sarcina) decat prea mare.

Mirela la ambii sani sunt sfarcurile asa sau doar la stangul pt ca atunci iti ramane alternativa de a alapta la sanul drept iar la stangul sa folosesti un fel de aparaturi de san care modeleaza sfarcul. Desi am inteles ca lui bb ii trebuie o mai mare putere de a suge.

"ingerasele" 23+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

apropos de sfircuri fetele,
eu am observat ca de prin luna a 3-a incoace mi se ridica mult mai repede sfircurile ...stiu ca e de ris, dar cum ma ating pe ele (sau ma rog sint atinsa )... se ridica imediat, ceea ce nu era chiar asa inainte! asta inseamna ca se pregatesc si ele pt. bb ca atunci cind le va atinge, imediat sa se si ridice pt. supt? stiu ca poate multe rideti dar asta nu l-am intrebat pe medicul meu inca... e clar o schimbare destul de mare pt. ca se si intaresc tare si ff repede!...
hai nu rideti prea tare, spuneti-mi si mie ca e normal chiar asa de devreme (am 17 S de sarcina)?

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Shobo, si mie mi se intimpla acelasi lucru , plus ca sint destul de intunecate la culoare acum si toate glandutzele alea de pe linga sint in relief.

Ce modificari ati mai sesizat?

Patricia

17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Buna, fetele! Nu am mai intrat ca de doua zile joc remy de dimineata pana seara cu surorile. Profit de prezenta lor aici, ca dupa aceea pleaca in Ro si raman singurica.

Legat de acid folic+fier si mie mi-a dat dr de saptamana trecuta sa iau Tardyferon.

La multi ani, Rachel si fie ca bunul D-zeu sa-ti dea un bebe sanatos!

Crinuta, si eu am avut acum doua saptamani niste arsuri in gat, pe esofag si stomac de simteam ca mor. Si mami mi-a zis sa ma linistesc, ca imi vor trece, cica ii creste persiorul lui bebe, asta inseamna. Si intr-adevar, m-au tinut doua zile si mi-au trecut.

Ingerasu, si eu tot de la Editura medicala am cartea scrisa de sotii Carbunaru. Mi-a adus-o matusa lui George din Romania cadou de ziua mea.

Bebita al meu imi face niste reprezentatii de rad toti in jur. Se vede burtica valuri. Vad ca al meu a fost precoce tare. Sper sa fie asa si dupa.

Eu ma simt foarte bine, slava Domnului, nu am nici o problema, nici picioare maini unflate, nimic.

Va pup!

oana si bebitza din burtica (23 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Si mie mi se intaresc sinii mai des si mai repede ca inainte.Am observat insa si ca mameloanele s-au marit(s-au extins)... si siniisunt mult mai sensibili. A drept ca imediat ce-i ating se intaresc.. Se pregatesc dragalasii de ei.. Mie chiar imi curg sinii,deja...Nu mult,dar imi uda tricoul,cam cit o unghie mare...Voua va curg sinii?

Coca 19 saptamani - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Fetelor, cum l-ati pus voi pe bebe acolo la semnatura,cum e de ex la oana??

Coca 19 saptamani - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Coca si adita, bine ati revenit din vacante!

Coca, pune langa semnatura in paranteze patrate cuvantul copil, vezi daca merge asa. Tu cand afli ce o sa ai?

Adita, cum sa te uitam? Chiar ma intrebam ce este cu tine. Ma bucur ca esti bine si sa-ti traiasca fetita!

oana si bebitza din burtica (23 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Ca veni vorba de modificari la nivelul sanilor, mie mi-e frica sa nu cumva sa nu am lapte , ca eu una nu vad nici o schimbare la mine, spre deosebire de prima sarcina la care schimbarile erau evidente si laptele a fost si el din belsug

Mergi la inceput