Cresc salariile unora?

Cresc salariile unora? | Autor: ankalaura

Link direct la acest mesaj

A auzit cineva in ultimele zile pe la stiri ca vor creste de la 1 ianuarie salariile unora cu 40%? Daca da, in ce domenii?
Daca o mamica este in CIC, de exemplu, n-ar beneficia de marire?
Nelamurirea mea este partial legislativa, dar cum aici s-a discutat mult despre CIC-ul asta, cred ca mai repede ar fi vizionat aici. Scuze daca se va impune mutat.

Anca si papusica Eliza (26.august.03)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

În anul 2005, pe baza evoluțiilor din acești patru ani, ne vor permite o scădere prudentă a impozitării și un control atent al veniturilor și cheltuielilor bugetare cu o premisă extrem de importantă: impozitele vor continua să scadă. Pragul minim de impozitare a veniturilor persoanelor va scădea de la 18 % în prezent, la 14% începând de la 1 ianuarie 2005, iar contribuțiile sociale vor scădea cu încă 2 puncte procentuale. Impozitul pe profit va scădea de la 25 % în prezent, la 19 %.

asta e ultima stire ref la salarii pe saitu' guv, din 6 august
mai e una cu cresterea pensiilor de la 1 sept, in loc de 1 ian 2005
(da' noi mai avem pana acolo ).
cred ca e un zvon electoral, n-au cum sa mareasca salariile cu 40% (oricum numai bugetarii priemsc mariri de salariu) pt ca tre sa tina inflatia supt control (au estimat 9% pt anul asta, da' io cred ca va fi pe la 11-12%).
da' cine stie, 'om vedea si minuni!
pe de alta parte, eu, cat timp am fost in CIC, n-am beneficiat de nici o marire de salariu (cu toate ca la mine la serv au fost niste renegocieri, crescuse profitu' si s-au gandit sa ne mai mareasca salariile), l-am renegociat si io cand m-am intors (nici prime de pasti, de craciun pe care le-a luat toata lumea n-am vazut).
Oana si Ana (25 oct. 2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Aha! Multumesc!
Inseamna ca am fost fooooarte mintita de catre viitoarea noastra fosta bona! Ca daca fiica ei nu se duce la serviciu, care fiica e acuma in CIC, nu prinde marirea de salariu!
Cred ca o pun la black list in bone crese! Trebuia sa inceapa azi, si aseara am sunat-o, ca sa reconfirmam reciproc, si mi-a servit povestea asta! De unde a insistat la inceputul lui august sa inceapa la 1 septembrie si sa nu ne razgandim, ca ea vrea foarte tare blabla! dar ca pana la 1 septembrie avea niste chestiuni de rezolvat!
Ma intre: daca eu nu o sunam aseara, imi spune oare ceva? Sau ma lasa dimineata sa o astept in usa???
ce parere aveti despre asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Anca, sper sa nu ma insel dar sindicatul cadrelor didactice (deci cei din invatamant au solicitat guvernului sa le mareasca salariile cu 40% (imi amintesc procentul, sigur au zis pe undeva pe la stiri!).
Rezultatul a fost ca le cresc salariile de la 1 sept cu 5% si de la 1 ian cu inca 5%.
Nu pune baza 100% pe ce zic eu, pentru ca imi amintesc vag de subiectul asta. Dar poate cineva care lucreaza in invatamant ar putea preciza mai clar.
Oricum nu ii creste salariul cu 40% (altfel demult ar fi fost tam-tam pe chestia asta), cred si eu ca e o minciunica.
Succes sa gasesti o alta bona buna!

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuc spune:

Poate chiar ii creste salariul cu 40% daca se intoarce la servici. Dar asta nu era un motiv sa nu te anunte si te tine cu mai mult timp inainte. Dar astia sunt oamenii...

Manuela si bb Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Nu are cum. Incep sa nu mai cred deloc. Fioica ei este "bugetar", dar nu in invatamant, ci in sanatate.
Dar, din cate stiu eu, din moment ce se face indexare, se face pentru toti, nu doar pentru cei prezenti in ziua respectiva la munca!
daca era la vreo firma privata, mai spuneam....
oricum, eu mai am cu cine lasa fata NUMAI ASTAZI! Iar ea mi-a spus ca din noiembrie incepe fiica ei serviciul si ca va trebui sa stea cu nepotica, dar ca salariile cresc del a 1 ianuarie, dar ea nu mai poate veni, ca fiica ei sa intoarce in Bucuresti sambata asta, si va trebui sa stea cu nopitica pentru ca fiica are de alergat cu dossare si hartii!
N-ati ametit? Ca eu da! Ma gandesc ca ASA CEVA NU SE FACE!

Mergi la inceput